sermestcim toparlanmana çok sevindim canım... evet bu 3 ayda bedenini dinlendir, cebini doldur inşallah.... evet ya şükür rabbime kazanıyoruz en azından ...
kızlar sütüm gelmeye başladı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))yupppppppppppppppppiiiiiiiiii.ada cığım a kalmıyor teyzeleri.göğüslerimin ucu çok fecii ama herşeye rağmen emziriyorum kızımı.çok şeker teyzeleri.aşık oldum kızıma.sizlride çk özledm,fırsat buldukça hep okuyorum.hepinizi çokk öptük.
valla bu kez adet günümü hesaplayamayacağım 23 ü ama bakalım ne olacak? inşallah olmamda gelir bebiş....
kizlar ben geldim kanama sebibim yumurtalgimin ikisi ayni anda catlamis ve bu esnadada biraz kanam olmus zaten kanamam dedik kadar azdi ama cok korkmustum suandada kanama bitti doktor böyle durumlar cok nadir görülür bol bol calisin dedi icimden dedimki herhalde karanfil ise yaradi artik calisip bu ay sonunu bekleyip görecegiz olup olmadigini
sermestcigim birazcikda olsa toparlandigina sevindim canim hem üzülmekle elden malesef bisey gelmiyor istediklerimize yine sahib olamiyoruz tatlim bak canim herseye ragmen yine bir ümit kapimiz var tüple canim insallah ozaman olacak hayirlisiyla
inşallah güzelim
güzel anniş hepten yere basmaz ayacıkların şimdi
kuzunu doyurmanın hazzı başını döndürüyordur ne güzel
maşallah de hep aman söyleme kimselere
sağsalim beslensin büyüsün ada kızımız nazar ilişmesin bebemize
hadi bakalım özlemcim bir güzel habere ihtiyac var şu sıralar dilerim o senden gelir
geçmiş olsun canım neyseki güzel bişeyden ötürüymüş
ek mesai yapmış yumurtalıkların bak ne güzel
iyi değerlendirin de bir güzel haber de senden gelsin gülsün yüzümüz
bu arada karanfil nasıl bir kür ne için yaptın canım merak ettim
karanfili internetten okumustum yumurtaliklari calistirir diye bu ayda aklima geldikce yedim aci biraz ama yinede dayanip yedim ise yaramis
bak bunu okumustum canim: CİNSEL KONUDA DA ETKİLİDİR :
Kadın ve erkekte oinsel isteği çok artırır. Hanımlarda hamile kalmayı kolaylaştırır. Hamile kadınlarda uterusu kuvvetlendirerek, doğumu ko*laylaştırır.
hmm bak ben bunu duymamıştım
denemeye deger ama hiç de sevmem karanfilin kokusunu tadını
incirle mi başlasam ilk bal çörek otunu da yapamamıştım tadından
oyy glukofajden iyidir herhalde deneyeyim bari aklıma geldikçe
evet canim tadi igrenc ama denemekde fayda var hem kaybedecegimiz bisey yok bakarsin olur ay ne güzel olur be canim
ii akşamlar fıstıklarım bugün hep aklımdaydınız ama inanılmaz yoğundu iş peş peşe hemen cevabı yazılması gereken evraklar geldi başımı kaldıramadım...belim biraz daha iyiydi bugün sürekli bilgisayar başında evrak yetiştirmeye çalışmaktan sırtımda ağrımaya başladı...bide eşim bugün nöbetçi eve gelince yemek yiyip uzanmıştım uyuyakalmışım duşa girmem lazım ama uyku gözümden akıyor...
mavicim hep kötü düşünüyosun canım...benimde ağrılarım oluyor ama bu kadar evham yapmıyorum lütfen sende kendine gel bebeğinide üzme...melekcim sizde çalışın bakalım arkadaşımdada hiç ara kanama olmazdı hamile kalmadan bir ay önce ara kanaması oldu dra gitti dr rahim hamilelik için kendini hazırlıyor demişti inş sende hamişsin yakında....sevimcim tedavin ne aşamada tatlım...gittinmi kontrole hiç...sermestcim toparlamışsın kendini sevindim bende bu işin sonu tüp olmazsa ne yaparım demiştim ama kısmetinde varsa bi şekilde oluyor canım...
evet sermestcim ben 2 aşılama yaptırdım olmadı sonra tüp bebek yaptırdık tek embriyo nakli oldu allahıma binlerce şükürler olsun ki bebeğim bizimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?