sermestcim inşallah güzel bir haber vermek bir gün bizede kısmet olur...
karanfili bende duymuştum aslında ama hiç denemek aklıma gelmedi ... yalnız ben bal tarçın çörekotunu sevdim ama suyla yuttum açıkçası çörekotu yapışıyor acı oluyor sonra diye... ama bence faydası oldu bu ay yumurtladım:))))
sermesst senin sorunun yanıtı burpta o bilir hepsini:))))
çalışın anam aman ihmal etmeyin inş tüpe gerk kelmadn bebişinde gelir sende tatilin tadını çıkarırsınkizlar ben geldim kanama sebibim yumurtalgimin ikisi ayni anda catlamis ve bu esnadada biraz kanam olmus zaten kanamam dedik kadar azdi ama cok korkmustum suandada kanama bitti doktor böyle durumlar cok nadir görülür bol bol calisin dedi icimden dedimki herhalde karanfil ise yaradi artik calisip bu ay sonunu bekleyip görecegiz olup olmadigini
bende seni gördüm çokda güzelsin ama seninkinin saçlarıda beyazlamışsevimmmmmm seni gördüm nihayet:teytey:
inş melegim inş sendende güzel haberler alırızsevicigim insallah bu tedavinde hayirli haberleri alirsinda bizde büyük bir morel verirsin canim
nursim çıtır annem yarın gitcem dr bakalım ne diycek canım bebişimize dikkat et kendini yormamavicim hep kötü düşünüyosun canım...benimde ağrılarım oluyor ama bu kadar evham yapmıyorum lütfen sende kendine gel bebeğinide üzme...melekcim sizde çalışın bakalım arkadaşımdada hiç ara kanama olmazdı hamile kalmadan bir ay önce ara kanaması oldu dra gitti dr rahim hamilelik için kendini hazırlıyor demişti inş sende hamişsin yakında....sevimcim tedavin ne aşamada tatlım...gittinmi kontrole hiç...sermestcim toparlamışsın kendini sevindim bende bu işin sonu tüp olmazsa ne yaparım demiştim ama kısmetinde varsa bi şekilde oluyor canım...
ay maşallah daha dün gibi ya sonucu merak etigimiz günler canım allah saglıkla kucagınıza versin seninde mavinindeteyzeleri biz yarın kısmetse 8. haftayı bitiriyoruz.... valla meraktan çatlıycam sanırım bu hafta gideceğim dra görücem bebişimi...
geldim kızlaar daha iyiyim sağolun azcık midem yanıyo ona seviniyorum napıym:))))
nursim maşallah canım
ben de 7.haftalarda gidicem inşallah sağlıklı bi şekilde görücem bebeğimi
sevviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
kaynana yı ben bulaştırdım arkamdan geldiniz
adet düzensizliğini ben bulaştırdım
inşallah hamişliği de bulaştırıcam
patır patır hamile kalacak herkes
hepinizi öptüm yatıyorum iyi geceler
aaaaaaa
unutmadan ada ya maşallah
darısı bizlere inşallah
aaaaaaaaaamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar,iyi geceler hepinize...
özlem sermest ne yapayım anacım kaynatmışsınız anca okudum gözlerim pörlemişti zaten iyice pörtledi çörekotu ve bal tarçın acı biraz ama ben incir hariç hiçbirinin faydasını görmedim kişiden kişiye değişiyor tabi bal çörekotu tarçının adetten sonra içilmesi lazımki yumurtaları geliştirsin çörekotunu öğüterekte içebiliyorlar incir gerçekten birebir yumurta geliştirmeye ama malum kilo yapıyor sermestcim diyetisyen aradığına göre istemezsin canım ama bir ay dene derim canım ben birde soğan kürü yapıyorum pko gibi görmüş doktor seni sermestciğim bir bak istersen soğan kürüne ibrahim saraçoğlu nun sayfasında tüm kürler var tatlım
ben yatar kızlar yorgunluktan haşatım vallaha ama deydi tüm fakülte yıl sonu öğrenci işleri sergisiydi bugünkü 4 bölüm yüze yakın hocaya rağmen sergi salonunun yarısından fazlasını sadece benim yaptırdığım benim öğrencilerin işleri ile doldurduk ve güzel övgüler aldım tüm yıl verdiğim emeğin karşılığını almak güzeldi işlerde çok beğenildi ağzı bol laf yapanların elleri boş dona kaldıklarınıda görmek ayrı bir keyif veriyor insana :))) car car car bütün kış konuşanların öğrencilerinden tek bir iş çıkmadı. ben bu zafer sarhoşluğu ile yatayım en iyisi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?