Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
karanfili bende duymuştum aslında ama hiç denemek aklıma gelmedi ... yalnız ben bal tarçın çörekotunu sevdim ama suyla yuttum açıkçası çörekotu yapışıyor acı oluyor sonra diye... ama bence faydası oldu bu ay yumurtladım:))))

aslında ben her ikisini de severim ayrı ayrı
ama ikisi karışınca bir de çörek otunu çok ezemedim
tadı buruyordu içimi bıraktım tekrar başlayayım bari
nasıl uyguluyorduk bu kürü adetin kacıncı günü baslamak gerek

burpun gelceği yok fazla mesai yaptım bugün topicte
artık uyku vakti geldi bana da herkese hayırlı geceler
güzel mutlu umutlu gelecekler

sermest canım ben çörekotunu ezmedim valla öylece koydum:))
denizin tarifi: 3 çorba kaşığı bala, 1 tatlı kaşığı polen, 1 t.k çörekotu, 1 t.k tarçın adetin 2. yada 3. günü başlıyorsun tam hatırlayamadım ama erken başlamak daha iyi sanki:))) hadi kolay gelsin...

bu arada burpppppp senin işlerin çok mu yoğun kuşum? arasıra gir en azından merhaba de özletme kendini....

kızlar bugün eve akşam 22 de girebildik diploma sergisi ve tekstil bölümünün defilesi vardı sabahın köründen akşama kadar öğrencilerin tepesinde onu yap bunu asla uğraştım birde aynı sergiyi diploma töreninin olacağı alanda tekrar kuracağız diploma törenide çarşamba akşam 20 den sonra ://
istanbulda felaket yağmurlar yağıyor bugün araba yerine tekne ile gitseymişim olacakmış e5 te yüzdü araba resmen yarın babam sırf bu yağmurda araba kullanmasın diye (şekerden dolayı pek dikkatli kullanamıyor) sabah annemleri alacağım ablama bırakacağım oradan işe toplantıya döneceğim tekrar ablama gidip annemleri alacağım evine bırakacağım oradan kendi evime varacağım ve bu saydığım yerler istanbul trafiğinde hep faarklı noktalar olunca beter bir durum yaratıyor ama artık ben bu abuk koşuşturmacalara alıştım bu hafta bir kafa uzatıp bir çıkacağım kızlar çok kaynatmayın

canım benim özlemcim bende aynı şeyi yazdım kalp kalbe karşıymış :)))))

özlem sermest ne yapayım anacım kaynatmışsınız anca okudum gözlerim pörlemişti zaten iyice pörtledi çörekotu ve bal tarçın acı biraz ama ben incir hariç hiçbirinin faydasını görmedim kişiden kişiye değişiyor tabi bal çörekotu tarçının adetten sonra içilmesi lazımki yumurtaları geliştirsin çörekotunu öğüterekte içebiliyorlar incir gerçekten birebir yumurta geliştirmeye ama malum kilo yapıyor sermestcim diyetisyen aradığına göre istemezsin canım ama bir ay dene derim canım ben birde soğan kürü yapıyorum pko gibi görmüş doktor seni sermestciğim bir bak istersen soğan kürüne ibrahim saraçoğlu nun sayfasında tüm kürler var tatlım
ben yatar kızlar yorgunluktan haşatım vallaha ama deydi tüm fakülte yıl sonu öğrenci işleri sergisiydi bugünkü 4 bölüm yüze yakın hocaya rağmen sergi salonunun yarısından fazlasını sadece benim yaptırdığım benim öğrencilerin işleri ile doldurduk ve güzel övgüler aldım tüm yıl verdiğim emeğin karşılığını almak güzeldi işlerde çok beğenildi ağzı bol laf yapanların elleri boş dona kaldıklarınıda görmek ayrı bir keyif veriyor insana :))) car car car bütün kış konuşanların öğrencilerinden tek bir iş çıkmadı. ben bu zafer sarhoşluğu ile yatayım en iyisi :)))

çalışın anam aman ihmal etmeyin inş tüpe gerk kelmadn bebişinde gelir sende tatilin tadını çıkarırsın
sevimmmmmm seni gördüm nihayet:teytey:
bende seni gördüm çokda güzelsin ama seninkinin saçlarıda beyazlamış
sevicigim insallah bu tedavinde hayirli haberleri alirsinda bizde büyük bir morel verirsin canim
inş melegim inş sendende güzel haberler alırız
nursim çıtır annem yarın gitcem dr bakalım ne diycek canım bebişimize dikkat et kendini yorma
teyzeleri biz yarın kısmetse 8. haftayı bitiriyoruz.... valla meraktan çatlıycam sanırım bu hafta gideceğim dra görücem bebişimi...
ay maşallah daha dün gibi ya sonucu merak etigimiz günler canım allah saglıkla kucagınıza versin seninde mavininde

aaaaaaaaaamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn mavim her şeyi bulaştırdıgın gibi onuda bulaştır ne olurrrrrrrrrrrr

eee sendende bu beklenirdi zaten işini titizlikle yapan işne düşkün olan insan övgüyü ve tüm güzellikleride hak ediyor emeğine yüreğine sağlık canım iyi geceler tatlı rüyalar

eee kaldımmı ben tek mıntıka temizligi yaptım ulan bendeki şansa bak anam evde yok ayda yılda bir adamla rahat rahat çalışmak varken iğne takibindeyim ve yarın usg vardiye tık yok adam bana niye buz dolabı demesinki yarın yumurtlamam düzgün se oluşmuşsa bacaktan iğneye başlarım heralde offf şimdiden eger transfer olursa inş olur 14gün nasıl bekliycem neyse bende yatıyım sabah 6da kalkcam
yarın yorucu bir hastane günü beni bekliyor iyi geceler gelecegin güzel annelerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…