Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

senin plan ne canım yakın süreçte
bu arada sen de istda mısın?

ii akşamlar kızlar hoşbulduk...şimdiki aklım olsa hiç aşılamayla vakit kaybetmezdim diyorum ama bebişin gelmesi için doğru vakit gerekiyormuş ve yaşamam gerekenler varmış...teyzeleri biz yarın 9 haftayı bitiriyoruz....

benim tedavi tarihim belli degil sermest.eşim bu regl de baslasın diyor ben en erken ekimde diyorum bakalım hayırlısı olsun

bu arada ben hiç kilo almadım aksine 1-1,5 kilo verdim
bebingim bende bi pantolon aldım gerçekten çok rahat hamile kıyafetleri karnını sıkmıyo hiç...

masallah yegenımız buyuyor ne guzel
yazarken hep kız dıye gecırıyorum ıcımden
cınsıyetın bellı olmasına da cok yok degıl mı canım

dedıgın gıbı vakıt saat gelmesı gerekıyor sanırım
ne hesaplasak bos Allah ol dıyecek olacak da
biz tedbırımız alıyoruz sadece takdır Ondan

nursimcim sen niye kilo verdin miden mi kötü canım.evet cok rahat bu hamile kıyafetleri.az kaldı cinsiyetini öğrenmeye bi daha ki kontrolde öğreniriz sanırım.

benim tedavi tarihim belli degil sermest.eşim bu regl de baslasın diyor ben en erken ekimde diyorum bakalım hayırlısı olsun

ya bu eşler daha aceleci oluyor daha heyecanlı
ama işin içined yıpranma payı bizde daha cok oldgundan
arada bir dınlenmek de ıyı gelıyor galiba
gerci ben hemen asılama ardına ıstedım tup olsun
ama doktor uygun görmedı ılacların etkısı gecsın dıye
ıkı ay en az beklemem gerekıyormus
bu sürecte dogal seylerı mı denesem acaba ben de
hayıt falan dıyordunuz faydası olsa da ben de baslasam

tuanay okuma yapıyor sanırım...

ay burp um makalen yayınlanmıstı di mi tebrik ederim canım ya
on parmakta on marifet var valla sende.hem akıllı hem titiz hem komik hem süslü
hem basarılı hem aşk böcüğü baska aklıma gelmedi bide herşeye yetişebiliyor maşallah nazar degmesin.

şimdi bi haber aldım tüp bebek sayfasında benim merkezde bi arkadaş daha tüp yaptırmıştı tek embriyo ve sonuç pozitifmiş çok sevindim...

ay ne güzel yaa
bu yasa degıstgınden beri hep üzülüyrdum
tek embryoyla nasıl olcak diye
işte insanoglunun aklının idrak edemediği tek gercek
Rabbim ol diyince tek bir embryo tek bir şansla geliyor melekler demek
darısı bizlere olsun insallahh

ilk 3 ay böyle olması normalmiş kızlar valal sürekli bişeyler yiyorum ama almadım verdim muhtemelen 1 aya başlar kilo almalar inş çok almam...zaten 66 kiloyla hamile kaldım...benimde içime erkek doğuyor rabim hayırlısını versinde hiç farketmez....

ay ne guzel tutmaz dedik tek embryo valla tutuyor herkesin ki tutsun. inş.

benim eşimde baslarda istemiyordu ama artık istiyor.

evet beklemek gerekiyor ilaçlar bu ayda etkisinigöstercek canım

preseed dene canım yada incir kürü filan var kızlar anlatsın sana ben denemedim bilmiyorum sogan kürü vardı bide

tuanay aktarım anlatsana su hayıtı.

saglıklı olunda kilo alman önemli degil nursimcim banada erkek gibi geliyor seninki mavinin kide kız gibi ama onda biaz kararsızım

Hoşbulduk kızlar,nasıl yoğun bir gündü anlatamam.Bütün gün müdürümle çalıştık,sonra toplantı,sonra da eve geldim,matematik hocam geldi,az önce gitti.Ben de hemen girdim nete,yazdıklarınızı okuyordum.Sermestçim,bence kafanı çok fazla kurcalama.Bazen didik didik araştırmakta,insanın psikolojisini kötü etkiliyor.Bugün tüp bebek tedavisindeyken,kızcağız lucrin kullanırken,kaç tüp bebek denemeseinden sonra tekrar deneyecekken,hamile kalıyor.Yani bazı şeyler kesinlikle bizim elimizde değil.Ne doktorların ne de bizim elimizde.Takdir yaradanın.Ol demsi lazım ki olsun.Hepimiz bence inanın abartmıyorum,melek gibi,çok tatlı ve mükemmel insanlarız.Bence cezalandırılmıyoruz,sadece sürecin uzun olması bizi geriyor.Ama olacak,Allahın izniyle olacak.Tabi ki,tıpta çaresini arayacağız.Ama güvenmek ve teslim olmak,en başta yapmamız gereken bu....

reglim yeni bitti ne deneyebilirim bu süreçte
btikisel kürlere reglken baslanıyor sanıyorum
pressedded erkek sorununda degıl mı sadece hız ıcın
netıcede ben de yumos sorunu da varsa nasıl olcak
oy zaten adamın geldıgı gelecegı hepitopu bir gün
o da yumurtladan önce sanırım bu ay hıc sans vermıyorum kendıme
hayırlısı tatıle gıttgımde bebıslerı alır dönerim geri insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…