evet canım lisedeyim bransımı özelden yazayımsermestcim sen liselere mi ders veriyorsun bransın ne canım
seminerler uzun sürüyor mu.aycok soru sordum
özlemcim inş. tüpe gerek kalmadan bu ay gelicek bebiş.
aslunda bahane gercekten bizlerin aradıgı olucak sa oluyor canım ya
ultrasonla bakılmadı bende bakılanlar olmus ama öyle hatırlıyorum
benimde baska bi hasta yüzünden ikincisi aksamıstı bende ona yormustum tutmamasını bahane tabi
senin yumurtalarının gec büyümesi etkilemiş olabilir ama sonucu
daha pes etmek için çok erken canım bak ben 3 yumurta takibi iki aşılaama sayısızda kendim denedim canım ya 2 yıl içinde sıra tüp bebekte.bi süre bıraktım ama yine yumuşamaya basladım
hem tüpü denemeden vazgecmem
pazar gunu gazetede okudunuz mu bilmiyorum ingilterede 13. denemede ikizleri olmuş.ama orda tüp bebek ucuzmmus kızlar 3.5 milyar filan
tahmin ettiğim kadar zor değilmiş
hemencecikte bitti mutfak gözümde büyütüyormuşum.
sermestcm bendede bakılmadı kist varmı diye hatta kist olmuş diğer asılamam ertelenmişti bu yuzden
testlerde bi kere yapıld sadece.öncelikle stresten etkilenmiş olabilir düzenin yalnız eşinle görüşemedigin için nasıl olucak normal yolla surekli gnasırı denemen lazım aylarca o da cok zor gercekten doktora guven önemli tabi benim gittiğim her doktor baska sey söyledi çok doktora gittimben.
çoğu normal yolla olabilicegini söyledi ama olmadı.nedenini bilmiyoruz ki.ameliyatla tek bi sperm buluyorlar tutcak olduktan sonra o da tutuyor istiyorsan eger hiç boşuna bekleme.imkanlarını elinden geldigince kullan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?