Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah o kek kocaman olur canım benim valla bende geçen gün drumun yanındaki kız hamişti ona sordum ver tarifini bak kaç yıldır uğraşıyorum dedim:)))

hoşbulduk tuanayım iyiyim canım şu okullar kapansa daha iyi olacağım:))) ya sen nasılsın tatlım...

aaaa aşkolsun sermestcim sende eğitim neferisin artık ee tabi benim 7. yılım ama :)))

benim de atanmıs ögretmen olarak birinci yılım ama gecen yıl da calısmıstım onu da sayarsak ikinci yılım acemilikte:)) valla cabuk alıstım ben acemilik de kalmadı gerci
eskilerden daha rahat davranıyoruz diye kıskanıyor millet bizi
korkak stajyer tipi bekliyorlardı hayal kırıklıgına ugrattık biraz:))

sen hamuru mayala,şeklini de kocacığın verir.Bak ben bugün başladım incir kürüne,birlikte başlayalım,birlikte bitiririz....

hadi bakalım ben de yarın baslayayım bırlıkte sıfa buluruz ınsallah canım

bende kaçıyorum kızlar hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum sizleri...bu saate kaldım valla hayret şimdi kim bilir kaçıncı uykuda olurdum...

iyi geceler guzel anne ve melegı tatlı ruyalar

ben de kacıyorum kızlar dınleneyım ıznınızle herkesı opuyorum

özlemcim senı bırakıp kacıyor gıbı olduk kusura bakma
bayadır burdaydık ben notları son kez kontrol edıcem cıktı alamadık daha
son onay ıcın bir kez daha bakmam lazım ondan kacıyorum ıznınızle
tekrar ıyı geceler herkese

çok adisiniz kızlar yaaağğğ gözlerim pörtlemek ne kelime cörtledi okadar kaynatmışsınızki (dün gene bir arkadaşımızın doğumuna hastaneye gittik akşam giremedim ) cevap yazmaya vaktim kalmadı okumaktan şimdiden ben tatile gidince neler kaynatacaksınız okumayı nasıl yetiştireceğim stresi aldı :) bu akşam yola çıkıyoruz anca girer sevimin transfer haberini ( yumurta toplamadaki sıkıntın çok ağır geldi tatlım banada o nasıl şerefsiz bir hastane hemen git hasta haklarına şikayet et bir tanem bu en doğal hakkın bedavamı yapıyorlar sanki o işlemleri ) okur çıkarım kızlar vakit olmaz az sonra işe gideceğim hepinizi özleyeceğim
p.s. tuanaycım cuma günü telefonunu bekliyor olacağım tatlım

inş layık görcek canım allah o günü nasip etcek
aktivya alll o birebir hem de kalorisi yok ama ben de en çok incir işe yarar

incir deneycem canım
denizim hepinize dua ediyorum her zaman Allahım herkese nasip etsin inşallah

bende bu ay akıntı yok kızlar niye ki
doktora gidicem regl olunca genel muayene ve smir testi yaptırmayı düşünüyorum 2 yıl oldu yaptıralı 6 aydırda gitmiyorum doktra iyi olur di mi
tabiki dr gidersen iyi olur hem bi bakmışsın buay hamiş bile kalırsın inş
oy yerim ben onu aşılamalar bizim gibi erkek infetiletesi olnlarda boşuna zaman kaybı gerçekten hem maddi hemde fiziksel yıkımlar boş boşuna
yuh ki hemde ne yuh neymiş yeni çıkan yasaya göre anesteziye gerek yokmuş ama zaten şöyle yazıyor hastanın istegine baglı lokal anaestezi yapıla bilir ben istedim ama gene yapmadılar çünkü böylesi onların işine geldi baygınken benle ugraşacaklardı ama ayık oldugum için yanayat öne gel otur kalk oh ne rahat
ne yapacaklarını şaşırdı bu devlet ya olsunda kaçız olursa olsun zaten çoçuk özlemiyle yananlar bu işlemi yaptırıyor 3olsa neden dava açsınlar
canım dün akşamdan 1tane kayısı ve inciri suya koydum sabah kakar kalkmaz içtim bilmiyorum ondan bilmiyorum yumurtaların boşalmasından bu sabah çıktım oh rahatladım biraz acı çektim ama eee okadar yumurta olunca bagırsaga yer kalmadı demekki
Devlet ve üniversite hastanelrinde,ikiden fazla yumurta oluşursa,aşılama iptal ediliyor kızlar...
eeee ben şimdi aşılama yapmaya kalksam ozaman kesinlikle iptal olur ha
ya bebing içimi okuyosun vallaha bide ceket değsede hamile kalsam sonra ilerki yıllarda pişman olurmuyum acaba aaa niye bukadar ugraşmışım diye
dedeiğin gibi kolay olsun inş bitanem aaaaaah ne sevinirim vallaha hadi kızlar çalışın bakarsınız benimki tutmazsa sizinkine sevindirik olurumda piskolejim bari bozulmaz
canım bende dedim hasta haklarına gitcem diyede ben masdayken o acıyla anestezi uzmanımıydı hemşremiydi bilmiyorum sevim hanım unutmuşuz şuraya bi imza deyip bişey imzalattılar o acıyla tabi ben ne olduğunu bilmeden imzaladım şimdi düşünüyorum acaba her şeyi kabul ediyorum demekmiydi
semra valla ne güzel doğum yapmışsın inş bizede öyle doğumlar nasip olur...

inş canım sende mavide biraz semra gibi rahat olun sizinkide çok güzel bi doğum olcak ama ben hamile kalsam bidahamı devlet hastanesi tövbe özelde yaparım doğumumu falan

ooo ne kaynatmışsınız vallaha maşallah size bu gün iyiyim kızlar dünkü siniri düşününce acıya agrıya alışkınımda ben ameliyat haneye girmeden uyarmama rağmen anestezi vermemeleri ve o içimi kocaman bir gazlı bezle karıştırıp o acıları yaşatmaları sinirimi baya bozmuş sabaha kadar düşündükçe o ağrıları tekrar tekrar yaşadım bide bana niye özele okadar para vercen aynı işlemi devlette yapıyo deyip beni kandıranlara ne küfürler ettim bizim tokatlıların meşur eşeklerini gönderdim onlara ben özelde bu işlemi yaptırdım en azından ilgi alaka vardı sanki devlet para almıyormu alıyor 6000lira olcana 2500 oluyor ah kafam ah

Kızlar hastane yı adradım dÖllenme olmuŞ yarın transfer edılcekmıŞ ay Çok mutlu oldum korktugum Şey ya dÖllenme olmazda ıptal olursa dıyodum allahım Şımdı tutugu gÜnÜ nasıp etsın ınŞ ama kaÇtane dÖllendıĞını sÖyelemedıler ınŞ hepsı dÖllenmıŞtır de dondurmaya yumurta kalır ay mavı menemen yapcazzzzzzzzzzz yarın transferım dua edın ne olur

nbnh gözlerin pörtledi dimi kesin bizm kızlar delirmiş coşmuşlar dein benim gibi ama gerçekten bebingle sermest coşmuş öbürleride katılınca sayfalar dolmuş nasılsın canım dersler nasıl çalışmaları ne yaptın

bende bu ay akıntı yok kızlar niye ki
doktora gidicem regl olunca genel muayene ve smir testi yaptırmayı düşünüyorum 2 yıl oldu yaptıralı 6 aydırda gitmiyorum doktra iyi olur di mi
bebingcim biraz yumuşaman bile güzel bir gelişme ..ısrarla tedavi yok dediğin günler kızmıştım sana ama zaman herşeye ilaç sende senin için en hayırlı zaman ne zamansa başlarsın tedaviye...stressiz sıkıntısız başla ama ben bu sefer öyle yapacağım allahın izniyle..allah önüme başka sorunlar çıkarmazsa en ufak birşeyi bile takmayacağım..
evet canım ya bizim de öyle sandalye ama napalım buna da şükür..en azından keyif yapacak bir balkonumuz var..
ya sorma bazen banada geliyor dünya kadar işi çarcabuk yapıyorum bazen de ufak işler bile bekliyor..ev işi hiç bitmiyor ki sen çalışıyorsun ne güzel olurdu eve geldiğinde herşey hazır:))
maşallah bebişimize..cinsiyeti ismi belli olsun artık o da bir bire ismiyle hitap edelim meleğimize:))
eşimde nasıl merak ediyor yazdıklarımızı
catlıyor ne yazdın ne yazdın diye
sizinde yazdıklarınızı merak ediyor
benimkide merak ediyor gelince kapatıyorum niye saklıyorsun idyor..ben yapsam aynı şeyi kıyameti koparırsın diyor bende olmaz kız kzıa muhabbet..ama meraktan çatlıyor ben de okutmadan özet geçiyorum:))

sermestcim sende benim bi zamanlar içinde bulunduğum durumdasın kafa karışık herkes birşey söylüyor..ama bebingim ne güzel anlatmış ..
incir kürüde saraçoğlunun sitesinde var ama ben sana yazayım
yarım litreden biraz fazla klorsuzkaynamış suya 9 tane kadar yıkanmış kuru inciri ortadan keserek kaynatmaya devam et 20 dk kaynadıktan sonra 10 dk kadar da dinlensin sonra süzersin..2 ye bölerek sabah akşam iç..yaz da geldi soğutarak içersen daha iyi gider..

sevimcim canım çok geçmiş olsun canım anlattıklarını okuyunca iyice korktum üzüldüm
ama yumurtalarının döllenme haberi de bir okadar sevindirdi beni inşallah 14 gün sonra da acılarını unutup hobareyyy yapıcaz burdan az kaldı dayan canım dualarımız seninle

evet sevimcim kızlar bayağı bir coşmuş ben de dün daha çok ders çalışayım diye çok girmemiştim birkaç sayfa okudum sonra ara ara gelip okurum artık
benimde dünden beri midem hassastı gece de arada bir ağrıyla uyandım sabah fena ağrıyordu şimdi birşeyler atıştırdım rezene içtim biraz iyi geldi galiba akşama da gezmeye gidicem çıkıp işlerimi halledeyim

şerefsiz bunlar ya..artık söyleyecek söz bulamıyorum allah sebep olanlara cezasını versin..
kek tarifi puhahuhaa:))ne güldüm
tuanayımda herşeyin tarifi var maşallah tez hazırlayacak bu konuda :))
burpcum iyi tatiller sana stresini sıkıntını at bütün kışın..
p.s.adiler buluşun bakalım kıskanacağım ama gelemem ben (

almaz mı canım ya aynen yarı yarıya para ödüyorsun neymiş raporlu ..neyse geride kaldı yarın inşallah transferinde olunca iş beklemeye kalıyor..
hayırlısı olsun canım ya inşallah sıkıntılaraın bitecek dua etmez miyiz hiç..
perşembe de kandil bak hepimiz için edeceğim..
aha denizmde gelmiş canım sen eşinle vakit geçir tatlım adamı yakalamışken boş bırakma

eşim çalışıyor ttalım ya dünde gelmedi eve bugün akşam gelecek eve..
bizim çalışmalar zevkine bundan sonra:))onvulasyon dönemi falan uçtu gitti
hafta sonu adet olacağım (inşallah olmam ama):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…