aaaa aşkolsun sermestcim sende eğitim neferisin artık ee tabi benim 7. yılım ama :)))
sen hamuru mayala,şeklini de kocacığın verir.Bak ben bugün başladım incir kürüne,birlikte başlayalım,birlikte bitiririz....
bende kaçıyorum kızlar hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum sizleri...bu saate kaldım valla hayret şimdi kim bilir kaçıncı uykuda olurdum...
inş layık görcek canım allah o günü nasip etcekbenimki aşılamanın olacağı gün geldiğinde hastanede sıkıntıdan patladı bende bir kızdım aşılamaya da suratlı girdim ben neler çektim sen 1 gün geliyorsun diye..sonradan hak verdi tabi ama sıkıntılı bunların hepsi..
napalım allah bize vermiş sıkıntıları ama annelik duygusu da çok güzel bir duygu olsa gerek..olsa gerek diyorum allah daha yaşatmadı bize ama inşallah layık görür bu sevgiye...
aktivya alll o birebir hem de kalorisi yok ama ben de en çok incir işe yarar
incir deneycem canım
denizim hepinize dua ediyorum her zaman Allahım herkese nasip etsin inşallah
tabiki dr gidersen iyi olur hem bi bakmışsın buay hamiş bile kalırsın inşbende bu ay akıntı yok kızlar niye ki
doktora gidicem regl olunca genel muayene ve smir testi yaptırmayı düşünüyorum 2 yıl oldu yaptıralı 6 aydırda gitmiyorum doktra iyi olur di mi
oy yerim ben onu aşılamalar bizim gibi erkek infetiletesi olnlarda boşuna zaman kaybı gerçekten hem maddi hemde fiziksel yıkımlar boş boşunaii akşamlar kızlar hoşbulduk...şimdiki aklım olsa hiç aşılamayla vakit kaybetmezdim diyorum ama bebişin gelmesi için doğru vakit gerekiyormuş ve yaşamam gerekenler varmış...teyzeleri biz yarın 9 haftayı bitiriyoruz....
yuh ki hemde ne yuh neymiş yeni çıkan yasaya göre anesteziye gerek yokmuş ama zaten şöyle yazıyor hastanın istegine baglı lokal anaestezi yapıla bilir ben istedim ama gene yapmadılar çünkü böylesi onların işine geldi baygınken benle ugraşacaklardı ama ayık oldugum için yanayat öne gel otur kalk oh ne rahatSevimcim,yumurta toplama işlemini okurken,sinirimden ağladım.canım benim,kıyamam ben sana.Yüce Rabbim,bu çektiğin acıların karşılığını 15 gün sonra verecek inşallah...Düşündükçe ağlıyorum,yuh bu şerefsiz doktorlara yaaaa....
ne yapacaklarını şaşırdı bu devlet ya olsunda kaçız olursa olsun zaten çoçuk özlemiyle yananlar bu işlemi yaptırıyor 3olsa neden dava açsınlarKızalr,bugün doktorlarımla konuşuyoruz,kadın-doğum uzmanlarıyla.Hepsine sözleşme imzalatmışlar.Aşılama ya da tüp bebek tedavisinde,çoğul gebelik oluşursa,aile doktoru mahkemeye verebiliyor,ve bebeklerin tüm yaşamı boyunca olacak masraflarını işlemi yapan doktordan tahsil edebiliyormuş ki buna eğer bebekler erken doğarsa küvöz paraları içinde tüm masrafları doktorlar üstleniyorlarmış.Hepsinin ödü patlıyorr....
canım dün akşamdan 1tane kayısı ve inciri suya koydum sabah kakar kalkmaz içtim bilmiyorum ondan bilmiyorum yumurtaların boşalmasından bu sabah çıktım oh rahatladım biraz acı çektim ama eee okadar yumurta olunca bagırsaga yer kalmadı demekkiSevim kuşum,önce sabah kalk,aç karnına ılık,sıcağa yakın 2 bardak suyu iç.Üstüne 2 adet günkurusu kayısı ye.Bir tanede incir ye.Evin içinde dolaş azıcık.Bahçeye çık,derin nefes al.Sonra da 10 adet kavrulmamış badem ye.10 dakika daha dolaş.Bunu bir ritüel haline getir,tüm gazını alır tatlım merak etme.Bir de rezene çayını içebilirsin bol bol..
eeee ben şimdi aşılama yapmaya kalksam ozaman kesinlikle iptal olur haDevlet ve üniversite hastanelrinde,ikiden fazla yumurta oluşursa,aşılama iptal ediliyor kızlar...
ya bebing içimi okuyosun vallaha bide ceket değsede hamile kalsam sonra ilerki yıllarda pişman olurmuyum acaba aaa niye bukadar ugraşmışım diyeiki mi ilaçı koklatcaklar ozaman nasıl olcak o
sevimi düşünsenize ceket degse yumurta oluşur onda
özlemim geldin ama ben gidiyorum siz benim gözleri pörtletin bari yarına
ay aklım kalcak ama
bye yarın görüşürük
dedeiğin gibi kolay olsun inş bitanem aaaaaah ne sevinirim vallaha hadi kızlar çalışın bakarsınız benimki tutmazsa sizinkine sevindirik olurumda piskolejim bari bozulmazTatlım,sen bu ay şu ovülasyon testlerinden al.Her gün,saat 17 de 4 saatlik sidiğinle :) fazla su içmeden o arada, testini yapacaksın.Çift çizgi çıktığında o gece,ertesi gün ve diğer gün sevişeceksiniz :))Sonra bebek olacak,çok kolay bebek yapması,bu ay ben de yapacağım bir tanekaydirigubbakcemile3
canım bende dedim hasta haklarına gitcem diyede ben masdayken o acıyla anestezi uzmanımıydı hemşremiydi bilmiyorum sevim hanım unutmuşuz şuraya bi imza deyip bişey imzalattılar o acıyla tabi ben ne olduğunu bilmeden imzaladım şimdi düşünüyorum acaba her şeyi kabul ediyorum demekmiydiçok adisiniz kızlar yaaağğğ gözlerim pörtlemek ne kelime cörtledi okadar kaynatmışsınızki (dün gene bir arkadaşımızın doğumuna hastaneye gittik akşam giremedim ) cevap yazmaya vaktim kalmadı okumaktan şimdiden ben tatile gidince neler kaynatacaksınız okumayı nasıl yetiştireceğim stresi aldı :) bu akşam yola çıkıyoruz anca girer sevimin transfer haberini ( yumurta toplamadaki sıkıntın çok ağır geldi tatlım banada o nasıl şerefsiz bir hastane hemen git hasta haklarına şikayet et bir tanem bu en doğal hakkın bedavamı yapıyorlar sanki o işlemleri ) okur çıkarım kızlar vakit olmaz az sonra işe gideceğim hepinizi özleyeceğim
p.s. tuanaycım cuma günü telefonunu bekliyor olacağım tatlım
semra valla ne güzel doğum yapmışsın inş bizede öyle doğumlar nasip olur...
bebingcim biraz yumuşaman bile güzel bir gelişme ..ısrarla tedavi yok dediğin günler kızmıştım sana ama zaman herşeye ilaç sende senin için en hayırlı zaman ne zamansa başlarsın tedaviye...stressiz sıkıntısız başla ama ben bu sefer öyle yapacağım allahın izniyle..allah önüme başka sorunlar çıkarmazsa en ufak birşeyi bile takmayacağım..bende bu ay akıntı yok kızlar niye ki
doktora gidicem regl olunca genel muayene ve smir testi yaptırmayı düşünüyorum 2 yıl oldu yaptıralı 6 aydırda gitmiyorum doktra iyi olur di mi
evet canım ya bizim de öyle sandalye ama napalım buna da şükür..en azından keyif yapacak bir balkonumuz var..aksam girmekte ayrı bir güzelmiş yaw cok özlüyorum aksam muhabbetlerini.
denzim bende iki akşamdır balkon keyfi yapıyorum cok guzel oluyor bide sandalyede oturmak dısında bişey olsa super olcak insan yoruluyor sandalyede
ya sorma bazen banada geliyor dünya kadar işi çarcabuk yapıyorum bazen de ufak işler bile bekliyor..ev işi hiç bitmiyor ki sen çalışıyorsun ne güzel olurdu eve geldiğinde herşey hazır:))netin basındayım ama mutfagı toplamam lazım
hiç sevimiyorum ev işlerini sürekli işlerimi yapan brini istiyorum ben eve gelince sadece ayaklarımı uzatıp dinlemek istiyorum azıcık işler bile cok buyuyor gözümde..
maşallah bebişimize..cinsiyeti ismi belli olsun artık o da bir bire ismiyle hitap edelim meleğimize:))ii akşamlar kızlar hoşbulduk...şimdiki aklım olsa hiç aşılamayla vakit kaybetmezdim diyorum ama bebişin gelmesi için doğru vakit gerekiyormuş ve yaşamam gerekenler varmış...teyzeleri biz yarın 9 haftayı bitiriyoruz....
benimkide merak ediyor gelince kapatıyorum niye saklıyorsun idyor..ben yapsam aynı şeyi kıyameti koparırsın diyor bende olmaz kız kzıa muhabbet..ama meraktan çatlıyor ben de okutmadan özet geçiyorum:))eşimde nasıl merak ediyor yazdıklarımızı
catlıyor ne yazdın ne yazdın diye
sizinde yazdıklarınızı merak ediyor
hımm o zaman ıncır alıyım hemen normal yıcem dıymı ıncırlerı
bal tarcını denemstm tadı fena gelınce brakmıstım ona da baslayaym barı
bir de arı sütü polen duyuyorum ama ne ıcın bılmıyorum
erkek ıcın mı kadın ıcın mı o kür ve nasıl uygulunaıyor bılen var mı ıcınızde
esıme sıparıs vercem de olmazsa onu da denerız
Kızlar hastane yİ adradım dÖllenme olmuŞ yarın transfer edİlcekmİŞ ay Çok mutlu oldum korktugum Şey ya dÖllenme olmazda İptal olursa dİyodum allahım Şİmdİ tutugu gÜnÜ nasİp etsİn İnŞ ama kaÇtane dÖllendİĞİnİ sÖyelemedİler İnŞ hepsİ dÖllenmİŞtİr de dondurmaya yumurta kalır ay mavİ menemen yapcazzzzzzzzzzz yarın transferİm dua edİn ne olur
nbnh gözlerin pörtledi dimi kesin bizm kızlar delirmiş coşmuşlar dein benim gibi ama gerçekten bebingle sermest coşmuş öbürleride katılınca sayfalar dolmuş nasılsın canım dersler nasıl çalışmaları ne yaptın
şerefsiz bunlar ya..artık söyleyecek söz bulamıyorum allah sebep olanlara cezasını versin..Kızalr,bugün doktorlarımla konuşuyoruz,kadın-doğum uzmanlarıyla.Hepsine sözleşme imzalatmışlar.Aşılama ya da tüp bebek tedavisinde,çoğul gebelik oluşursa,aile doktoru mahkemeye verebiliyor,ve bebeklerin tüm yaşamı boyunca olacak masraflarını işlemi yapan doktordan tahsil edebiliyormuş ki buna eğer bebekler erken doğarsa küvöz paraları içinde tüm masrafları doktorlar üstleniyorlarmış.Hepsinin ödü patlıyorr....
kek tarifi puhahuhaa:))ne güldümTatlım,sen bu ay şu ovülasyon testlerinden al.Her gün,saat 17 de 4 saatlik sidiğinle :) fazla su içmeden o arada, testini yapacaksın.Çift çizgi çıktığında o gece,ertesi gün ve diğer gün sevişeceksiniz :))Sonra bebek olacak,çok kolay bebek yapması,bu ay ben de yapacağım bir tanekaydirigubbakcemile3
burpcum iyi tatiller sana stresini sıkıntını at bütün kışın..çok adisiniz kızlar yaaağğğ gözlerim pörtlemek ne kelime cörtledi okadar kaynatmışsınızki (dün gene bir arkadaşımızın doğumuna hastaneye gittik akşam giremedim ) cevap yazmaya vaktim kalmadı okumaktan şimdiden ben tatile gidince neler kaynatacaksınız okumayı nasıl yetiştireceğim stresi aldı :) bu akşam yola çıkıyoruz anca girer sevimin transfer haberini ( yumurta toplamadaki sıkıntın çok ağır geldi tatlım banada o nasıl şerefsiz bir hastane hemen git hasta haklarına şikayet et bir tanem bu en doğal hakkın bedavamı yapıyorlar sanki o işlemleri ) okur çıkarım kızlar vakit olmaz az sonra işe gideceğim hepinizi özleyeceğim
p.s. tuanaycım cuma günü telefonunu bekliyor olacağım tatlım
almaz mı canım ya aynen yarı yarıya para ödüyorsun neymiş raporlu ..neyse geride kaldı yarın inşallah transferinde olunca iş beklemeye kalıyor..ooo ne kaynatmışsınız vallaha maşallah size bu gün iyiyim kızlar dünkü siniri düşününce acıya agrıya alışkınımda ben ameliyat haneye girmeden uyarmama rağmen anestezi vermemeleri ve o içimi kocaman bir gazlı bezle karıştırıp o acıları yaşatmaları sinirimi baya bozmuş sabaha kadar düşündükçe o ağrıları tekrar tekrar yaşadım bide bana niye özele okadar para vercen aynı işlemi devlette yapıyo deyip beni kandıranlara ne küfürler ettim bizim tokatlıların meşur eşeklerini gönderdim onlara ben özelde bu işlemi yaptırdım en azından ilgi alaka vardı sanki devlet para almıyormu alıyor 6000lira olcana 2500 oluyor ah kafam ah
hayırlısı olsun canım ya inşallah sıkıntılaraın bitecek dua etmez miyiz hiç..Kızlar hastane yİ adradım dÖllenme olmuŞ yarın transfer edİlcekmİŞ ay Çok mutlu oldum korktugum Şey ya dÖllenme olmazda İptal olursa dİyodum allahım Şİmdİ tutugu gÜnÜ nasİp etsİn İnŞ ama kaÇtane dÖllendİĞİnİ sÖyelemedİler İnŞ hepsİ dÖllenmİŞtİr de dondurmaya yumurta kalır ay mavİ menemen yapcazzzzzzzzzzz yarın transferİm dua edİn ne olur
aha denizmde gelmiş canım sen eşinle vakit geçir tatlım adamı yakalamışken boş bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?