Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim çok sevindim,inşallah pozitif sonucunada hepbirlikde sevinicez.inan herşey çok güzel olucak.ada banyosunu yaptı,sütünü içti ve şuan uyudu.bende dinleniyorum.

akşam kızlar coşmuşsunuz valla bravo
ezelden sonra bir uykum geldi denizinde yorgunluğu erken yattım girmedim bir daha keşke gelseymişim yaww(
bebingle sermestcim çoşmuş :))

semracım dinlen tabi tatlım .ama ne güzel hiç üzmüyor ada seni nazar değmesin 41 kere maşallah..

inş olmazsın denizim bidaha aynı sıkıntılrı çemezsin canım olsun sen kocişi her buldugunda üstüne atla mlum ben 15gündür tık yok bi 15gündede daha olmuycak belkide 9ay ay ne güzel olur

selam kızlar asagıda 6 kişiyiz.
sevimcim döllenme olmuş super bi haber unutucaksın acılarını.yalnız o içime gazlı bez soktular filan dedin ya bittin ben ya.bana yapmıslar gibi oldum.
ama bunları bosver artık geri sayım zamanı.canım benim çok heyecanlıyım.

burpum iyi tatiller iyi yolculuklr
tuaanyla buluşucaksınız anladım ben simdiden kıskançlık basladı o gun naparım bilemiyorum

izmri çok sıcak evin içinde bile bayılıyorum klimyı açsamda odaya tıkılmak sıkıyor ..evde oturmaktan sıkıldım ama dışarı çıkasım da yok..
şimdi duşa gireceğim komşu kızına doğum günü için pasta yapacakmış ona yardıma gideceğim..gaza gelirsem kendimize de yaparım..hiçbirşey yapasım yok sıcakta..

sevimcim çok sevindim,inşallah pozitif sonucunada hepbirlikde sevinicez.inan herşey çok güzel olucak.ada banyosunu yaptı,sütünü içti ve şuan uyudu.bende dinleniyorum.

ay şimdi ne tatlıdır o ya hele bir ay sonra tam ısırmalık olur oh misler gibi kokusu ta buralara geldi sen tatile git gel inş bende toparlanmış olurum ada masalımızı sevmeye gelebilirim ozaman yerim ben onu yerim

bebingim sen mi ben mi?
bu arada noldu burp bebing anlatsın demişti..hiç bahsetmedin tel şakası mı yaptı sana burp?

ben çıktım ama bebing yazdıklarını okumak için duştan sonra bakacağım merakta bırakma bizi:))

biz çosarız böyle keşke herkesler olsaydı dahada guzel olurdu.
denizim sende onlarla buluşsan kesin çatlardım ben

hımmm evet atladık di mi tel şakasını
simdi tuanaydan telimi almış burpum
dükkandayım aradı faceden buldum sizi sizin dükkanda hayıt tohumu var mı dedi
nasıl da kibar sasırdım bu muhabbeti simdi yaptık nette diyorum bizim müşteriler böyle kibarda konusmaz dedim ama bozuntuyada vermek istemiyorum içerde müşteride var simdi ne yapıcagımı sasırdım ay rezil olcam simdi diyorum.çünki bizden abuk subuk seyler isteyenler ve soranlar var ki ay diyorum nasıl denk gelir böyle bişey

hoş geldin bebingim evet acılar bitceksizler iyiki varsınız allahım gönlünüze göre versin canım

ooo ben de yapıyım yarından sonra bişey yapamam kekmi yapsam pastamı hadi bende kaçtım

bizm tuanaydan herşey beklenir çok güldüm ya canlarım benim

ay şimdi ne tatlıdır o ya hele bir ay sonra tam ısırmalık olur oh misler gibi kokusu ta buralara geldi sen tatile git gel inş bende toparlanmış olurum ada masalımızı sevmeye gelebilirim ozaman yerim ben onu yerim

canım ne demek herzaman beklerim,ama göbişinde bebişle gelirsin inşallah..

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaa:))yeşimden beklenir.çok eğlenceli kız yaa.akşama arıyim bakıyım napıyomuş.şimdi yoğundur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…