Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende tatlı yapıcam,gaza getirdiniz beni.ev dolu pasta börek çörek ama ben irmik tatlısı yapıcam..

bebingim tıckerimi değiştirmek istiyorum ama nasıl yaptığımı unutmuşum,uğraşmam lazım.bakiim inşallah beceririmde kurtulurum şu hamilelikden:))

bebingim hakikaten komikmiş:))
öğrendim rahatladım şimdi giyinmem lazım ama nasıl 2 gündür sütyensiz allah en verdiyse öyle dolaşıyorum evin içinde komşuya da böyel gidilmez ki..
gelsin pastalar börekler..bebingim sende eve gidince yaparsın..
semracım afiyet olsun sen ye ada mıza yarasın..
öptüm kızlar gelirim yine..

ay denizim saatler olsun canım bende evde öyle dolaşmayı seviyorum
ama komsuya gidilmez öyle.

semracım valla iş te yapıyorsun hayret ediyorum sana tatlı yapcak mıs ya
ben olsam nazlarınırım
siz evde kalabalıkmısınız en cok onu merak ederim ben
kimler kalıyor mesela

sevimcigim cok ama cok gemis olsun canim yasadiklarin ne bu böyle ya sok oldum inan sinirden agladim tüylerim tiken tiken oldu canim insallah allah emeklerini karsiligini verir insallah cektiklerine deger ve bebisini alirsin kucagina ay kiyamam ben sana.

dikkat et canim kiyafetler rahat diye kilolari alma)) yaz geldi....

canim gaz icin sütte iyi geliyor bi dene istersen

akıntım yokken ovulasyon testi işime yararmıydı ki tuaanyım

yariyor canim yariyor ben denedim gösteriyor ama hamis kalmiyorum(((

cevizli ve çikolatalı kek yaptım annemde diyoki difrize atmaya katmer yapalım yarın yatarsan daha yapamayız ben gidem anamı kırmıyam öpüldünüz

sermestcim canım benim yeni nesil öğretmenlerin hepsi aynı eskiler gibi değiliz öğrencilerle arkadaş gibiyiz tabi onlar bu durumu da pek sevmiyor :)
bende yıl sonu evraklarını çıkardım daha doğrusu eşim yaptı sağolsun ...

naaaptınız kızlar yaaaaa
valla öldüm okumaktan:))))
ama aferin sizeeee

bu arada bana da nursimin oğlan benim kız gibi geliyo
Allah önce sağlık versin sonra gönlümüze göre versin ben ikisine de razıyım kız ya da erkek hiç farketmez:)))))

sabah bi tartıldım 64 inanamadım ben kilo mu almışım kiiii yaaaaaaaaaa
62 falandım en son:)))ama azcık kabızlık var şişlik var onun etkisidir dimi yaaa
ohaaa yani hemencik kilo alamam dimiiiii

seviiiim transfer yarın sa bugünden okıym meryem suresini yatmadan okurum hadi hayırlısı inşallah

katmer demeyin yaaa beceren var beceremeyen varr:))))))

ben çıkıyorum kızlar alılşveriş yapıcaz bugün ayın 15 i ya:)))))
yemeğide dışarda yicez eşim yarın il dışına gidiyo yine yok(((((
öptüm hepinizi akşam gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…