ben geldim kızlar dualarınız için sağolun ama çok iğrençti çok canım yandı çok bide dr diyoki ooo maşallah ne kadar dirençli çıktın canlı canlı aldılar yumurtaları anestezi istemem rahmen bide tam masaya yatım ayaklarımı ellerimi bağladılar getirip bişey imzalattılar her acı çaktiğimde allahım ne olur dedim bizm kızlara bu acıyı yaşatmadan ver bebklerini kızlar inanın sinirlerim boşaldı toplama işleminden sonra dr 20dakka yat dedi ben ameliyat haneden nasıl çıktımsa hemen giyinip hastanenin bahçesine attım kendimi eşime dedim bi sigara ver yoksa ben burda önüme gelene çatarım hemşireler gelmiş ooo maşallah ne güzel hemen ayaklanmışsın senden önce girenler daha yatıyo kocalarına naz yapıyo yok onu al yok bunu al diye ben acıdan geçtim ama zoruma gitti nasıl anestezi vermeden böyle zor bi işlemi yaparlar ya hemşire eline almış kocaman bi gazlı bez içime sokuyo bütün elini sokmuş ben ah ettikçe diyo içeriyi temizlemem lazım yumurtaları almamız için biliyorum sizi korkutuyorum ama sakın devlette yapmayın maddi imkanınız varsa inş kendiliginden gelir bebişleriniz gerek kalmaz vallaha masada bile size dua ettim
melekcim bugun daha iyisindir inş.
sende raporluyken yat dinlen iyileş biran önce.
evet bugün dünden daha iyimagrim yok uyukuya doyamiyorum paso uyuyorum gözlerimi zor aciyorum
yeni arkadaslar katılmış sanırım
onlarda istanbuldan.
zaten su memlekette bi benim çocugum olmuyor bunca aydır bi benim memeleketten cıkmadı ya
demekki memleketinde senin kadar yürekli insan yok:)))
millet catır catrı doguruyor bu aralar.herkes ler sokaklarda.bende ablama dar gelen hamile kıyafetlerini giyorum super rahat tavsiye ederim belleri lastikli ve ayarlanabilir istedigin kadar ye hiç rahatsızlık vermiyor kıyafetlerkaydirigubbakcemile3
kızlar ben bu yumurta büyütme toplama derken kabız oldum ne yapcam ya yumurtalıklarımın agrısı yetmiyomuş gibi kabızlık ve gaz çıkaramama bildiğiniz bişeyler varmı çare olarak dr ilaç söyledi ama yazmadığı için adını unuttum
akıntım yokken ovulasyon testi işime yararmıydı ki tuaanyım
melecim görünüyorsun ama yazmıyorsun
okumamı yapıyorsun..
hu hu,kimse var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?