Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayakalarım ellerim heryerim titiriyor mucize gerceklesti işte burpumuz hamile
varmı bundan daha guzel haber

aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy şoktayım ellerim titriyorr,delircem yaaa!!!!!!!!!ada uğurlu geldi teyzesine,kızımı kucağına alan hamiş kalıcak.bekliyorum hepinizi:)

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hhooooobbaaaaarreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Allah ım çok büyüksün darısı bütün arkadaşlarımın başınaaaaaa

nasıldır şimdi çabuk gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kizalarr ne yazacagimi sasirdim allahim bu ne güzel haber yaaa oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bebisssssssssssss geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahim sana binlerce sükürler olsun ya rabbim

hobeeeeeeereeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım şükürler olsun manın akın göz yaşların akın hep böyle sevinçten akın kızlar

kelimeler dökülmüyor benden bi türlü napıcagımı sasırdım Allahım bu ne guzel bi haber
haberi olmayan var mı?

allahim sükürler olsunki brupum canim hamile yaaaa superrrrrrrrrrrr insallah yarin ikinci güzel haberide ben veririm sizlere inanin simdi ümitlenmeye basladim cok güzel haber cokkkkkk

aaaaaayyyyyy
ben demiştim bulaşacak diiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hemen akşam olsun da gelsin yaaaaa

doktora da gitmiş olur hem de
gözükmez ama olsun ordan da onay almak süpeeerrrr olurrrrr

eşim de delirmişim gibi davranıyo bana

özlem e kim haber verdi yaaaaaaaa
haberi varmış ben söyleyecektim:)))))))))))))))))

denizm düzelt canım listeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burpum canım allah gönlüne göre verdi bak şimdi saglıkla kucagına alma vaktini bekliycez tatil işe yaradı adamız ugurlu geldi tuanayımla denizimle buluştun ellerini onlara güzelce sürseydin hemen peşinden onlarda gelsin

brupum canim tebrik ederim allahim insallah kucagina almayida nasip etsin bitanem inan bizler cok sevindirdin allahim senin yüzünü hep güldürsün tatlim hepppppp

melek senin ne zaman canım
sevimden önce senden de alırız güzel haber inşallahhhh

tahmin edemiyorum sevincini eşi falan nasıllardır şimdi
Allah kolay bi dönem geçirmeyi ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsinn

2.preseed bebesi geliyooooooooooooooooooo

kurban olurum ben ona o bizim uğur böceğimiz inş bebişlerde onun gibi agrısız zahmetsiz gelir semra kız siz tatile gitmedenmi gelsem ben baksana burp kucakladı adayı hemen hamiş amanda aman adacıgımız bundan sonraki buluşmalarda yalnızda kalmıycak kardeş gelecek ona

9 kişiyizz.dilşat ve asi hoşgeldiniz.biz bugün çokkkkk mutluyuz,burpumuz hamiş:)))))))) yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))))))))))

gel canım benim,biz yakınız,buyur gel,kucağına al,seninde olsun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…