Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oynuyorum evin içinde valla
deniz gelince düzeltir listeyi
4.bebek maşallah
sevim seninki de tutunmuş paylaşıyodur burp teyzesinin sevincini inşallahhhhhh

bi kucağımda bebişim,bi kucağımda pc sizleri okuyorum,yazdıklarınızı ada masalaokuyorum,oda meme derdinde:)

inşmavim aa bende demiştimkız burp hamileyeimderse göbek atcam diye asneyla tanyeli gelsinlerde göbek nasıl atılır görsünler göbegimde şişmişken ilaçlardan hahayt

fıstık ada fıstıııııkkkkk
nasıl getiriyo arkadaşlarını birer birerr
maşallah kızımaaaa
gelen bebekler de onun gibi hiç üzmez annelerini inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

kitlendim kaldım
saskın tavuk gibi bakıyorum
ana bişey oldu bana kal geldi kızlar biri beni kendime getirsin dükkanın iiçinde deli gibi hoplayıp zıpladım kızda saskın saskın bakakaldı
burpum hayırlı ugurulu olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim.
inanamıyorum hala kimbilir sen ne haldesin.

attırdık göbecikleri ben de çıkıyorum kızlar
sevim çok kalma anacım az kaldı yakın zamanda senin için seviniceezzz
akşama gelir burp
toplanırız o zaman:))))
öptüm hepiniziiii

yarin mavisim allah nasib ederse yarin öglen tr saati birdede ben haber veririm insallah benim icinde dua edin canlarim insallah

bi kucağımda bebişim,bi kucağımda pc sizleri okuyorum,yazdıklarınızı ada masalaokuyorum,oda meme derdinde:)

yerim ben o falligi teyzesi kurban olsun ona tatlim sekerim boncugum kuzum benim

bebbbbiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggggggggggggggggggggggg
sen de alsana preseeddd
tedaviden önce denersin
arayı da açma ama
hemen yaza senden de bekliyoruzzz

meleeeekk kız yarın mıydı senin deeee
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hem de preseed liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))
hadi inşallah
her zaman hepiniz dualarımdasınız zateeennn

bu defa çıktım kızlar
akşama buluşuruuzz

bende cikayim artik birazda calisayim demi mesaimin bitmesine az kaldi 1.5 saat eve gidince girerim öptüm hepinizi kocamannnnnnnnn

ya burp daha 1ay önce artık olması imkansız deyip duruyordu hiç ümüdü yoktu ah allahım verince veriyomuş bak burpum 2kez aşı 2kez tüp sonunda kendiliğinden geldi bebişin preseedin yardımıyla allahım saglıkla kucagına vesin melegim

9 kişiyizz.dilşat ve asi hoşgeldiniz.biz bugün çokkkkk mutluyuz,burpumuz hamiş:)))))))) yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))))))))))

hoşbulduk canım .bende sessizce okuyorum ama maşallah güzel haberler okuyoruz devamı gelecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…