Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyy canım sen hamılemısın çok sevindim rabbim kucaguna almayıda nasip etsin inş..keşke daha önce bulsaydım sizi yaaa.acaba şimdi alsam bu jelı aşılamadan önce kullansam işe yararmı acaba.Nerden aldınız bu jelı canım bide ne kadara

çok heyecanaldım ayy iyi ki almışım bende preseed haftya yumurtlama zamanı kullanırım
eşime gelir o zamnaa benimki yine gitti 1 hafta yok (ama olsun adet dönemine geldi bu sefer

ya benim çıkmam lazım arkadaşımın eşinin tayini çıktı akşama amasyaya gidiyorlar bi daha zor görüşeceğiz..tuanayım ara beni lütfen

dilşad şimdi olmaz canım yumurta çatlayınca olmalı o da zaten aşılama yapılacak ama aşılamadan sonra ilişki olacaksa denenebilir

ebay diye bi siteden aldım ben yurtdışından geliyo
dolarla satılıyo 50 milyona geldi bana yanında ovulasyon ve gebelik testi de var

g.gidiyor da da varmış ama daha pahalı 130 milyon falan

burda gebelik bölümünde preseed kullananlar diye yer var orda daha detaylı bilgiler bulabilirsin

teşekkür ederim güzel dileklerin için darısı burdaki herkesin başına inşallah

Kızalar benım aglama nÖbetım hıÇkırıga dÖnÜŞtÜ annem dıŞardan ıÇerı geldı ne oldu agrınmı var dıye sordu yok dedım burp hamıle burp ne demesınmı koptum ya hem gÖzlerımden yaŞ hemde gÜlÜyorum ya ınŞ bunlar gerÇek olur ınŞ hamıledır allahım ne olur vallahı kwendımı unuttum canım ya

hayatim benim ltf aglama seninde olacak allahin izniyle stress yapma kendine tatlim

vallahi melekcim ben kaç gündür diyorum benden önce güzel haber vercek 2 kişi var diye biri burp inş bide geriye senle bebing kaldı digerleri hep adetiz diyor

insallah canim ya insallah artik böyle güzel haberlere cok ihtiyacimiz hayatim benim sabah karin agrilarim vardi simdide beyaz akinti igrenc

bende dolaşıyım yoksa kabız olcam bahçeye çıkıyım ay kızlar ilahan selçuk vefat etmiş
birazdan gelirim burpu merak ediyorum

elleerim titriyor yazamıyorum ki tuanay la konustum yeşimle konuşmuş hamileymiş
hemen doktora gidicekmiş
69 küsurmus sonuc ayrıca bugun daha adet gunuymus süper ya süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…