Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burppp onu hiç merak etme çünkü benimde gebeliğimde inanılmaz vucut sıcaklığım vardı o kadardı ki içim kuruyor sanıyordum:)))

aklımda burda kalıcak ama çıkmam lazım akşama misafirlerim var ortalığı toparlayayım biraz daha

buuurrpp sağol canım ın
öyle orjinal isim bulmuşlar annemler evlenmeden önce o şekilde hitap ederlermiş birbirlerine:))))

özlem benim kocam de denizinki gibi önemli günlerde evde olmadığı için evde olduğu bi ara denk getirelim:))))

burrpp kalp atışı duyulunca herşey bitmiyo keşke öyle olsa ben ötekinde duymuştum ama nasip olmadı
bana da arkadaşlarım bu ömür boyu devam edecek doğduktan sonra da endişelerin artacak diyolar

hem ben daha duymadım yarın duyucam iinnşalllaaaaaahhhh
bi yandan da nasıl tırsıyorum anlatamam:))

kızlar ben elimde yelpazeyle geziyorum
bazen buz kalıbını bi tişörte sarıp kollarımda bacaklarımda gezdiriyorum
burp iğneden fitilden değil artık böyle şekerim
hele istanbul daha kötüdür vıcık vıcık

ben de çıkıyorum yemek söyledim üstüme kapıyı açabilecek bi kıyafet bulıym :))))))
öptüm nherkesiii

mavicim bende öğrenmek isityorum adını cok gizemli olarak kaldın sen aramızda
yarın gum gum gum duyacaksın merak etme canım

mavisim çıplakm ı geziyorsun yoksam sen evde :)))
afiyet olsun canım.

nursşmcşm sende bi tihcker yapsana takip edelim bizde hamileliğini

bebiing özelden attım adımı şekerim
şimdi giyindim ama sevmiyorum giyinmeyi :))))))))))evdeyken:)))))))))))

kız adamı yakaladıgında bagla bidaha gönderme biyere
denizcim evet canım kocişde gelicek,cuma günü akşam 6da uçağımız,ben sizleri çok özlicem yaa.pc var ama girebilirmiyim bilmiyorum,annemlerde hurra misafir gelen,giden...offff,hepinizi özlicem.
semra benide götürrrrrrrrrrr
sevimcim silip durma mavi gibi sende .tahriş edicen.aaaa zaten basım agrıyor döverim seni.
yok daha yapmam söz
bu ay preseed al
maya karar verdim kızlar bakalım becerebilcekmiyim
tabi ovulasyon testi de almalıyım
sen aramızda en beceriklisin canım ooo hemde ikiz tutturucan
ben ne oluyorum
he benide saymışlar yoksa kıskançlığa başıycaktımm
kızlar o endişe bebişler doğsa bile olacak ondan kurtuluş yok ama ne olur çok kafanıza takmayın...bu arada teyzeleri biz 10. haftayı bugün bitiriyoruz....
anam fasulyemiz büyüyorrrr allahım doğduğu günü görmeyide nasip etsin
mavicim adını denizle tuanaydan öğrendim bayıldım çok orjinalmiş ve çok hoşuma gitti
eee ben niye bilmiyom merak etim
sevim kafanı kıracağım ha ne oranı buranı kurcalayıp duruyorsun oldu işte yat keyfine bak allah allah ya...
hocam vallaha benim suçum değil hep bu jel zıkkımının suçu rahatsız oluyorum o geldikçe
kız özlem ben sana sıfırı bastım sen daha bi lucrin için saglık ocagına mı gitcen sen kendin vursana ne var onda aaa ben çatlatma iğneme varana kadar kendim vurdum ama eşim gördüğünde korkuyordu obaşka adam ölecek olsa dr gitmiyor iğneden korktugu için
aklımda burda kalıcak ama çıkmam lazım akşama misafirlerim var ortalığı toparlayayım biraz daha
kolay gelsin canım hadi haberler sana kaldı sıra sende ve bebingde

maviiiiiiiii bende merak ettim harbi aklımda bi isim var ama acaba

sevimcim niye ben becerikliyim ki sen beceriklisin bu topikte.ikiz mi naptın sende onu sermest istiyor ben istemem.sanki secim sansım varmıs gibi abuk subuk konustum yine.

nursimcim özlem biliyordur yada semraya sor o yapmıstı sende yap

sevim cık kız netten yat dinlen hadi....

ya bu ist karsıyla havasına güvenmiycen diye boşa dememişler ha hava kudurdu dışarda gök gürlemsi yağmur anamın başı belada yorganları yatakları dışarı atmıştı misafir geldi herzamanki gibi sanki hastyım ulan ay milletin bilmesi ne kadar kötü bi rahat bırakmıyorlarki yatıyım ama uzun süredir tedaviye gidip sırf bu nun yüzünden iştende çıkarsan eee çenesi düşük kaynanan ve eltilerin varsa tuafiyeciden tut bakkalına kadar gelirler tabi ya gerçekten çok seviliyorum yada millete laf çıksın işte ah canım inş busefer tutar olmazsada üzülme ya yaşıtlarımın gelmesi hadi neysede anam bide anamdan büyükler bile geliyor kızlar beni kurtarınnnnnnnnnnnnnnnnn imdatttttttttttttt

sevimcim niye ben becerikliyim ki sen beceriklisin bu topikte.ikiz mi naptın sende onu sermest istiyor ben istemem.sanki secim sansım varmıs gibi abuk subuk konustum yine.
benim gözümde sen çok beceriklisin canım hem ev hem dükkan hem biz ve bu topiğin en çalışkan kızı sensin sen gelmesen bu sayfalar boş kalıyor sen bi coşsan ben biliyorum ikiz doğurcan
nursimcim özlem biliyordur yada semraya sor o yapmıstı sende yap

sevim cık kız netten yat dinlen hadi....

yattığım yerden yazma yeteneğim var vallaha yatıyorum şarz bitene kadar yazarım

mavicim canım senin eşine bağlıyız o zaman eee siz belirleyin zamanı madem bize uyar hafta sonu olursa daha iyi olur:)))
bak eczanelerde küçük buzluklar var içine su koy dolaba koy hem buz gibi erimiyor nerene istersen orana koy:))) bende iğneleri korumak için almıştım nevşehirde bile aşı oldum geçen yıl ya gezentilikten çocuğuda sokakta doğururum kesin ben:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…