kızlar o endişe bebişler doğsa bile olacak ondan kurtuluş yok ama ne olur çok kafanıza takmayın...bu arada teyzeleri biz 10. haftayı bugün bitiriyoruz....
özlemcim aslında şimdi gitmem lazım dünkü sonuçlarıda konuşup iğnemi yaptırmam gerekiyor ama üşeniyorum burada evime çok yakın sağlık ocağında tüp bebek tedavisinden tanıştığım bir hemşire var bugün ona gideyim preseedden bahsedip müjde vereyim iğnemide ona vurdurayım diyorum moral olsun umut olsun onada preseed asıl kan testini tekrarlamaya yarın gideceğim canım
hem iğne hem fitil ağırmı geldi ne ellerimden ayaklarımdan ısı fışkırıyor yanıyorum vallaha menopozlu karılar gibin kocişte kıllandı fazla değilmi kullanmasanmı dedi ama durun bari doktorumu arayayım ona göre davranayım
kızlar merhaba herkes burda yine ne güzel
bende meleği merak ettim olmamış galiba
üzülme melekcim bak dr da adetini bekle olmazsa tekrar bakarız demiş bebişin belki sana da süpriz yapar
sevimcim seninde inşallah yerleşme kanamasıdır
bu ne be ilk günden ulaşamadım doktora proflar böyle oluyordu aklıma geldi yanlış seçim yaptım biran önce doktor araştırmalıyım bu bide bölüm başkanı ooo zor ulaşırım ben bu hıyara neyse tatlişler ben banyo yapayım ona göre ne yapacağıma saçlarımı kuruttuktan sonra karar veririm