Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar o endişe bebişler doğsa bile olacak ondan kurtuluş yok ama ne olur çok kafanıza takmayın...bu arada teyzeleri biz 10. haftayı bugün bitiriyoruz....

ayy gözlerimi pörtlettiniz ya ne çok okudum hiçbir şey aklımda kalmadı:))) başım çok ağrıyor dün 10da yattım valla hala da ağrıyor

mavicim adını denizle tuanaydan öğrendim bayıldım çok orjinalmiş ve çok hoşuma gitti

vay yauv nursim maşallah nursimim mavim sizin bebişler kefeni yırttı bundan sonrada iyi gider iş kalp atışı duymaya bakıyor sonrası geliyormuş

denizim ellerine sağlık liste yenilenmiş .... senin kocişte tüm öneml günlerde yok hayır o düğünü hangi arada yaptınız çok merak ettim):))

sevim kafanı kıracağım ha ne oranı buranı kurcalayıp duruyorsun oldu işte yat keyfine bak allah allah ya...

özlemcim aslında şimdi gitmem lazım dünkü sonuçlarıda konuşup iğnemi yaptırmam gerekiyor ama üşeniyorum burada evime çok yakın sağlık ocağında tüp bebek tedavisinden tanıştığım bir hemşire var bugün ona gideyim preseedden bahsedip müjde vereyim iğnemide ona vurdurayım diyorum moral olsun umut olsun onada preseed asıl kan testini tekrarlamaya yarın gideceğim canım

maviiiiii keşke gelebilsem ya ne çok isterim bir bilsen .... canım ayarlayalım bir hafta sonu yemeğe çıkalım hem eşlerimizde tanışır züper olur...

hem iğne hem fitil ağırmı geldi ne ellerimden ayaklarımdan ısı fışkırıyor yanıyorum vallaha menopozlu karılar gibin kocişte kıllandı fazla değilmi kullanmasanmı dedi ama durun bari doktorumu arayayım ona göre davranayım

kızlar merhaba herkes burda yine ne güzel
bende meleği merak ettim olmamış galiba
üzülme melekcim bak dr da adetini bekle olmazsa tekrar bakarız demiş bebişin belki sana da süpriz yapar
sevimcim seninde inşallah yerleşme kanamasıdır

semra ya kıyamam ben adacığıma ya ağlamasın benim kızım.... oyy tatilede gidecek benim fıstığım ya... semra iyi bak kızımaaaaaaa......

bu ne be ilk günden ulaşamadım doktora proflar böyle oluyordu aklıma geldi yanlış seçim yaptım biran önce doktor araştırmalıyım bu bide bölüm başkanı ooo zor ulaşırım ben bu hıyara neyse tatlişler ben banyo yapayım ona göre ne yapacağıma saçlarımı kuruttuktan sonra karar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…