ah özlemcim o zamanlar memur gibi sabah 8 akşam 5 ti..hep öyle kandırdı zaten beni..ne diyon biz 1 nikah 2 kına 2 düğün yaptık:))denizim ellerine sağlık liste yenilenmiş .... senin kocişte tüm öneml günlerde yok hayır o düğünü hangi arada yaptınız çok merak ettim):))
sorma bende de yığıldı ama bitti şükür yerleştirdim de..ben çıkıyorum ütü yapmam evi toplamam lazım(
bencede çok orjinal bir isim...bebiing özelden attım adımı şekerim
şimdi giyindim ama sevmiyorum giyinmeyi :))))))))))evdeyken:)))))))))))
ben ütümü yaptım şimdide bıcı bıcı yapmam lazım:)))
burpcum gitme o zaman biz için rahat olsun diye dedik..doktorun daha iyi bilir tabiki..inşallah cumartesi 1000 leri geçer sonra da kalp atışını duyarız..o kadar benimsedim ki sen duyunca bende duyacak gibiyim:))
gökovaya gittik canım aşk tazelenmezmi
keşke hep bi tatil yöresinde yaşasak
şıpbıdık şıpıdık terliklerle sokaklarda avare avare gezsek mesela
5 temmuzda kusadası sezonunu annemler acıyor bende gelicem inş. hafta da bikaç gün öyle planlıyorum inş.
5,hamilemiz çok yakında bu topikte....zemuszemus
nursim canım sen tüp bebkten ten sonra jel kullanmışmıydın bu benden çökelek gibi hep geri geliyor bugün tabi kırmızı ya boyanmış şekilde normalmi biraz fazla açık oldu ama
burpum mercimeğimiz napıyo bakalım:)??
sabah sağlıkocağına gittiktopuk kanı tekrar vermemiz gerekliymiş,ada çok ağladı.canı çok yandıkocişde ağladı ama ben metanetliydim.bide ada'mız gayetgüzel gelişmiş,boyu 52 cm olmuş kilosuda 3 kilo 520 gr olmuş:))doktor sütün güzel yarıyor dedii:)
denizcim evet canım kocişde gelicek,cuma günü akşam 6da uçağımız,ben sizleri çok özlicem yaa.pc var ama girebilirmiyim bilmiyorum,annemlerde hurra misafir gelen,giden...offff,hepinizi özlicem.
ben geldiiimmmmm kizlar doktor sadece idarar testi yapti oda negatif cikti tam sinirda oldugu icn göstermeyebiliyor dedi ondan sonra normal kontrolü yapti incitmeden ne olur olamz diye sag tarafimda kist varmis korkulacak bisey degil adet kanamasiyla gider dedi böyle kistin olmasi demek cift yumurta yapmaya calisiyor cift yumurta tutmayinca kist oluyor dedi benim hormonlarim ikiz gebelik istiyormus sipalar birisi olsunda ikizine bakariz artik bu ay icin fazla ümitim yok ama denizcigim dedigi gibi her adat baslangici her yumurtlama baslangicidir demek vardir bundada bir hayir hic üzülmedim inan brupun güzel haber yetti iyiki hamile kalmisin brupcugum yoksa kendimi toparlayamazdim taze annnecik hepnizi cok seviyorum güzel insanlarsiniz fistiklarim
çook acıktım yaaaaa
ama canım dışardan yemek istiyoPPPPPPPPPPP
hamurlu etli bişiler:)))
mavicim adını denizle tuanaydan öğrendim bayıldım çok orjinalmiş ve çok hoşuma gitti
sevimcim niye ben becerikliyim ki sen beceriklisin bu topikte.ikiz mi naptın sende onu sermest istiyor ben istemem.sanki secim sansım varmıs gibi abuk subuk konustum yine.
ya bu ist karsıyla havasına güvenmiycen diye boşa dememişler ha hava kudurdu dışarda gök gürlemsi yağmur anamın başı belada yorganları yatakları dışarı atmıştı misafir geldi herzamanki gibi sanki hastyım ulan ay milletin bilmesi ne kadar kötü bi rahat bırakmıyorlarki yatıyım ama uzun süredir tedaviye gidip sırf bu nun yüzünden iştende çıkarsan eee çenesi düşük kaynanan ve eltilerin varsa tuafiyeciden tut bakkalına kadar gelirler tabi ya gerçekten çok seviliyorum yada millete laf çıksın işte ah canım inş busefer tutar olmazsada üzülme ya yaşıtlarımın gelmesi hadi neysede anam bide anamdan büyükler bile geliyor kızlar beni kurtarınnnnnnnnnnnnnnnnn imdatttttttttttttt
kızlar doktora ulaştım değerlerimi beğendi herşeey yolunda dedi yarın gelmene gerek yok iğneye jele devam dedi cumartesi giderim heralde doktora aslında kanama falan yoksa gitmeyede gerek yok
sermestte okuyor geçmişi 2 günde coştuk napalım
bend eçıktım kzılar canımız çok sıkılıyor çıkalım diyoruz annemle gezelim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?