Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim ellerine sağlık liste yenilenmiş .... senin kocişte tüm öneml günlerde yok hayır o düğünü hangi arada yaptınız çok merak ettim):))
ah özlemcim o zamanlar memur gibi sabah 8 akşam 5 ti..hep öyle kandırdı zaten beni..ne diyon biz 1 nikah 2 kına 2 düğün yaptık:))
zaman çoktu tabi şimdi o özel günleri yakalayamıyoruz..:))
ben çıkıyorum ütü yapmam evi toplamam lazım(
sorma bende de yığıldı ama bitti şükür yerleştirdim de..
bebiing özelden attım adımı şekerim
şimdi giyindim ama sevmiyorum giyinmeyi :))))))))))evdeyken:)))))))))))
bencede çok orjinal bir isim...
ben ütümü yaptım şimdide bıcı bıcı yapmam lazım:)))

hadi geçmiş olsun:))

nursimcim hayırlı olsun tatlım allah 34 müydü 35 miydi o haftaları da göstersin innşşallah beraber gün sayalım:))

melekcim hay allah bende kan sandım idrar mı yaptılar yahu evde de yapardın sen
hayırlısı neyse o olsun canım ya..olmsuzlulukar bitti artık inşallah bir bir güzel haberler gelecek

sevimcim bana sen puregon kullanmışsın daha önce nasılsa diye yine onu verdiler canım.... sen ne kullanmıştın?

ah denizcim ah öyle kandırdı enişte seni kıyamam sana... valla sizdede özel gün çokmuş aslında biri değilse diğeri yakalanır ama:)))
benimde ütüler bitti ama yıkanacaklar var yine ay yazın hiç bitmiyor ya ... sağol canım ama geçmiyor ya...

kızlar doktora ulaştım değerlerimi beğendi herşeey yolunda dedi yarın gelmene gerek yok iğneye jele devam dedi cumartesi giderim heralde doktora aslında kanama falan yoksa gitmeyede gerek yok

kız cadı özlem patetesli kıymalı böreği ben çok severim ama şu an herşey bana itici geliyor ben yemekte zati mıymıyım iyice bahane oldu bana :)))
benimde ütüm var yauv ne olacak şimdi şu bir kaç günü atlataym yavaştan başlarım iş yapmaya
mavicim yaa kaçıncı haftan oldu kalp atışı duydun diye hatırlıyorum
sevim allah seni özlem lucrini sağlık ocağına yaptırmıyor ben pregesteron iğnesini yaptırıyorum o iğne çok yağlı ve tehlikeli bir iğne yoksa kocişe yaptırırdım ne güzel

bundan yakalarız herhalde özlem ya biz 2 yılda 4 bayram hiç beraber geçirmedik ..ama bundan sonra daha çok beraber olacağız hayırlısıyla..
yazın ütü bitmez ki giyilen herşey ütü istiyor üst baş her gün değişince yığılıyor (

kızlar biri beni çeşmede karıştırmış olabilirmi yani ben ve herşey yolunda ibareleri bir arada aman maşallah maşallah kaşınmak gibi olmasında

burpcum gitme o zaman biz için rahat olsun diye dedik..doktorun daha iyi bilir tabiki..inşallah cumartesi 1000 leri geçer sonra da kalp atışını duyarız..o kadar benimsedim ki sen duyunca bende duyacak gibiyim:))

özlem eline sağlık valla menü süper bizde barbunya yoğrt birde yeşillik var salata bile yapmayacağım limon sık ye..yaz günü fazla gitmiyor..

burp kaşınma bencede :))
sen çeşmede üstündeki kötü negtif herşeyi attın onun için herşey yolunda gidecek bundan sonra..

sermestte okuyor geçmişi 2 günde coştuk napalım
bend eçıktım kzılar canımız çok sıkılıyor çıkalım diyoruz annemle gezelim biraz

burpcum gitme o zaman biz için rahat olsun diye dedik..doktorun daha iyi bilir tabiki..inşallah cumartesi 1000 leri geçer sonra da kalp atışını duyarız..o kadar benimsedim ki sen duyunca bende duyacak gibiyim:))

inşallahhhh...

burpcum ben gidip geldikden sonra bi kutlama yemeğine çıkalım hepberaber,kocişler,çocuklar,tamam mı tatlım??

oh oh masallah sezonu açtın bebingcim
tadını çıkar doya doya

5,hamilemiz çok yakında bu topikte....zemuszemus

inşallah canımm:Saruboceq:

nursim canım sen tüp bebkten ten sonra jel kullanmışmıydın bu benden çökelek gibi hep geri geliyor bugün tabi kırmızı ya boyanmış şekilde normalmi biraz fazla açık oldu ama

canım ben asılamadan sonra kullandım o jel progesteron jel adı da crinon mu ne öyle bişeydi sanırım bana da yapmıstı aynısını peynır kesıgı gıbı gerı gelıyordu son zamanlarda pembemsı renkte ben de kanama sanıyordum ama normal kanama gıbı de degıl acık renk doktora sormustum preogesteron yapabılıyormus normalmıs takılma yanı canım
ama rahatszlk hıssı verıyorsa bende kasıntı yanma acı da yaptı o zaman hapa ya da ıgneye gecebılıyorsun bosuna ezıyet cekme tahrıs olmasın yanı

masallah ada prensese kocaman abla oldu da kardeslerını beklıyecek artık

denizcim evet canım kocişde gelicek,cuma günü akşam 6da uçağımız,ben sizleri çok özlicem yaa.pc var ama girebilirmiyim bilmiyorum,annemlerde hurra misafir gelen,giden...offff,hepinizi özlicem.

şimdiden iyi tatiller canım güle güle gidin güle güle gelin inşallah

melekcim hakkında hayırlısı bu ay buymus demek kı ki hala kesin sonuc da degılmıs
öyle ya da böyle umudumuz devam ediyor elbet bızde görecegız mutlu sonu
her adet yenı bı baslangıc demssın aynen öyle canımın ıcı
tam gaz yola devam bebısler göbüşleri dolduracak illaki

çook acıktım yaaaaa
ama canım dışardan yemek istiyoPPPPPPPPPPP
hamurlu etli bişiler:)))

ohh yarasın taze annişimecokacimcoook

mavicim adını denizle tuanaydan öğrendim bayıldım çok orjinalmiş ve çok hoşuma gitti

ben de merak ettim maviş bana da at özelden adını

sevimcim niye ben becerikliyim ki sen beceriklisin bu topikte.ikiz mi naptın sende onu sermest istiyor ben istemem.sanki secim sansım varmıs gibi abuk subuk konustum yine.

ayy istemem mi kızz çocuklugumdan beri ikiz istiyorum ben
ayy keşke insallahhh insallah isteyen herkese cifter cifter ver Rabbim:Saruboceq:

sevimcim sen anlattıkca bana afakanlar basıyor yahu ne mahalleymıs
bölük bölük geliyorlar bitmedi gitti mübarek
hayır sonra bir de hayırlı haberi tebrige gelecekler iki kere asındırmasalar ya kapıyı yahusırnaşık şey

kızlar doktora ulaştım değerlerimi beğendi herşeey yolunda dedi yarın gelmene gerek yok iğneye jele devam dedi cumartesi giderim heralde doktora aslında kanama falan yoksa gitmeyede gerek yok

masallah masallah hayırla büyüyecek yegenımız küçük mucizemiz inşallah

sermestte okuyor geçmişi 2 günde coştuk napalım
bend eçıktım kzılar canımız çok sıkılıyor çıkalım diyoruz annemle gezelim biraz

sorma denizim oku oku anca bitti
yine kaçırmışım şamatayı
bugün okulda full mesai yaptık yine
sözüm ona tatile girdik nerde
alan seçimi sınavlar evrak işleri
milleti evinden aldırmadgım kaldı bir
ne rahatlar ya ögrencıler ayrı veliler ayrı
gun verıyorsun saat verıyorsun
zahmet edıp kalkıp gelemıyorlar
telefon ettım bırıne sınavlara gırsın kurtarsın dıye
adam bı guzel azarladı bır de benı
sen ınanıyon mu bu kızın gececgıne ben aldım kızı okuldan dıye
hey allam ya öğretmenden çok herbişeye benziyoruz he
üstüne bir de yagmur indirdi aniden kaldık okulda cıkamadık epey
anca geldim oku oku bitirdim de yazabılıyorum cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…