Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ya banyo olmasa iyide o da olmayınca olmuyor işte:))) yan gel yat burpppppppp.....
canım ya inşallah bu kez kuzum gelecek inanıyorum sayenizde artık:)

ayy burp sen deyince aklıma geldi benimde en büyük korkum sinema,tiyatro ya da toplantılarda hıçkırık tutmasıdır hiç başıma gelmedi ama korkuyorum işte:)))

canim seni suan toplatilarda tiyatroda hickirarak hayel ediyorum gülmekten kendimden geciyorum canim ltf kizma bana:))))

vallaha ben hamile kaldigimda en cok ona sevinirim benimde hic icimden gelmiyor yanmalardanmi nedir anlamadim

yok sermestim ona tecavüz etsem istemez ödü patlıyor doğana kadar dokunmam diyordu dün gece :)))

evet sermestim kovayım ben her açıdan bakınca hoş valla:))))

hoştur canım benim hoşluguna lafım yok zira ben de memnunum hoşlugundan
ama birimiz duygusal birimiz mantık burcu olunca baya cebbelleşmedik değil:)

aman özlem o kuzu doğmadı bu kuzu doğacak en hayırlısı olacak en sağlıklısı olacak hemde tüpten önce olacak inallah

innnşşşaaallaaaaaaaahh

ben yaparım onu ama geçirmez nedense bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde burpppppp? ben nefesimi tutuyorum daha çok...

vallaha özlemcim melekcim acaba sorunmuzda omu bakın bir şey daha öğrendim orgazm hamilelik şansını arttırıyormuş ne yapın edin olmaya bakın

denizim özlemim yok anam bende normalde tık yok evlendim evleneli kaçtım o işten adam adımı buz dolabı bile koydu hele şimdi hiç istemiyorum son bir aydır önüne gelen dr spekulumu takıp durdu aman 9aydaha benden uzak olsun haha

melekkkkkkkk benim kardeşimde boğa severim boğalarıda yemeye içmeye düşkün olurlar:)

bende tersi oldu canim yemeye hic düskün degilim en cok sinir oldugumda yemekli misafirlige gittigimde tabagi bitiremem az koyduruyorum ama yine bitiremiyorum zorlayinca diskiniyorum geri cikariyoum utaniyorum vallaha ama esim sagolsun cöp bidonu gibi silip süpürüyor ortaligi:))))

orgazm olmak her dakka yaşanan şey değil sonuçta yani benim açımdan:))
biri beni korkutsunnnnnnnnn hıçkırık dursunnnnnnnnn!!!!!!

özlem küp şekerin üzerine bir iki damla limon hıçkırığı yok eder

ama ama benim mide yanmama bişey demedin burpp bana da bir el atıver şifa niyetine:)

evet ya banyo olmasa iyide o da olmayınca olmuyor işte:))) yan gel yat burpppppppp.....
canım ya inşallah bu kez kuzum gelecek inanıyorum sayenizde artık:)

inanmak başarmanın karısıdır der abiye kuzu

vallaha ben hamile kaldigimda en cok ona sevinirim benimde hic icimden gelmiyor yanmalardanmi nedir anlamadim

galiba bebiş uğruna ödev gibi görmekten mı nedir zamanla duygusal boyutunu kacırdıgımızdan külfet haline geliyor sanırım

yok sermestim ona tecavüz etsem istemez ödü patlıyor doğana kadar dokunmam diyordu dün gece :)))

hehe karsılıklı kurtuldunuz o zaman
uzunca bir tatili hakettiniz desene:))

vallaha özlemcim melekcim acaba sorunmuzda omu bakın bir şey daha öğrendim orgazm hamilelik şansını arttırıyormuş ne yapın edin olmaya bakın

oyy hangi birini başarcaz bilemedim valla:kedi:

kızlar hani gecen yumurtaları şişirince benim karnım gazla doldu bide gazı çıkarama sorunum olduya yumurta toplama işleminde tutamazda bi kaçırırsam diye çok korktum bende ama benimki terbiyeli çıkmadı evdede çıkmadı nezamanki tuanayım bademyag dedi de ancak ozaman

biz böyle her detayı konuşuyoruz ya tuanay ile deniz geldiğinde kociştte bizimle oturdu konu birşeyden açıldı hatırlamıyorum kociş onudamı yazıyorsunuz dedi bende kocişe yyerinde olsayım burada olmazdım direk uzardım dedim
sonra kızlar gidince ne anlattın ne anlattın diye yüzerken sıkıştırdı söylemesem açar okur bende preseedle kasıldığını yazdım dedim oda önce hadi yaa dedi bir iki kulaç atıp hızla geri dönerek peki sonra iyi bir performans gösterebildiğimide açıkladın dimi dedi ohaaaaaaaaaaaa standup gibi ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…