ayy burp sen deyince aklıma geldi benimde en büyük korkum sinema,tiyatro ya da toplantılarda hıçkırık tutmasıdır hiç başıma gelmedi ama korkuyorum işte:)))
aaaa deniz sevime söyleyince aklıma geldi bende yasaklıyım değilmi yihhuuuuuuu artık istediğim saatte banyo yapabilirim aman kociş nasılsa ister ondan sonraya bırakayım stresi yok :) türk kadınları böyle isteksiz işte yapınca iiyide yapana kadar hiç havaya giremiyorum ayol :)
evet sermestim kovayım ben her açıdan bakınca hoş valla:))))
aman özlem o kuzu doğmadı bu kuzu doğacak en hayırlısı olacak en sağlıklısı olacak hemde tüpten önce olacak inallah
aaaa deniz sevime söyleyince aklıma geldi bende yasaklıyım değilmi yihhuuuuuuu artık istediğim saatte banyo yapabilirim aman kociş nasılsa ister ondan sonraya bırakayım stresi yok :) türk kadınları böyle isteksiz işte yapınca iiyide yapana kadar hiç havaya giremiyorum ayol :)
melekkkkkkkk benim kardeşimde boğa severim boğalarıda yemeye içmeye düşkün olurlar:)
özlem küp şekerin üzerine bir iki damla limon hıçkırığı yok eder
evet ya banyo olmasa iyide o da olmayınca olmuyor işte:))) yan gel yat burpppppppp.....
canım ya inşallah bu kez kuzum gelecek inanıyorum sayenizde artık:)
vallaha ben hamile kaldigimda en cok ona sevinirim benimde hic icimden gelmiyor yanmalardanmi nedir anlamadim
yok sermestim ona tecavüz etsem istemez ödü patlıyor doğana kadar dokunmam diyordu dün gece :)))
vallaha özlemcim melekcim acaba sorunmuzda omu bakın bir şey daha öğrendim orgazm hamilelik şansını arttırıyormuş ne yapın edin olmaya bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?