Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim sen ne burcusun?

sermest senide mi kovasın ya da eşin mi yoksa?

yok canım ben değil eşim

burp sende de ne fikirler ne hikayeler varmış be kuzum
ama deri koltuk meselesi gerçekten zor meşgale

ayy burp sen deyince aklıma geldi benimde en büyük korkum sinema,tiyatro ya da toplantılarda hıçkırık tutmasıdır hiç başıma gelmedi ama korkuyorum işte:)))

ayy burp sen deyince aklıma geldi benimde en büyük korkum sinema,tiyatro ya da toplantılarda hıçkırık tutmasıdır hiç başıma gelmedi ama korkuyorum işte:)))

ayy biz kadınların ne garip takıntıları var
benim de şu var diyemiyorum zira bisürü takıntım var:)

bende 2 gündür bebe aspirini ve folbiol içiyorum yarasınnnnnn kuzuma:))) ya hamiş kalırsam lucrinin zararı olur mu ya(((
özlemcim geçen tüp ebbekte okudum senin gibi lucrinle tedaviye başlayacak kullanıyor lucrini 21*günden sonra ama edet olmuyor tüp ebşalayacak ama adet yok hamile..:))serbest yani lucrin doğum kontrolun beyinle aşağısı arasındaki bağlatıyı kesip baskılama yapıyormuş tuanayım daha iyi anlatır yani korkulacak birşey yok sen preseed de dene bence..nolur nolmaz..
ya kızlar aklıma ne geldi 2011 şubat iyiki 29 çekmiyor yoksa bebişşimin 4 yıld abir olacaktı doğum günü
hadi ya iyi yırtmışsın ama önce de gelebilir snein velet anası habire biryerlere yetişmeye çalşıyor ya bebişte dünyaya gelemk için acele eder:))
vallahi kızlar bende haberleri hem izledim hem ağladım göz yaşı kalmıycak millette artık hergün şehit haberi almaktan inş allahın yardımıyla kurtuluruz bu pisliklerden.....
bende aynen çok moralim bozuldu allah köklerini kurutsun akıl iman versin içlerine..
ya benim bel ağrılarım ne zaman geçecek merak ediyorum....
kıyamam ya hala geçmedi mi inşallah en ksıa zamanda geçer ya..
tamam burpum çalışayım ben o zaman:))) olmaz dimi bişeycikler....
olmaaaaazzzz..merak etme
aaa evt tuanay git giy geceliğini jartiyerini büstiyerini film milm tak ne bliyim işta yap bişeyler aaa kocişi kaçırma
sevimim hayırdır tüpten yasaklsısın aşka mı geldin kız:))
balık burcu olmasın ya balık burcu alık burcu:))))
dr a sormadımki birşey umut yok ya ne diye sorayım dedim:)
aaaaa kocam balık burcu duygusal romantik düşünceli ve sürprizi sever..
bende yengeç su grubu olunca pek anlaşırız aşkımla..

özlemim hıckırık çok sevimli bişi ama okadar rezil ediici bişi diiil ama possuruk böylemi :)

denizcim su serptin yüreğime valla ama sanki hamile kalacağımda derdine düşmüşüm ha:)))
aaa demek senin kociş balık ha ahanda pot kırdık:)))
sen yengeçsin ha benim kuzumda doğsaydı yengeç olacaktı teyzesi gibi(((

aaaa deniz sevime söyleyince aklıma geldi bende yasaklıyım değilmi yihhuuuuuuu artık istediğim saatte banyo yapabilirim aman kociş nasılsa ister ondan sonraya bırakayım stresi yok :) türk kadınları böyle isteksiz işte yapınca iiyide yapana kadar hiç havaya giremiyorum ayol :)

aman özlem o kuzu doğmadı bu kuzu doğacak en hayırlısı olacak en sağlıklısı olacak hemde tüpten önce olacak inallah

burp bugün baya havandasın aman masallah de dötünü kaşı
adama da nisbet edercesine deme kıskanmasın şimdiden bebişi
ama şu banyo işi hakketen illet ediyor insanı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…