gelin gezdiririm şekerler ya ama kursağımızda kaldı bir yağmur başladı otururp denize karşı çekirdek çitliyorduk ama geç de olmuştu zaten döndük..iyi geldi bizede ..
kızlar elim ayağım titriyor ya
sapığın biri gecen bu saati ev teli çalıp duruyor
yenge diye açtı bende eşimin kuzenleri var yenge derler ama bu saatte aramazlar bende tanıyamadım kadir sen misin falan diyorum
bana demez mi ben sana aşığım evlisin biliyorum ama aşığım falan diye dumur oldum
ağzıma ne geliyorsa saydım kapattım belki 10 kere arıyor annem açtı sinirlendi çok
onun da yüzüne kapatmış numarada özel
allahım nelere kaldım ya
eskiden evlenmeden çok arayan vardı geldim mahalleye dengesiz insanlar başladı mı yine ya..eşim yok birde takip ediyorlar herhalde..sinir bastı elim ayağım titriyor
ah kıyamam denizim sana gecmiş olsun.evli olman adamın aşkını degiştirmiyor demek.saka saka.manyak mı ne
eşin gelsinde söyle bi mahallede gezin tozun.aman takma kafanaa sakın ya
bugun kimseler acmamaıs sayfayı cok sasırıdım öğlen oldu kimseler yok nazar mı degdi yoksa size
cok işim var ne zaman okucam bilmiyorum
stres bastı
bu arada sabah regl oldum sekerler..
denizcim geçmiş olsun canım ya malesef dengesiz insanlar yok bunlar kendilerini ne sanıyor bu nasıl bir cüret ya şerefsize bak.. ya sen ne sanıyor eşin yok diye her önüne gelene açık mısın yani pisliğe bak ya özel olsun ne olursa olsun tekrar ararsa ver savcılığa yaptır takibini terbiyesizin...
slm arkadaşlar denetleme hazırlığı var yoğunduk giremedim ama pekde giren olmamış burdada dün çok yağmur yağdı bugünde hava serin tam istediğim gibi...bebingim bu ay preesedle dene bakalım... denizim bi dengesiz için hiç sinirlerini bozma tatlım....
gece burası da berbattı gökyüzü aydınlandı hem sinirden hem de yağmurdan uyuyamadım..
aramaz zaten bir daha dengesiz ararsa da vereceğim zaten savcılığa..aptal salladı herhalde bir numara kim düşerse mi dedi..