Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mnursim kolay gelsin canım inşalllah güzel geçer denetlemeniz..
melek sevimde uğramamış
maviiii ne zaman gidecektin doktora?
özlem hala niye gidiyorsunuz okula tatil ne zaman başlıyor..?

sağol denizcim....bu sabah işe gelicem birden burnum kanamaya başladı 10 dak. kadar şiddetli kanadı daha sonra tampon yapıp ensemi ve burnumun üst kısmını yıkadım soğuk suyla durdu çok uzun zamandırda kanamıyordu ama hamilelikte olmasının normal olduğunu duyunca rahatladım....

kızlar okudum bitirdim aferin bana hiç pörtlemedi gözlerim
deli bi yağmur var belim kopuyor agrıdan gidip yatıcam
hava cok soguk burda sıcaklayanlar gelebilir

bana müsade kızlar yorucu bi gün gecirdim
evdede cok işim var ama yapamam herhalde dinlenmem lazım
daha preseed siparişini vermedim.sizde cok aceleciymişsiniz yaw ben bu kadar acele etmiyorum

muhabbet süpermiş kacırdıgıma üzüldüm.
sans yok iste....

geçmiş olsun nursimcim sen yine haber verseydin doktoruna ama hamilelikte normal diyorsan içim rahatladı..dikkat et kendine..
bebingim biz senin için sen acele etmedğin için ecele ediyoruz ..ama tabiki sen bilirsin kendin için neyi yapmak istersen onu yaparsın..

mavicim dr dan gelmedin mi daha
adını bende merak ettim canım bana da atsana

bende terazi, ikizler ve yayları pekkkkkkk severim:))))

özlem bende teraziyim beni de çok seviceksin demek ki

canım yine de dr unla görüş geçen gün bir arkadaşım söylüyordu onunda 5 aylık bebeği var emzirme döneminde burnu kanıyormuş dr u normal demiş

denizcim devam ederse bu sapık ver savcılığa da görsün gününü

akşam misafirler gidince hemen kk ya girdim bir baktım 50 sayfa oha dedim nasıl okucam bu kadar anca bitirdim ama aklımda kalanları yazabildim sadece
benimde dün acaip belim sırtım ve midem ağrıdı bir yandan hazırlık yaptım bir yandan ağrı çektim gece yatınca belimin ağrısı geçti bugünde hiç keyfim yok hava kapalı birara midem kötü oldu yine bulandı falan uyumuşum kuşun sesiyle uyandım iyi gelmiş uyumak midem geçmiş ders bile çalışamadım bugün
çok kaynatmayın olur mu

selam kızlar,giremedim bugün çok yoğunuz,gidicez diye gelen giden çok.merak etmeyinbizi.iyiyiz.müsait olduğumda girerim.öptümmmm..

nbnh canım geçmiş olsun ya..hepsi
üst üste gelmiş dinlenince geçmiştir umarım benim bir yerim ağrımıyor ama kafam kalkmıyor bedenim uyştu sanki canım birşey istemiyor temzilik yapacaktım kaldı yarın artık..
semracım ne güzel bir koşuşturmaca az akldı cuma yolculuk...
burpcum bugün thlil tekrarı yapacak mıydı vazmı geçmişti..neyse gelince öğreniriz..

ben geldim ama herkes bi ce yapıp gitmiş mavim dr daha gelmemiş burp ugramamış bebingim kırmızılarla boğuşmuş uyuz bidahaki ay gelmesin bebişin gelsin canım özlem bana da kahve tuaanyımda gelsin falıma baksın nbnh adet olmazsın inş güzel bi haber verirsin miden ve belin onun habercisidir inş semram hazırlık son iki gün adamız da büyüyor o tatilden geldiğinde kocaman kız olcak sevim teyzesi yiycek onu denizim canım kız okadar güzelsinki normal adamların seni araması ne yapsınla onla avutuyorlar kendilerini salaklar bende izmirde olmak istiyorum yaaaaaaaaaaa bergamada olcaktım ama tedavim başladı burdayım bana gelince kızlar gelgitler arasında boğuşup duruyorum bana kızcaksınız ama yarına size haber veririm kızlar sonucu

ben geldim kızlar çok oyalandık doktorda
önce ultrason doktoruna gönderdiler giriş yapılması için oraya da görünmem lazımmış
bebeğimin kalbi atıyo çok şükür:)))))
böyle bi kararıyo bi aydınlanıyo gibi görünüyo göz kırpıyo gibi:))))
pek göremiyorum dedim sesini de dinledik

ama myom var dedi ultrason doktoru 1.5.cm keseden uzakmış ama var dedi
kendi doktorumda onun hiç bi önemi yok hatta gebelikte büyür sezaryan olursan alırım korkma dedi
bugün 3 sezaryana girdim hepsinde de vardı aldım dedi
yatıym mı zararı varsa dedim yatma aynen devam sorun yok dedi
azcık ağladım korkuyorum falan dedim
korkma böyle zaman geçmez tadını çıkar dedi hayatında kaç kere yaşayacaksın sanki dedi
sonra pişman olursun eşime kapris yapsaydım dersin dedi

1 cm kadar bebek ya da kese tam anlamadım
ben elli kollu bebek görüzcez sanıyodum kese oval bebek içinde yuvarlaktı
idrar kan tahlili iyi çıktı

1 ay sonra gel dedi ben de 2 hafta sonra istiyorum dedim
hastane kazanır gel o zaman dedi
ben de hergün bile gelirim dedim

böyle işte 8 temmuz a randevu verdi
inşallah o zaman da sağlık haberlerini alırım

bu kadar kızlar Allah herkese yaşatsın bu duyguyu tez zamanda siz de yazın anlatın inşallah

mavim canım ne güzel bak bebğin seninle ve kalbide atıyor çok güldüm ya sen ne bekliyodun kocaman bebekmi tabi kese olcak yuvarlakta deme yeğenime öyle ne demek yuvarlak bide yumuşak dede tam olsun bırak artık sitres yapmayı okadarcık kisten bişey olmaz dogumda o gider zaten

denizcim bizim seminer dönemimiz var 1 temmuza kadar çalışıyoruz çocuklara karne verince biz tatile girmiyoruz hatta 1 eylülde onlardan önce yine okula gidiyoruz yani yine seminer oluyor (( bu her sene aynıdır canım geç tatile gireriz ve erken başlarız öğrencilere göre...

NBNH canım sevmem mi ben seni ya eşimin burcu terazi çoooooook severim terazileri ... hem en yakın arkadaşlarım hep terazi olmuştur.. ama ben bana yakın gelen herkesi her burcu severim yeterki insalcıl olsunlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…