Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavicim tebrik ederim tatlım pıt pıt duydun bebişinin sesini ama sıkılmışsın yine..doktorunda söylemiş önemli değil diye ama ana yüreği elinde olmadan üzülüyorsun ama bencede stres yapma yoksa hep böyle mutsuz üzgün bebişimizi de üzersin....inşallah hiçbirşey olmayacak..duaların içinde sağol allah hepimzie yaşatsın inşallah bu duyguyu..

mavi böyle bir doktora rastladığın için şanslısın ne güzel hiç panik yaptırmadı ne kadar profesyonel biriymiş bizi bile rahatlattı evet bende duymuştum myomla gebelik götürenler pkonun marifeti heralde hiç canını sıkma tatlım doktorunun dediği gibi keyfini çıkar hamileliğin keyfi neresindeyse :))))
herşeyden önemlisi bebişinin kalbi pıt pıt atıyor ya sen ona bak maşallah

meraba kızlar yarın ilk aşılamamı olcam ama çok heycanlıyım acayip sitres yaptım şimdiden napıcam bilmiyorum ayrıca yarın evlilik yıldönümümüz ikisi bi arada oldu şansa bana dua edin kızlar allah hepimizin kucaklrını bebişlerle doldursun inş.hamıle olan arkadaşlarımızda bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inş.

hmm öyle mi özlemcim neyse az kaldı 1 temmuza da ..moral depola dinlen tedaviden önce..
zaman ne çabuk geçiyor ya ekimde aşılamalrdan bahsederken şimdi tüp bebek tedavileri başlıyor..

bende bütün gün işteydim oradan iğğnemi olup eve geldim asıl doktora gitmem gerekiyor iğne yazdırırım en azından beta hcg yaptırırım belki ama doktorum gerek yok demişti amaan olacağına varır herşey ne yapayım

mavicim sen ne bekliyorsun minicik fasülye o biz boş yeremi diyoruz yani elleri kolları daha sonra çıkacak annesi....

şimdi gördüm burpcum yaptırmamışsın rahat ol zaten hayırlısıyla hrşey yolunda gidecek..

opuyorumnanaktan
sewimmmmmmŞeniz

canım ben seni bi yakalasam neler yapcam ooo bu yumurtalarla seni 3üz hamile bile bırakırım ha kızlar ben karar verdim ya busferde tutmazzsa ya bidahakini memoya koydurcam belki onda tutar yada ssk kampanya başlatmış ya eskiyi getir yeniyi götür memedi götürüp yenisini alcam

dilşad hayırlısı olsun inşallah 12 gün sonra evlilik yıl dönümü meyvenizin haberini alırsın..
yarın bizimde dünya evine girişimizin 3.yılı:))

ya sıkıldım denizcim herşeyin üzerine düşmekten kurcaladıkça cılkı çıkıyor geriliyorsun millet hamile olduğunu öğreniyor 1 ay sonra doktora gidiyor ben zorla her dakika adamı didikledim ama dediğim gibi yarın ilaç yazdırmaya giderim gerek görürse yaptırırım

burppppppp lütfen sakin ol tatlım ... çıkar aklından şu olumsuzlukları herşey çok güzel olacak ve sende şaşırıp kalacaksın çünkü zaten yeğenim seni ilk günden şaşırtmaya başlamadı mı itiraf et :))) sende kadınsın ve anne olmak en doğal hakkın böyle düşün tatlım...

sevim kız anlamaıdm ne demek istediğini
birde önceki mesajda yarın veririm haberi demişsin en haber
erken mi yapcan testi
açıklık getir bakıyım sorularıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…