Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de Allaha güveniyorum,beni hiç yarı yolda bırakmadı,yine bırakmayacak,önce özlemini verdi,şimdi de kendisini verecek,hepimize verecek,veriyorda zaten,mucizelere tanık oluyoruz hep birlikte....:2:

sermest sanırım tek bu yüzden güzel geneli çok zor ya ama yine de kızım olsun istiyorum nedense:)

Bebing,adamda bu kadar istiyorken,sanki bu ay ilk defa gebelik istemiş gibi,ilk defa deneyecekmişsiniz gibi,geçmişe reset çekerek,preseedle deneyin,bence başarı ihtimaliniz çok yüksek...Bu arada benim bugün incir kürümün 10. günü.

Denizcim,canım,sen nasılsın,geçmiş olsun,herkesin hayatında bir dönem sapığı olur,korkma,insanların yapacak işleri güçleri yok işte,tatminsiz herifler....
aynen tatlımalsanaalsanasmile salak mıdır nedir
şenola anlattım sen ona benim bir kocam var ona da açok aşık olacaksın de diyopr öldürcek bu adam beni..
Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:
kaydirigubbakcemile3 ay inşallah ya..:Saruboceq:

Ben de erkek olursa Rıza ya da hamdi,kız olursa gülenay ya da raziye koymayı düşünüyorum,nasıl kızlar yaa sizce????kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu- alemsin tuanayım ya..
denizim nerde asagıda görünüyor
acık bıraktı herhalde
sevim yok bu aksam

bir yandan sitekler bitmiyor ki ufaklığın neyse sızmak üzere dondurmayı da yedi..yatakta beraber yatacağız kuzumla..

tuanayın temel atma töreni başarı ile sonuçlanmış olup artık kat çıkmalar başlamıştır efemmmmm:))))

vatana millete hayırlı olsun o vakitkaydirigubbakcemile3

ben de Allaha güveniyorum,beni hiç yarı yolda bırakmadı,yine bırakmayacak,önce özlemini verdi,şimdi de kendisini verecek,hepimize verecek,veriyorda zaten,mucizelere tanık oluyoruz hep birlikte....:2:

ne güzel yazmısın halimizi canım benim
olacaz mucizenin ne demek oldugunu bilerek hem de
bu da bir ayrıcalık bence

tuanayım hadi vakit geldi....
lülülülülülü

ayy bir sırtına vurmadıgımız kaldı kızın :)

geldi de,dünya kupası maçları var...Maçtan sonrasempatiksalakcinni

haha koptugum andır
adam da haklı napsın rutıne baglayınca ısı
gunluk hayatın gerceklerını atlamemak gerek
o zaman önce macta gelsın goller sonra ohaoldumsmile

yaww arayı kapatmaya çalışırken sayfalar depar atmış yetişemiyorum o yüzden geride kaldım:))

evet osmanlıca da güzel isimler var ben kendi adıma bakmıştım buye unun şapkası var öyle birşeydi.... özlemi her dilde bulmak mümkün çoooooook şanşlıyım:)))

Önce maç izlenir,vuvuzela eşliğinde forma girilir,sonra olsa olsa oğlan yaparız biz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…