noldu tuanayım
sıva vakti mi geldi
ayy gerçekten yazık adama ya inşallah gönlünüze göre olur ... onlar söyleyemiyor ya bizim gibi ben onlara daha çok üzülüyorum ....
geldi de,dünya kupası maçları var...Maçtan sonrasempatiksalakcinninoldu tuanayım
sıva vakti mi geldi
aynen tatlımalsanaalsanasmile salak mıdır nedirDenizcim,canım,sen nasılsın,geçmiş olsun,herkesin hayatında bir dönem sapığı olur,korkma,insanların yapacak işleri güçleri yok işte,tatminsiz herifler....
kaydirigubbakcemile3 ay inşallah ya..:Saruboceq:Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:
Kızlar,az önce kahvemi içtim,kapattım,direkt hamile gördüm kendimi yaaa,başıma kutsal bir taç geçmiş,ışık halesi ve gebe bir kadın olarak hanemin tam ortasında duruyorum,yaşasın hamileyimmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
-tatlicadiarzu- alemsin tuanayım ya..Ben de erkek olursa Rıza ya da hamdi,kız olursa gülenay ya da raziye koymayı düşünüyorum,nasıl kızlar yaa sizce????kaydirigubbakcemile3
denizim nerde asagıda görünüyor
acık bıraktı herhalde
sevim yok bu aksam
tuanayın temel atma töreni başarı ile sonuçlanmış olup artık kat çıkmalar başlamıştır efemmmmm:))))
ben de Allaha güveniyorum,beni hiç yarı yolda bırakmadı,yine bırakmayacak,önce özlemini verdi,şimdi de kendisini verecek,hepimize verecek,veriyorda zaten,mucizelere tanık oluyoruz hep birlikte....:2:
tuanayım hadi vakit geldi....
lülülülülülü
geldi de,dünya kupası maçları var...Maçtan sonrasempatiksalakcinni
alkisalkisalkisnerden bildin :)))önce özlemini verdi derken canın arkadaşın beni kasdetiyorsun sanırım tuanayım:))))
Ovülasyonu takip etceksiniz ya siz,o günlerde 2 gün yeter tatile çıkın....Bir de kızlar şarap için bol bol.ah tuanayım degişik bi fantezi filan mı planlasam madem bu ay ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?