karar nedir ben biraz yoruldum
oldu canım ben çıkıym uyuyım siz yazışın ben pörtliym yarın bööööreek yaptım bööreek
ev çok koktu ya midem ekşidi çok fena
son zamanlarda evde yemek pişmiyodu pişse kokusu öldürecek beni demekki midem yanıyoo
bi de halley yedim bir sürü:))))))))))))
aaaaaa ben çıkıyorum artık kesin yarın okurum :)))
yarasın mavicim
yatanlara iyi geceler
oturanlara iyi sohbetler bana musade uyuyamıcam yoksa öpüldünüz...
ben de çıktım tansıklaar:)))))))))))))))
hayatımız tansıklarla dolsun inşallah
taaaanssııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk oğluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm
ben yatar kızlar dün çok gök gürledi ağladım kıyamet kopuyo sandım:))))))))))))
öptüm hepiniziiiiiiii
tuanay napıyo ki??????????????
iyi gecelr herkese allah rahatlık versin
bende dün geceki rüyamı anlatyım yarın yorumlayın
ankaranın etiler semtine tayinimiz çıkmış ne komik değil mi ankara ve etiler neyse ankaradayız eşyalar gelmemiş daha..anneme diyorum sana tşındık 2 ay sonra tayin çıktı şansszılığa bak falan diyorum..kayınvalidemdeyiz ama şu an ki evi değil başka ve çok küçük bir ev..
eşime diyorum artık burdayız ama nasıl olur biz tayin istedik ama izmire ege üni .var diye buraya istemedik ki diyorum o da napalım buraya verdiler diyor..bend eçıkalım ankarada hem hastane arayalım hem de etilerde :)) ev bakalım diyorum..ne evi diyor burda kalacağız eşyalar gelmeyeck izmirden diyor saçmalama diyorum ben annenlerle yaşayamam diyorum tartışıyoruz ben kabul ettim annenle yaşadım diyor hem etilerde evler pahalı kiraya çıkamayız diyor..bende aynı şey değil baban var kardeşin var ev küçük diyorum kendimizi sıkar öderiz kirayi diyorum..sonra kıza kıza tamam diyor ev bakmaya çıkıyoruz önce bir hastaneye gidiyoruz ben anlatıyorum herşeyi ama tahliller izmirde kaldı diyorum tamam onları da getirin bakalım aşılama yapalım diyor doktor..sonra evi bulamadan uyanıyorum..
kabus gibiydi..
semra bence sen masal isminden daha hoşlandın :) fonetiği daha hoş geliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?