Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oldu canım ben çıkıym uyuyım siz yazışın ben pörtliym yarın bööööreek yaptım bööreek
ev çok koktu ya midem ekşidi çok fena
son zamanlarda evde yemek pişmiyodu pişse kokusu öldürecek beni demekki midem yanıyoo
bi de halley yedim bir sürü:))))))))))))

yarasın mavicim
yatanlara iyi geceler
oturanlara iyi sohbetler bana musade uyuyamıcam yoksa öpüldünüz...

aferim sana çocuga bi halley olacak desene:)

ben de çıktım tansıklaar:)))))))))))))))
hayatımız tansıklarla dolsun inşallah
taaaanssııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk oğluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm
ben yatar kızlar dün çok gök gürledi ağladım kıyamet kopuyo sandım:))))))))))))
öptüm hepiniziiiiiiii

tuanay napıyo ki??????????????

hadi kızlar topiği kapatıyorum
yarın sabah açılışı yapın artık herkes çıksın gitsin bol dua etsin uyusunn

sana da iyi geceler annişim bebeni de uyut kendini de

bende dün geceki rüyamı anlatyım yarın yorumlayın
ankaranın etiler semtine tayinimiz çıkmış ne komik değil mi ankara ve etiler neyse ankaradayız eşyalar gelmemiş daha..anneme diyorum sana tşındık 2 ay sonra tayin çıktı şansszılığa bak falan diyorum..kayınvalidemdeyiz ama şu an ki evi değil başka ve çok küçük bir ev..
eşime diyorum artık burdayız ama nasıl olur biz tayin istedik ama izmire ege üni .var diye buraya istemedik ki diyorum o da napalım buraya verdiler diyor..bend eçıkalım ankarada hem hastane arayalım hem de etilerde :)) ev bakalım diyorum..ne evi diyor burda kalacağız eşyalar gelmeyeck izmirden diyor saçmalama diyorum ben annenlerle yaşayamam diyorum tartışıyoruz ben kabul ettim annenle yaşadım diyor hem etilerde evler pahalı kiraya çıkamayız diyor..bende aynı şey değil baban var kardeşin var ev küçük diyorum kendimizi sıkar öderiz kirayi diyorum..sonra kıza kıza tamam diyor ev bakmaya çıkıyoruz önce bir hastaneye gidiyoruz ben anlatıyorum herşeyi ama tahliller izmirde kaldı diyorum tamam onları da getirin bakalım aşılama yapalım diyor doktor..sonra evi bulamadan uyanıyorum..
kabus gibiydi..

yorumlarınızı bekliyorum ne çıkar ki bundan saçma bir rüya işte:))

herkese iyi geceler bende çıktım

canım tersi cıkar ruyaların hayra yoralım hayır olsun
etıler olmasa da etlık var ankarada ucundan tutturmussun
acaba ıcınden bır cekıncen mı var annenle kalıyrsunuz dıye
hanı ne kadar uyumlu da olsa esleırmız netıcede erkekler
birgün bişey derse diye icinden cekınıyorsan eger bılıncaltına yansımstr belkı
önemlı olan netıce kaynananın evınde kalmıyorsun sonuc olarak ordan yırttın bak
ama okurken söyle bısey hıssettım acaba bebıse gıden yol ankaradan mı geçiyor
yanı sebep olcak vesile olacak yer ankarada bir yer mi acaba
pek yorumlayamadım ama yatmadan yazmak ıstedm canm
hayrlara cıksın ınsallah

semra bence sen masal isminden daha hoşlandın :) fonetiği daha hoş geliyor galiba

aslında evet,ama ilk gözağrım ada:)masal ismi çok farklı,orjinal,ada o kadar değil ama biz ada diyoruz,teyzesi masal:)

burpcum benim karnım şişmemişti hemen,benim şişliklerim ilaçlardandı.karın 5. aydan önce gözle görülür şekilde şişmiyor.hele 8. ayy abowwwwwwwwwwwwwww:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…