kızlar ayıp ya beni düşünün burpu düşünü semram adayla ilgilencek onu düşünün maviyle nursiyi düşünün cadılar sermest özlem tuanay bebing deniz koca bi kase kabak çekirdegi almıştım okuurken bie baktım çekirdek bitmiş acıyın bize be bana zaten çok az izin veriyolr nete girmeme bebişim tutunana kadar zararlı diye oda zamanım okuyarak geçti
kızlar sabahtan beri yazılanları okuyorum siz ne tatlı kızlarsınız yaa ne güzel kaynatmışsınız gül gül öldürdünüz beni ne sıcak bir muhabbet olmuş kaçırdığım için bayağı hayıflandım
dimi sevim pörtledik pörtledik neyseki oyalandım yoksa habire yok mol gebelik yok boş kese yok atmayan kalp hep buunları araştırıyorumvalla kırın kafamı ama ne yapayım engelleyemiyorum kendimi
denizcim rüyan hayra çıksın ne diyeyim ev temiz ve ferahsa iyi diye bilirim ben....
evet burpum muhabbet fena sıcak oldu :)) sanki bizden başkası okumuyor gibi yazmışız ya:)))) keşke sende olsaydın valla iyi olurdu...
sermest canım valla hiçbir şey yapmıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi... içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor nedense)
burasıda oldukça serin güzel valla ben memnunum şahsen...
ayy evet ya gerçekten fazla doğal olmuşuz:))) amannnnnn boşver ara sıra olur...
aaaa sermest nereye gittin ya ... kimse yok akşama mı saklıyorsunuz kendinizi ben olamam valla aşk-ı memnuyu izleyeceğim :)))
PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED
Price: US $29.99
preseed alan arkadaşlar bu paketi mi almıştınız ebay dan
evet nbhn o şekerim
hadi hayırlısı de al bakalım:))))
nerdesiniz kızlar bugün bi uyku hali var bende
burp ben 4+3 ken gitmiştim doktor şimdi bakmayalım görünmez demişti
göremezsen panik yapma bence durabileceğin kadar dur
tahlil katlasın gerisi gelecek hayırlısıylaaa
seviiiiimmmm 8.gün müü????????????
Allah ım inşallah 2-3 gün sonra coşarızzz çok istiyorum çooooookkkkkkkk
4-5 güne gelirkızlar belki de istanbul a daha çabuk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?