Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh canım inşaşllah gelir meleğin ...gelecek birgün mutlka ama bekletiyor eşek sıpaları...

inşallah canım hepimizin melekleri gelicek birgün inanıyorum :Saruboceq:

sağol bebingcim sen niye hassassın bu günlerde adet olduğun için mi yoksa başkla birşey mi varbilmiyorumkismile

Kızlar akşam temel atıldı,bugün sıva,badana işleri yapılacak.Malum,testte çift çizgi çıkınca 3 gün sevişmek gerekiyor,bakın,dikkat edin,çalışmak demiyorumakannehir

tuanaycım inşallah sağlam temel atmışsınızdır tabi badana işleride önemli :kedi:

selam sekerler
akşam guzelleri nerdesiniz...

denizim rüyan çok ilginç ve kabus gibi
sermest gibi düşünüyorum bende
hayra yoralım hayır olsun canım
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
br ömür mutlu olun cocuklarınızla beraber..:1hug:

sevimcim ağrın sancın yok dimi canım bugün 8. günün ben test yaptırmıştım ve sonucum 16.94 çıkmıştı 10. gün 48.70 12. gün ise 227 çıkmıştı canım....sende kesinlikle hamilesin içim hep öyle diyor....

Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:
inşşşşşşşşşşşşşşş
kahve içme bebege sakıncalıymış
aaaaa ciddi misin tuanay gerçekten kullanabilir miyim oyyyyyy ne güzel olur ya belkide tedaviye gerek kalmaz ayyyyyy inşallah ya....
inş
inş
patlatalım inşallah sermestcim ya.... hey hey heyyyyyy kim tutar bizi yahuuuuuuu
koparın ipleri kimse tutamazz sizi
Ben de erkek olursa Rıza ya da hamdi,kız olursa gülenay ya da raziye koymayı düşünüyorum,nasıl kızlar yaa sizce????kaydirigubbakcemile3
rıza dedemin ismi ama sen tuana koy
denizim nerde asagıda görünüyor
acık bıraktı herhalde
sevim yok bu aksam
beni ektiniz hainler
:lepi:yarın aksam da burda olun tamammı eşim olmıcak yine konusalım
eheheh bugun bende varım muhabbette kaçıranlar catlasınnnnn
çatladım vallaha
Tuan,cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası demek,merak ettiyseniz söyleyeyim...
anlamı çok güzelmiş
Bizimkini kessen koymaz tansıkı,değişik isim olsun diye koyulan zorlama isimleri sevmiyor benim koca,basit olacakmış,bakmayın tuan dediğime,rızayı koyar yine tuanı koymaz
heh aynı benimki
içmeyin ulen çoçuklar ayyaş doğacak
tuanayın işine geliyo baksanıza mahsus çıkmamış adamdan korkmuş
Ya biz tam çalışacaktık ki,dün tutmuş,içeriden ses geldi,gerek yok dedi bizim vuvu,beni rahatsız etmeyin,odamı ayarlamaya çalışıyorum dedi,ben de geri geldimkaydirigubbakcemile3
ahada bak dayananamamış kız tarık enişte seni çokmu korkuttu çıplakmı çıktı karşına
asllında çıksak fena olmaz sevimin gözleri pörtler valla :))))
pörtlemek ne kelime zaten büyükler şimdi dışarda dolaşıyorlar bune yaaaaaaaa
burpum sevimim okuyorsunuz di miiii
güzel anne ler sizi
yerim ben bebişlerinizi.
benim bebk yoruldu vallaha baya coçmuşsunuz

inş canım

kızlar ayıp ya beni düşünün burpu düşünü semram adayla ilgilencek onu düşünün maviyle nursiyi düşünün cadılar sermest özlem tuanay bebing deniz koca bi kase kabak çekirdegi almıştım okuurken bie baktım çekirdek bitmiş acıyın bize be bana zaten çok az izin veriyolr nete girmeme bebişim tutunana kadar zararlı diye oda zamanım okuyarak geçti

kızlar sabahtan beri yazılanları okuyorum siz ne tatlı kızlarsınız yaa ne güzel kaynatmışsınız gül gül öldürdünüz beni ne sıcak bir muhabbet olmuş kaçırdığım için bayağı hayıflandım

dimi sevim pörtledik pörtledik neyseki oyalandım yoksa habire yok mol gebelik yok boş kese yok atmayan kalp hep buunları araştırıyorum valla kırın kafamı ama ne yapayım engelleyemiyorum kendimi

araştırmalarıma göre cumartesi gidip keseyi görebilirim belki biraz olsun rahatlarım

bugün fazla duygusalım herşeye aglıyor ama bi okadarda herşeye gülüyorum özlem ve tuanay size çok güldüm ya gülmekten karnım agrıdı canlarım benim allah hepinizin gönlündekini versin melekcik hala adet olmadıgına göre hala ümüdümüz var nbnh sendende ümüt var bebingim adet oldu onla tuanay bidaki aya özlem deniz burda kızlarla çene yapcanıza kocanızla çalışın tuanay gibi hemen bize yegen verin şu temel atma ve malzemeden çalmaya çok güldüm özlem mazemeden çalmayın demirini sıkı atın 10luk olsun olcak kızlar sakın kötü düşünmeyein özellikle sen denizim pozitif düşün olcak

dimi sevim pörtledik pörtledik neyseki oyalandım yoksa habire yok mol gebelik yok boş kese yok atmayan kalp hep buunları araştırıyorum valla kırın kafamı ama ne yapayım engelleyemiyorum kendimi

yok burpum öyle şeyleri aklına bile getirme annesi osenin mucizen sen şuana şoktasın ondan duyguların karışık hem netten bişey araştırma onlar pireyi deve yapıyo yıllar sonra kendiliğinden gelince insan bocalar normaldir ama senin bebişin saglıkla kucagına gelcek ben onun ellerini ayaklarını yiycem canım benim ya

denizcim rüyanı bende yorumlayayım anacım tek bir yorumum var dua et rüyaymış ııyyyyyyyy kabus gibi :))))

sevimcim ağrın sancın yok dimi canım bugün 8. günün ben test yaptırmıştım ve sonucum 16.94 çıkmıştı 10. gün 48.70 12. gün ise 227 çıkmıştı canım....sende kesinlikle hamilesin içim hep öyle diyor....

inşallah sevimim bir kaç gün sonra sende başlarsın anacım keseyi görsem anacım kalbini duysam :))))))))))))

aynen benide öldürdüler gülmekten vuuvuzela eşliğinde doksanlık gol haağğ alem valla bizim cadılar koptum gülmekten

k
nursim agrım yok ama dün çok vardı gece 4de bile agrıyla uyandım amanın hemde ne şiddette agrı dedim ahanda oldum bune ya ama olmadım eşimde heralde sancıyla of puf yaptım yazık korkup kalktı ne oldu adetmi oldun diye baktımki adamcagız çok korkuyor inş olmuycam bende sizinle göbek tokuşturcam topigimizin 2. tüp bebgi gelcek 2. preseedinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…