nbnh canım inşaşllah gelir meleğin ...gelecek birgün mutlka ama bekletiyor eşek sıpaları...
Kızlar akşam temel atıldı,bugün sıva,badana işleri yapılacak.Malum,testte çift çizgi çıkınca 3 gün sevişmek gerekiyor,bakın,dikkat edin,çalışmak demiyorumakannehir
inşşşşşşşşşşşşşşşÇalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:
kahve içme bebege sakıncalıymışKızlar,az önce kahvemi içtim,kapattım,direkt hamile gördüm kendimi yaaa,başıma kutsal bir taç geçmiş,ışık halesi ve gebe bir kadın olarak hanemin tam ortasında duruyorum,yaşasın hamileyimmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
inşaaaaa ciddi misin tuanay gerçekten kullanabilir miyim oyyyyyy ne güzel olur ya belkide tedaviye gerek kalmaz ayyyyyy inşallah ya....
koparın ipleri kimse tutamazz sizipatlatalım inşallah sermestcim ya.... hey hey heyyyyyy kim tutar bizi yahuuuuuuu
rıza dedemin ismi ama sen tuana koyBen de erkek olursa Rıza ya da hamdi,kız olursa gülenay ya da raziye koymayı düşünüyorum,nasıl kızlar yaa sizce????kaydirigubbakcemile3
beni ektiniz hainlerdenizim nerde asagıda görünüyor
acık bıraktı herhalde
sevim yok bu aksam
çatladım vallaha:lepi:yarın aksam da burda olun tamammı eşim olmıcak yine konusalım
eheheh bugun bende varım muhabbette kaçıranlar catlasınnnnn
anlamı çok güzelmişTuan,cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası demek,merak ettiyseniz söyleyeyim...
heh aynı benimkiBizimkini kessen koymaz tansıkı,değişik isim olsun diye koyulan zorlama isimleri sevmiyor benim koca,basit olacakmış,bakmayın tuan dediğime,rızayı koyar yine tuanı koymaz
içmeyin ulen çoçuklar ayyaş doğacakDanimarkada yapılan araştırmada kırmızı şarap içen kadınların ilk 3 ayda hemen hamile kaldığı gözlenmiş.Hem kafayla aşağının bğlantısını kesiyorsun,kafa rahat yani,sonra da o rahatlıkla hooooopppp hamiş kalıyorsun....Zaten bu ayda olmazsa şarap kürü deneyeceğim:roflol:
tuanayın işine geliyo baksanıza mahsus çıkmamış adamdan korkmuşkızlar ne geldı aklıma
bir kac gundur fazla yazısıyoruz ya
onun nedenı su sayfalara göre hamıs tutturma seyı mı acep:)
bir an önce bebısler gelsın dıye sayfaları doldurduk baksanıza
bu arada kımdı 1750lerde hobarey cektırcek olan bakayım
ahada bak dayananamamış kız tarık enişte seni çokmu korkuttu çıplakmı çıktı karşınaYa biz tam çalışacaktık ki,dün tutmuş,içeriden ses geldi,gerek yok dedi bizim vuvu,beni rahatsız etmeyin,odamı ayarlamaya çalışıyorum dedi,ben de geri geldimkaydirigubbakcemile3
pörtlemek ne kelime zaten büyükler şimdi dışarda dolaşıyorlar bune yaaaaaaaaasllında çıksak fena olmaz sevimin gözleri pörtler valla :))))
benim bebk yoruldu vallaha baya coçmuşsunuzburpum sevimim okuyorsunuz di miiii
güzel anne ler sizi
yerim ben bebişlerinizi.
sevimcim ağrın sancın yok dimi canım bugün 8. günün ben test yaptırmıştım ve sonucum 16.94 çıkmıştı 10. gün 48.70 12. gün ise 227 çıkmıştı canım....sende kesinlikle hamilesin içim hep öyle diyor....
dimi sevim pörtledik pörtledik neyseki oyalandım yoksa habire yok mol gebelik yok boş kese yok atmayan kalp hep buunları araştırıyorumvalla kırın kafamı ama ne yapayım engelleyemiyorum kendimi
ksevimcim ağrın sancın yok dimi canım bugün 8. günün ben test yaptırmıştım ve sonucum 16.94 çıkmıştı 10. gün 48.70 12. gün ise 227 çıkmıştı canım....sende kesinlikle hamilesin içim hep öyle diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?