sevim basbasa kalmısız sekerim.
sen kocamazsın korkma .nereye gittiniz cadılaaaarrrrrrr
assed ben pkoluymuşum 2 kez doğal yolla hamile kaldım biri düşük oldu ama biri olmayacak sağlıkla kavuşacağım inşallahhh eşimde de sperm hız sorunu vardı preseed diye bi jel var onunla oldu aşılama olmazsa onu denersin bol şansss
ne yemekten bahsedip duruyonuz siz yaaaa şişip patlıcam bugün çok yedim:)))))
buurrpp prof.olması önemli değil ki ilgili olsun
okulda da bazı veliler eski öğretmen diye tutturuyo ya halbuki yeniler daha çok çalışma aşkıyla dolu
ilgili tatlı dilli bi doktor bul
benimki dün beni mum etti bak rahatım çok şükür
ayrıca kese için cumartesi erken vajinal görülebilir zararı yok diyolar ama ben istemedim ilkinde vajinal bakılmıştı
bence sabret oyala kendini dakikalar bile geçmiyo biliyorum ama kanaman ağrın yok sabret derim olmadı cumartesi kan testi yaptır artış normalse beklee
hatta benim gibi abart bekle kalp atışına kadar düşün beni ilk muaynem 7+5 te oldu
keseyi görsen de telaşın bitmeyecek kalp atışı diyeceksin o da olsa devam ediyomu diyeceksin
ömür böyle geçecek işte
bugün bi arkadaşım insanın yaşlanması için çocuğu oluyo olmasa yaşlılıkta olmaz dedi çook güldüm:))))kolay bulanlar bilemiyo tabi kıymetini
annennemi özledim şekerim gideyim onu göreyim değil mi ama... aslında sanada gelmeyi isterim ama hamilesin şimdi yormak istemem seni sevimcim...[
anne deyince akan sular durulur canım hem annen benden daha güzel şeyler yapar sadece sarılması yeter oh ne güzel sende dilerim en kısa zamanda anne olda yaşa evlat nedemek biz analarımız için ne ifade ediyoruz allah bizede yaşatsın o duyguyu
naber kızlar?
olan var olmayan var ayıp oluyor ama yaben yemeğimi yaptım kocişimi bekliyorum gelsin aşkım ya...
ben ben en kısa zamanda sana arkadaş geliyorum..mavide vardı ama biraz daha duruldu evham yok artık..kızlar ben bu pimpirik huyumdan nasıl kurtulacağımı biliyorum içinizden biri hemen hamile kalmalı ve benden pimpirik davranmalı ben o durumda kendimi topluyorum mesela pimpiriklik konusunda kociş benden daha pimpirik olunca kendimi topluyorum hemen
tez biriniz hamile kala ve pimpirik olaaaaaaaaaaaaa
mavi bizim aşkımız yıpranmayacak bu gidişle:))özleeem bize de gelseneeeee
bilyon eşim evde takılmıyo pek ilişkimiz yıpranmasın diyeee
i.a.k. n.,b.ç.y. h.ç.s. g......
canım sinop çok uzak ya yoksa ben sana neler yapardım
sermest kıyamam sana yemek sepetinden sinopa bişiler sipariş ediliyormu acep adresini ver yollayalım anacım
sevimmmmm ,sermesttttttt sinopta değil istanbulda şekerim ya neresi uzak dizinn dibinde oturuyor :)))))
allah seni doğru ya sermest sevim yanılttı beni sinop nerden çıktı geeçende özlemle beni karıştırmıştın sermest transferi senin kafana yaptılar galiba benide yanılttın :))))
nasılya sermest seni vururum ha ozamn niye sinop yazıyo orda
ya bu sermetin şi kafamı harbi karıştırdı
özlem sinopa gitcene buraya gel ben sana neler yaparım anam ama şu sermest bi gelsin onu zopalıycam ben onu sinopta biliyorum madem ist da oturuyo niye canını sıkılıyo gelsin bize bana baksın
buurrpp kadıköyü özlediim beeen moda sahili nargilr içmeyiiii
aylak aylak gezmeyiiiii
ben göztepede okudum üniversiteyi marmarada
nasıll güzel günlerdi kadıköy deyince aklıma geldi
gençliğim oralarda geçti benim:))))
yaaaa tabi yaşlandım saçlarım bile beyazladı daha 28 im ben:))))
hanaaaaaaaa ben 30 oldum ya((
i.a.k. n.,b.ç.y. h.ç.s. g......
sermet anacım ben sana tarifi yazayım sen 2 kişiliğe göre ayarla..
3 su bar irmik
2 su bar şeker
300 gr margarin
2 su bar süt
2,5 su bar su
2 yk fıstık
yağı erittikten sonra fıstıkları atıp kahverengi olana dek kavur şekerim..
irmiği atıp 15 dk ocakta sürekli karıştırarak yine kahverengi olana dek karıştır.
başka bir kapta şeker ile su kaynayacak..sütüde cezvede ısıtacaksın..
kavrulan irmiğe önce şerbeti ardından sütü ekleyin kısık ateşte suyunu çekene dek kavur.kapağı kapatıp dinlendir..
zaten dinlendikçe şişiyor bence sen 1 su bar irmikten yapsan yeterde artar bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?