Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimmmmm ,sermesttttttt sinopta değil istanbulda şekerim ya neresi uzak dizinn dibinde oturuyor :)))))
nasılya sermest seni vururum ha ozamn niye sinop yazıyo orda

yemekteyizde gördüğün irmik tatlısı bide onu kaynatıp şerbetinini katınca kek kalıbına koy sogut ters cevirdiğinde üzerine vişne recçeli koy bide öyle dene çok güzel oluyo ya bu sermetin şi kafamı harbi karıştırdı

özlem sinopa gitcene buraya gel ben sana neler yaparım anam ama şu sermest bi gelsin onu zopalıycam ben onu sinopta biliyorum madem ist da oturuyo niye canını sıkılıyo gelsin bize bana baksın

nereye gittiniz cadılaaaarrrrrrr

assed ben pkoluymuşum 2 kez doğal yolla hamile kaldım biri düşük oldu ama biri olmayacak sağlıkla kavuşacağım inşallahhh eşimde de sperm hız sorunu vardı preseed diye bi jel var onunla oldu aşılama olmazsa onu denersin bol şansss

ne yemekten bahsedip duruyonuz siz yaaaa şişip patlıcam bugün çok yedim:)))))

buurrpp prof.olması önemli değil ki ilgili olsun
okulda da bazı veliler eski öğretmen diye tutturuyo ya halbuki yeniler daha çok çalışma aşkıyla dolu
ilgili tatlı dilli bi doktor bul
benimki dün beni mum etti bak rahatım çok şükür
ayrıca kese için cumartesi erken vajinal görülebilir zararı yok diyolar ama ben istemedim ilkinde vajinal bakılmıştı
bence sabret oyala kendini dakikalar bile geçmiyo biliyorum ama kanaman ağrın yok sabret derim olmadı cumartesi kan testi yaptır artış normalse beklee
hatta benim gibi abart bekle kalp atışına kadar düşün beni ilk muaynem 7+5 te oldu
keseyi görsen de telaşın bitmeyecek kalp atışı diyeceksin o da olsa devam ediyomu diyeceksin
ömür böyle geçecek işte
bugün bi arkadaşım insanın yaşlanması için çocuğu oluyo olmasa yaşlılıkta olmaz dedi çook güldüm:))))kolay bulanlar bilemiyo tabi kıymetini

annennemi özledim şekerim gideyim onu göreyim değil mi ama... aslında sanada gelmeyi isterim ama hamilesin şimdi yormak istemem seni sevimcim...

yaaav niye ben gelince kimse olmuyoo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşkı memnuyu izlicem ben de heyecanla bekliyorum sonunu en başından beri biliyorum ama izlemek te keyif veriyo ben seviyorum behlülü en çok:))))))))))))))))))

ben yokken bi gelin yazın yırtacaam ortalığııı

kızlar ben çok beceriksizim ya mutfakta
çok az şey yapabiliyorum siz herşeyi biliyosunuuz((((((((((((((

mavi çok haklı burp alah nasip kısmet ederse bende asla vajinal ultrason istemiyorum bu kez nedense kllandım ben ondan(( bekle keseyi öyle gör en azından 6. haftaya gir ya hem ne kaldı sanki:)))

ben buradayım mavişim ya ... sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım ? canım ya senin eşini bulana ödül vermek lazım adam hiç yok ilişki nasıl yıpranır ya hep özlem var sizde:)))

buurrpp kadıköyü özlediim beeen moda sahili nargilr içmeyiiii
aylak aylak gezmeyiiiii
ben göztepede okudum üniversiteyi marmarada
nasıll güzel günlerdi kadıköy deyince aklıma geldi
gençliğim oralarda geçti benim:))))

keşke öyle bir şansım olsada gelsem canım ya ... neyse dur sen temmuzda tekrar tayin isteyim ben çıkacak ya sanki ... ama olsun isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci:)))) işte gelirsem varya süper olur ha bakarım bebişe bile ya hemde zevkle...

ben de eşime dün dedimki
iyi ki yapmışız bebeği yoksa bu iş güç le yapamazdık:))))))))))))))

aslında 1 gün çalışıyo 1 gün evde ama bugünlerde il dışı çok çıktı normalde böyle olmuyodu((

iyiki yaptınız annesi :)))
senin şansına o da canım ya neyse olsun ne yapacaksın görev işte....

hadi çıkalım yemek yapmadım yine eşim yapma diyo ben de canıma minnet biliyorum
o yapıyo koku zorluyo beni
bi makarna bari yapıym da yesin yazık bi de cacık
al sana yaz menüsü:))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…