Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mikrodalgada ısıtsaymış ben yaptım diye sana kakalayabilirmiş sevim :)
yok kakalayamazdı ben bilirim onun yapacagı şeyleri

ya canım o işin şakası zaten ben eminimki bu topigin kızları her konuda becerikli bir şey hariçti onuda yavaş yavaş öğreniyoruz ve allahın izniyle üstümüze kimsede olmuycak hamile kalmak tabiki onuda becercez

inşallahh canımmmmmm:Saruboceq:

sevimcim sen evde yatıyorsun da biz burda calısıyoruz aynı zamanda sekerim.afiyet olsun banada annem simdi kek pasta börek getirdi onları yicem cok huysuzum
acayip keyifsizim ya

sevimcim sen evde yatıyorsun da biz burda calısıyoruz aynı zamanda sekerim.afiyet olsun banada annem simdi kek pasta börek getirdi onları yicem cok huysuzum
acayip keyifsizim ya

ay bana kimsenin bişey getirdiği yok ya
gideyim markete bişeyler alayım da
kendi kendimi şımartayım ben de bari
hadi gittim ben de görüşmek üzere

acayip keyifsizim ya

neden canım adet ten dolayımı boğazın agrıyordu ondanmı bebingim tuanay hayıttan bahsetmişti rahatlatıyodu onun şakasını bile yemiştin dene istersen rahatlatır bitanem

ay bana kimsenin bişey getirdiği yok ya
gideyim markete bişeyler alayım da
kendi kendimi şımartayım ben de bari
hadi gittim ben de görüşmek üzere
canım sinop çok uzak ya yoksa ben sana neler yapardım
bende aksama közlenmiş patlıcan var domatesli eşim yok zaten kendim takılıcam

of patlıcan közlemesine bayılırım onu bide maydonozlu sarımsaklı yap sumak oh
bizde ne var bilmiyorum kızlar inş güzel şeyler vardır bi bakem mutfaga

sevimmmmm ,sermesttttttt sinopta değil istanbulda şekerim ya neresi uzak dizinn dibinde oturuyor :)))))

bende sumak co kseverim yaw iştahım acıldı birden
reglim zaten herşeyi yiyesim var.
bogazım niye agrıyor bilmiyorum ki..

aaa bak bilmiyordum sevim sumak omuymş demek ben hep sarmısaklısını yapardım ama maydonoz koymak aklıma gelmemişti bende çok severim ama şimdi iiğrenç geliyor allahın gücüne gitmesin ama en mide bulandırıcı şey yemekler şu an benim için
az öncce size bir irmik tarifi yazmıştım ama gelmedi
yemekyeyizde görmüştüm belki bilirsiniz irmiği kavururken tuzsuz tel peynirle kavuracaksınız şerbeti falan aynı sonrada dondurmayla servis yapacaksınız
sermest kıyamam sana yemek sepetinden sinopa bişiler sipariş ediliyormu acep adresini ver yollayalım anacım

ooooooo közlenmiş patlıcan ve kırmızı bibere bayılırım bol sarımsaklı yoğurtlu ohh mis... sonrası kötü kokuyo işte:)))

allah seni doğru ya sermest sevim yanılttı beni sinop nerden çıktı geeçende özlemle beni karıştırmıştın sermest transferi senin kafana yaptılar galiba benide yanılttın :))))

kızlar ben bu pimpirik huyumdan nasıl kurtulacağımı biliyorum içinizden biri hemen hamile kalmalı ve benden pimpirik davranmalı ben o durumda kendimi topluyorum mesela pimpiriklik konusunda kociş benden daha pimpirik olunca kendimi topluyorum hemen
tez biriniz hamile kala ve pimpirik olaaaaaaaaaaaaa

ooooooo közlenmiş patlıcan ve kırmızı bibere bayılırım bol sarımsaklı yoğurtlu ohh mis... sonrası kötü kokuyo işte:))) aaa hadi ya gönderemedim bir türlü...

aaa sevim bak yeni aklıma geldi ben okulların tatil olduğu hafta kısmetse memlekete sinopa gidiyorum sen gönder ben alırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…