maşlalah diziyi değil sie takılsam izlemiş kadar olurdum zaten..yorumlara bak:))beni bi diziye sattı bu kızlar sermestcim
boşver ya sende rahat rahat izle dizini kafanı dinle biraz..şu kacaklara bak bide itiraf ediyorlar ya
ben sayfaları doldurayım da görün gününüzü siz
alışık değilim ki evde yalnız olmaya
eşimde yok
arkadaşlarıyla meyhane ye gitti.
nerden cıktıysa
sinir olurum böyle muhabbetlere
hala geçmedi mi canım ya ıhlamur işe yarra inşallah..basım agrıyor cok yorgun hissediyorum kendimi
boğazımda hala kötü ne bu hiç sevmem yazın hasta olmayı
yakısmıyor yazın hasta olmak
denizim okuyor sanırım
melekcim noldu sana canım bugun niye keyfin yok.keşke cıkmasaydın biz seni kendine getirirdik.dinlen sen birazcık belki güçlenirsin.
melekcim ne oldu canım ya lütfen böyle yapma bak bebiş öyle yada böyle gelecek salma kendini ne olur....
ya gökyüzü delindi valla bu ne yağıyor yağıyor bitmiyor ... bıktık artık ya gelsin yaz.......
ya ayıptır sorması vıcık vıcık jel varken içinde
o iş nasıl oluyor ya hem ben tiksinirim hem eşim kesinkaydirigubbakcemile3
canım açıkçası jel dışarı falan akmıyor zaten yatıyorsun ya sorun olmuyor 15-20 dk ilişkiye giriyorsun işte tabi bizim 1 saati buldu o başka
aslında ben kaşıntı var diye dr a gitmiştim o da mantar olabilir diye bana bir jel vermişti beyaz renkli ve yağlı iğrenç şeklde geri geliyordu elimi bile kaç kez ykıyordum bu jel saydam ve ona göre çoooook temiz o dediğimi aranızda kullanan varsa beni çok daha iyi anlar... sen önlemini al öyle git tabi:))
bebinggggggggg canım sen hani anlamı mucize olan bir isim istiyorum demiştin ya ben buldum mucize TANSIK demekmiş :)))
anlamalarını açıklıyorum ayrıca:
türkiye türkçesi ağızları sözlüğüne göre: değerli
kişi adları sözlüğüne göre:insanın aklının alamayacağı şaşırtıcı,olağanüstü olay,mucize. 2) özlem ,hasret (aaaaa çok şaşırdım) 3)değerli,kıymetli 4) tatlı,nefis
ingilizce mira yani alfa yıldızı
NOT: türk dil kurumundan aldım :)))
Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:
Kızlar,az önce kahvemi içtim,kapattım,direkt hamile gördüm kendimi yaaa,başıma kutsal bir taç geçmiş,ışık halesi ve gebe bir kadın olarak hanemin tam ortasında duruyorum,yaşasın hamileyimmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
Ben de erkek olursa Rıza ya da hamdi,kız olursa gülenay ya da raziye koymayı düşünüyorum,nasıl kızlar yaa sizce????kaydirigubbakcemile3
olur sermestcim neden olmasın allah kalbine göre versin 2 olsun tabi:)))
dora kıza daha çok yakışıyor gibi bana göre ama... o da doruk ,zirve anlamında ...
bende bilinmeyen anlmı guzel söylemesi hoş bi isim istiyorum
bide bebiş istiyorum ama cok zor be kardesim hç bişey iiçin bu kadar ugrasmamıstım coktan bırakırdım baska bişey olsa
bugun eşim yemekte eczaneleri gezdiğini anlattı bende acele etme dedim.oda ama ben cocuk istiyorum dedi.ay kıyamam nasıl tatlı söledi.yazık adama ya.içim bi hoş oldu.
ben de Allaha güveniyorum,beni hiç yarı yolda bırakmadı,yine bırakmayacak,önce özlemini verdi,şimdi de kendisini verecek,hepimize verecek,veriyorda zaten,mucizelere tanık oluyoruz hep birlikte....:2:
sermest sanırım tek bu yüzden güzel geneli çok zor ya ama yine de kızım olsun istiyorum nedense:)
1750 tuanyın şeref golüüüüüüüü olacak inşallahhhhhhh.....
Rezilimiz çıktı vallahi,burayı okuyan herkes bilecek ne yaptığımızı,neyse,kutsal bir amaç için yapıyoruz,başka bir niyetimiz varsa iki gözümüz önümüze aksın
offf tamam gidiyorum,ama bak bir tutmazsa,hepinizin canına okuyacağımalsanaalsanasmile
bugün fazla duygusalım herşeye aglıyor ama bi okadarda herşeye gülüyorum özlem ve tuanay size çok güldüm ya gülmekten karnım agrıdı canlarım benim allah hepinizin gönlündekini versin melekcik hala adet olmadıgına göre hala ümüdümüz var nbnh sendende ümüt var bebingim adet oldu onla tuanay bidaki aya özlem deniz burda kızlarla çene yapcanıza kocanızla çalışın tuanay gibi hemen bize yegen verin şu temel atma ve malzemeden çalmaya çok güldüm özlem mazemeden çalmayın demirini sıkı atın 10luk olsun olcak kızlar sakın kötü düşünmeyein özellikle sen denizim pozitif düşün olcak
ya ben de almak istiyorum ama kargonun ne zaman gelecegı bellı degıl
evde de kımse olmuyor kı onbes gun sonra gıdıcem zaten
nasıl ayarlıcam bılemedım gıdınce de denemek ıstıyorum ben de ama üfff
bebingggggggg canım NİLDA ismininde anlamı mucizeymiş ne dersin kulağa hoş geliyor:)))
ikinci anlamıda farsçada cennette huriymiş görevi su taşımakmış:)))
of millet çatır çatır doguruyor kavusuyor bebelerine
biz ne zaman görecegiz o günleri Allahım
girmeyecegim bir daha şu gebelik bölümlerine ya
ayy sen iste şekerim bana şimdilik 1 tan
e yeter ikiz istiyorum ama o zor biraz :)))
bende üç tane istiyorum ayrı ayrı
yauv kızlar şimdi kociş aradı kafamı karıştırdı progesteron zararlıymış progesteron değeri düşerse zati vücudun bi bildiği olduğu için düşüyormuş bebek doğduğunda progesteron takviyesi solunum yetersizliği kalp yetersizliği yapıyomuş
kızlar benim canavar gece hiç uyutmadı kime çekmiş bilmeme ama benden bir gün önce doğmuş burcu bile aynı bri halası var bacaklar pergel gibi bir göbeğimde bri kafamda..gece 3 tü uyumuşum ..sabah ta sessizce gitmiş tv izlemeye..uyumuşum telle uyandım 11 buçukta tuanayım aradı aramasa akşama kadar uyurmuşum herhalde:))
sonra kalktım temizliğe giriştim bitirdim banyomu yaptım badanacılar geldi söylemiştik ama günü belli değildi mutfak yandı ya is olmuştu şimdi boya yapıyorlar..her yer yine battı birazdan yine iş var..
ben yemeğimi yaptım kocişimi bekliyorum gelsin aşkım ya...
yaaav niye ben gelince kimse olmuyoo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşkı memnuyu izlicem ben de heyecanla bekliyorum sonunu en başından beri biliyorum ama izlemek te keyif veriyo ben seviyorum behlülü en çok:))))))))))))))))))
ben yokken bi gelin yazın yırtacaam ortalığııı
kızlar ben çok beceriksizim ya mutfakta
çok az şey yapabiliyorum siz herşeyi biliyosunuuz((((((((((((((
bizde türlü ve pilav mercimek çorbası ve salata varmış
melek canım nasılsın
adet oldun mu gündüzleri eskisi kadar gremiyorsun işler mi yoğun canım?
melek niye yazmıyorsun canım nasılsın görüşmeyeli
melekcim hayrıdır yoktun bugun iyimisin sen canım
melekciğimi biz mi fazla umutlandırdık acaba
regl olduktan sonra bıze mı kırıldı kendıne mı bılemedım
ama sessiz kalmasına ben de endiseleniyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?