Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim canım hoşgeldin bak kist olsa da gecikme olmamış inşallah atar gidersin kistlerinide
geç gelmesinden daha iyidir..inşallah allahımbizi kavuşturacak bebişlerimize..

sermest benim evlendiğim yaştasın:))
biz bebingle aynı takılıyoruz
aynı zamanda hamiş kalcaz:))

burdayım canım bıyere gıtmedm
arada bı asagıdan atıyorlar galıba benı dun de soruyordun sen nere gıttın dıye:)

sermstcim eşin doğuda mı ne iş yapıyor mahsuru yoksa?
birde face var mı sende daha önce konusu geçti mi bilmiyorum bir daha sorayım dedim

sermest benim evlendiğim yaştasın:))
biz bebingle aynı takılıyoruz
aynı zamanda hamiş kalcaz:))

öyle mi denizim olsun ya yasları bosver aynı anda topikce hamıs kalalım rekor kıralım:)

evet ya reklamlarda niye gelmediler
koçişleriyle oynasıyorlardır tabiiii

e millet calısıyor anacım herkes bizim gibi dizi krıtıgıyle ugrasmıyor kikaydirigubbakcemile3

uff ya kocam aramadı dünden beri ne güzel mes attım teli bile açılmadı çekmiyor galiba
konuşamadığım zaman afakan basıyor

kizlar bugün morelim cok bozuk adet oldum diye degilde izinim iptal oldu yani tüpü eylülde yaptiramiyoruz malesef neden bilmiyorum ama nezaman böyle bisey niyet etsek hep aksilikler cikiyor artik dayanamiyorum. Müdürüm erken emeklige ayriliyor onun yerinede beni müdür yapiyorlar ve eylüldeki izinimide iptal ediyor masraflarimi karsiliyor ama ben para felan istemiyorum bebegimi istiyorum artik gelsin yagmurum bitanecik yavrum bebegim gelsiiiinnnnnn dayanamiyorum artik göz yaslarimi durduramiyorum canlarim neden hep iptal oluyorr neden ben bunlari hak edecek ne yaptim

sermstcim eşin doğuda mı ne iş yapıyor mahsuru yoksa?
birde face var mı sende daha önce konusu geçti mi bilmiyorum bir daha sorayım dedim

yok canım doguda degıl atıyorum hemen mesajlan nerde ne ıs yapar kendısı
face kullanmıyorum canım ama bu gıdısle alıcam galıba sayenızde:)

ah denizim çok haklısın canım
merak edersin tabi konuşsan rahatlarsın en kısa zamanda acar inş. canım benim

kizlar inanin dayanimiyorum kafayi yemek üzereyim yine bir arkadasimin hamile oldugunu aldim hemde ilk deneme oldu tedavisiz bizim eksigimiz neki

ah melekcim şuan hislerin çok normal canım benim.
ama bu dunyadaki sınavımız böyle bizim demek ki baskalarıyla kıyaslama kendini
terfi etmişssin canım benim hayırlı olsun bide guzel taraflarından bak.müdür oluyorsun ne guzel
herşey vaktinde olacak canım benim.lütfen üzülme belki tedaviye gerek bile kalmıcak canım
çat kapını calıcak bebişin.burp gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…