Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar inanin dayanimiyorum kafayi yemek üzereyim yine bir arkadasimin hamile oldugunu aldim hemde ilk deneme oldu tedavisiz bizim eksigimiz neki

canım o haberlere takılma nolursun
sonu yok bunların anca kendımızı uzdugumuzle kalıyoruz
napalım bizim de nasibimiz böyleymiş

meleğim seninde dönüşün muhteşem olmuş şekerim... hiççççç kafana takma bak burpa hiç düşünmediği bir anda hamiş kaldı ... her şeyde bir hayır vardır unutma.... seninde güzel haberlerini almak nasip olacak inşallah bu sayfada...

senin yağmurun sana gelecek annesi senin hislerini çok iyi anlıyorum canım... bak terfide etmişsin belkide bebek kariyerle beraber gelecek... çocukta yaparım kariyerde diyeceksin ha tatlım:)))

o kadar zenginlige ıhtısama öyle paçoz duvak olmuş mu şimdi
camdan tülü alıp takmışlar sanki saçlar da berbat:)

insallah gelir bigün bebislerimiz gelir ama nedense icimde hep bir kötü is var bebegim kucagima aldigimda ya saglikli olamayacagim yada dogumda ölecegim

hanaaaaaa bülent itiraf etti ne olacak şimdi.... sermest ya ben beğendim ama ... yani öyle çok değil ama yinede güzel olmuş ...

melekcim bir yandan tebrik ederim seni ama anladığım kadarıyla by terfi seni mutlu etmemiş
ama herşeyin bir bakti ve zamanı ver ve bu zaman senin istediğin zaman olmayacak belki
biraz böyle düşün lütfen
bizde çok hayal kurduk ama olmadığı zaman yılmamayı öğrendik..
biraz akışına bırakmak en güzeli
sen eylül dersin ama bir bakmışsın ağustosta hamilesin
allahım ol derse olacak bunun en güzel örneği
BURP
ne yaptıysa olmadı ama hiç tahmin etmediği bir vakit geldi meleği
seninde öyle olacak

insallah gelir bigün bebislerimiz ama nedense icimde hep bir kötü is var bebegim kucagima aldigimda ya saglikli olamayacagim yada dogumda ölecegim

canım nolursun karamsar dusunme
kötu dusuncelerle olumsuzlukları cekmeyelım dıymı

hanaaaaaa bülent itiraf etti ne olacak şimdi.... sermest ya ben beğendim ama ... yani öyle çok değil ama yinede güzel olmuş ...

canım nıhal genel olarak guzel olmus da duvak basıt kacmıs ondan şey ettim:)

ayy dallasa döndu bı anda yaa

ayy melek allah korusun ne olur çıkar aklından böyle şeyleri o zaman sen daha hazır değilsin ne olur azcık ertele bu durumu .... hangi devirde yaşıyoruz teknoloji çok gelişti canım ne olur böyle şeylerle canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…