Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet melek ya en güzel örnek burp bende demiştim denizde demiş bak.... hem öyle düşünme ne olur olumlu düşün...

melek simdi üzgün oldugun ıcın böyle dusunceler ıcındesın
ama bıkac gun sonra tekrar umutlanacaksın
tekrar dıleyeceksın saglıkla meleklerını
tekrar beklemeye umut etmeye gucun olacak

bak ben de asılamada negatıf alınca uzuldum cok kı surecte sorunlarımın arttıgını da ögrendım
cok koydu ama smdı ınan sankı asılama olmamsım gıbı gelıyor ne bılıyım cok da cıddıye almamak lazım bız cıddıye aldıkca hayat daha zorlasıyor sankı

yagmurun öyle bır gelecek ki tatlım bütün bereketiyle hem de
bir ömür mutluluk yagmurun olacak inanıyorum yurekten

cok tsk ederim canim iyiki varsiniz

senin yağmurun sana gelecek annesi senin hislerini çok iyi anlıyorum canım... bak terfide etmişsin belkide bebek kariyerle beraber gelecek... çocukta yaparım kariyerde diyeceksin ha tatlım:)))

eger öyle olursa canim o bebegi yerim ozaman:))))))))))

yok canim hic sevinmedim terfi olduguma hayallerimi yikti sadece insallah olurda bugünleri bana unutturur canim ama eylülde iki haftaligina geliyorum yanina bu kesin iptalda yokkk

tuanay gelmiş yine
bugun varmı sıva badaana filan şekerim
bugun dukkanın önünde vuvuzela gördüm
aklımadun ki muhabbet geldi nasıl guldum anlatamam

bihter bizi de delirtti
bu arada firdevs uyanıgına bak kacmaya hazır bencıl hatun kızın elden gıdıy haberın yok

eylülde 2 haftalığına geliyorsan kısa protokol yapabilirler sana aslında bir araştırsan.... ara dr falan ya ...

anammmm adnan gıdıyyy bıhterın ıntıkamı acı olacak kapıyı da kıtledı tam süper oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…