Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yapcak bişeyimiz yok ben sizden bekliyorum güzel haberleri önce burpumun inş degerleri düzelir denizim kocişi kaçırma gelmişken çalışın

seviiim idrar testiyle mi negatif diyosun yaaa
adet oldun mu sen???
adet için erken idrar testinde de çıkmayabilir
niye böyle oldun sen adet mi oldun

valla sevimcim ne kadar çalışsak ta kısmet
annemle eşim de çok
üzüldü

eşime söylediğim zaman burpu sorun yok dimi kese göründü mü demişti
bende kızdım ne diyorsun herşey yolunda daha erken demiştim
allahım inanamıyorum ya
ne olur yarabbim sen büyüksün

sevim adet değildir ooo
kopkoyu kahverengi mi miktarı ne kadar
anlat bi ya olmadı deyip duruyosun

burp nasıl oldun??

mavim canım önce şuan alta okuyan bebek 87 test yap dedi bende test aldırdım yaptım tek çizgi çıktı sonra 1saat sonra kop koyu kahve rengi sanki et parçası gibi kan geldi şuandada karnımın içinde tadilat başladı

burpum dr tam olarak ne dedi hangi hastaneye gittin ne demek kürtaj olabilirsin canım inan kendimi unuttum senin için dua ediyorum

yani adet devamı falan yok ağrı var sadece
hayırlısı bakalım çok umutlanma ama umudunu da kesme bence henüz adet olmadın
bugün iyi bi haber almalıydık yaaa

sevim canım ne desemn boş ama o kadar ii kalplisin ki kendini bile unutmuşsun
çok üzüldüm canım ya
ama herşeyin hayırlısı
dilerim en kısa zamanda rabbim verir hepimize emanetini

çıkıyorum amaaann
keyfim yok benım hiiç susup kalmışım eşim de noldu diyoo
çıkınca da aklım burda
nasıl kötü bi gün Allah beterini göstermesin

ya kızlar dertlerimiz okadar ortakki şimdi eşimde yanımda yazdıklarınızı okuyor sevimin yaşadığı duygulara oda hepiiz aynı duyguları paylaşıyoruz insanın sııkkıntısı aynı olunca diyor bizde çoğu zaman allah bize çocuk vermiyor dedik ama belkide böylesi hayırlıdır allah bizi daha büyük dertlerden koruyordur böylece
değerimin yükselmesi gibi bir şey malesef yok yükselse bile sonra gene düşüyor benim ilk kimyasalda değerler bir düştü bir yükseldi düştü yükseldi ağrı vere vere yok oldu gitti pazartesi değerim 22:30 da verdiğim kanla 69 16:00da verdiğim kanlada 79 idi salı günü olması gereken değer 160 çarşamba 320 perşembe 640 cuma 1280 cumarteside 2560 falan olması gerekiyordu ama benim değerim 183 yani bu durum yanlızca başarısız gebeliği gösteriyor yani tahlili ben bugün yaptırsam geç döllenme derim ama bu durumda yükselmesini beklemek hayalperestlik olur zaten çarşamba dan beri adet sancısından geberiyorum aksine şahit olan varmı kızlar tuanay senin doktorlara sorabilirmisin benim doktorum bekleyelimden başka bir şey demedi ama forumda araştırdıklarımın hepsi bu durumda düşük yapmış yani bu yaşadığım kimyasal gebelik malesef

ya kızlar dertlerimiz okadar ortakki şimdi eşimde yanımda yazdıklarınızı okuyor sevimin yaşadığı duygulara oda hepiiz aynı duyguları paylaşıyoruz insanın sııkkıntısı aynı olunca diyor bizde çoğu zaman allah bize çocuk vermiyor dedik ama belkide böylesi hayırlıdır allah bizi daha büyük dertlerden koruyordur böylece
değerimin yükselmesi gibi bir şey malesef yok yükselse bile sonra gene düşüyor benim ilk kimyasalda değerler bir düştü bir yükseldi düştü yükseldi ağrı vere vere yok oldu gitti pazartesi değerim 22:30 da verdiğim kanla 69 16:00da verdiğim kanlada 79 idi salı günü olması gereken değer 160 çarşamba 320 perşembe 640 cuma 1280 cumarteside 2560 falan olması gerekiyordu ama benim değerim 183 yani bu durum yanlızca başarısız gebeliği gösteriyor yani tahlili ben bugün yaptırsam geç döllenme derim ama bu durumda yükselmesini beklemek hayalperestlik olur zaten çarşamba dan beri adet sancısından geberiyorum aksine şahit olan varmı kızlar tuanay senin doktorlara sorabilirmisin benim doktorum bekleyelimden başka bir şey demedi ama forumda araştırdıklarımın hepsi bu durumda düşük yapmış yani bu yaşadığım kimyasal gebelik malesef

ben henüz annemede memoyada söylemedim annem ne o kıvranıyon karnınmı agrıyo diyo hatta kızıyo daha doğrusu korkuyo garibim yıllardır gittiğm tedavileri bildiği için

burpum ben inanıyorum sen çok tatlı bir anne olcaksın bu kadar çabadan sonra kendiliğinden hamile kalbiliyorsan allah sana bunu vercek bence canım üzülmeyin demek ne kadar saçma olduğunu biliyorum ama biz üzülünce herşey düzelmiyor allahım san mucizeni versin

burpcum ne diyebilirim ki muaneye etmedi doktor değil mi
ne bileyim kul yapısı belki makineden oldu belki etstler karıştı
off inanmak istemiyorum aklım gitti
paylaşacağız tabiki burpcum ama inan çok üzüldüm

çok sıkıldım artık ağlamaktan yoruldum artık temmuzdan beri kaç galon göz yaşı dökmüşümdür aynı meseleden gerçekten yoruldum ve sizde yoruldunuz biliyorum sevimcim canım benim başıma geldiği için biliyorum bugün daha metanetli karşılarsın ama yarın evlilik yıldönümünüz ve tahmin ediyorumki ağlayarak geçireceksiniz yanlız kalmamaya çalışın biz ilk kimyasalda eşimin doğum gününde ağlayarak pasta üfledik ikinci denemede evlilik yıldönümünde ne ağlamalar yaptık sonra benim doğumgünümdede aynı ağlamaları yaptık özel günlerde bu haberler daha acıtıyor tek tavsiyem aileyle olun yanlız kalmayın edi büüdü yanlız kalınca ağlaşıyor başka bir şey gelmiyor elden

sevimcim ya negatiften sonra insanın psikolojisi bozuluyor ama ne kadar iyisin annene ve eşine söylememişsin
ne kadar güçlü bir insansın
allahın izniyle de çok güzel bir anne olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…