ya kızlar dertlerimiz okadar ortakki şimdi eşimde yanımda yazdıklarınızı okuyor sevimin yaşadığı duygulara oda hepiiz aynı duyguları paylaşıyoruz insanın sııkkıntısı aynı olunca diyor bizde çoğu zaman allah bize çocuk vermiyor dedik ama belkide böylesi hayırlıdır allah bizi daha büyük dertlerden koruyordur böylece
değerimin yükselmesi gibi bir şey malesef yok yükselse bile sonra gene düşüyor benim ilk kimyasalda değerler bir düştü bir yükseldi düştü yükseldi ağrı vere vere yok oldu gitti pazartesi değerim 22:30 da verdiğim kanla 69 16:00da verdiğim kanlada 79 idi salı günü olması gereken değer 160 çarşamba 320 perşembe 640 cuma 1280 cumarteside 2560 falan olması gerekiyordu ama benim değerim 183 yani bu durum yanlızca başarısız gebeliği gösteriyor yani tahlili ben bugün yaptırsam geç döllenme derim ama bu durumda yükselmesini beklemek hayalperestlik olur zaten çarşamba dan beri adet sancısından geberiyorum aksine şahit olan varmı kızlar tuanay senin doktorlara sorabilirmisin benim doktorum bekleyelimden başka bir şey demedi ama forumda araştırdıklarımın hepsi bu durumda düşük yapmış yani bu yaşadığım kimyasal gebelik malesef