nasıl ya en zmaan verdin kan bugün yaptırackmıydın ben kaçırdımkızlar bi kötü haberde benden malesef test sonucu negatif burpda bende bugün kötü günümüz deyiz
yeşim inan çok kötüyüm elim ayağım boşaldı akşamdan berikızlar kimseyle konuşamıyorum çünküü konuşunca çok kötü ağlıyorum 2000 olması gereken değer 183 zaten çarşamba akşamından beri korkunç kasık ağrılarım vardı şimdi iyice arttılar geçen seferden biliyorum çok ağrılı ve uzun sürüyordu ki kürtaj olmamda gerekebilir allah gerçeğini yaşatmasın ama gene bir ölüm acısı yaşıyoruz işte öyle vuruyor insanı daha fazla devam etmeyeceğim sizi üzmekten başka birşey yapmam devam ettikçe
geçmiş olsun canım iyi ki farketmişsin desene mangal keyfi burnunuzdan geldihadi ben konuyu dagıtıyım mı
eşimle balkonda mangal keyfi yapalım dedik yazık kasaba gitmiş et almış bi actıkı kokuyor dedim yok ya dedi pişmek bilmedi et bi acayip tadı rengi bi parça yedim olmaz dedim içeri götürdüm eti 5 dk sonra mutfak berbat kokuyordu
artık bibaşka parca yı yedik o iyiydi ama butun keyifimiz kaçtı iyiki bişey olmadı
hemen tarım müdürlüğünü aradım sikayet ettim bende.
burpum inş degerin artar ve düşündüğümüz olmaz dualarım seninle canıım meleği bebingim bende çok kötü oldum ama kendimi geçtim burpa daha çok üzüldüm en azından o şansı tam ortasından vurmuştu ben zaten inanmıyorum arık allah bana bebk vermek istemiyor daha fazla zorlamanın faydası yok eşime söyleyemedim daha sabah beşte ben uyuyamadıgım için kalkıp çekirdek yemeye balamıştım oda uyanınca ne oldu kızım seni uyutmuyormu diye karnımı sevdi yazık bende yarın evlilik yıl dönümüm diye ona güzel bi hediye vermek istemiştim ama olmadı kasıklarımada sancılar girdi bu gün gelir artık kırmızılar neyse boş verin güzel haberlerinizi bekliyorum en azından size sevinelim sizi çok seviyorum bebingim yemeyin o etleri canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?