denizcim insanın inanası gelmiyor dimi tatlım ama malesef böyle testte bir hata yok doktorun muayene edecek bir değer yoktuki elinde 500 bile çıksa salı günü keseyi görmeye çağıracaktı ama puf gitti
şşimdi bambaşka bir problem sardı içimi hani bizimkinden farklı bir grup var ya hamile kalabiliyor ancak düşük yapıyor ben hem zor hamile kalan henmde çocuğu düşüren gruba girdim yani bu demek oluyorki ben çocuk işini aklımı yitirmeden bırakayım
şaka gibi ya
allak bullak oldum
sen tahmin edemiyorum yeşimcim
keşke olmasaydın bu kadar sevnmeseydik ve bu kadar üzülmeseydin her zamanki gibi bir ay olsaydı
ama neden 2. oldu bu
bunu araştırılması lazım
hmaile kalmanda sorun yok o zaman 2 kere oldu
ama neden devamı gelmiyor
denizim burp ben 7sene dile kolay okadar alıştımki ve ben üzülüyüm ama kimsenin üzülmesine dayanamamen azından salıya kadar dr söyleyene kadar üzülmesinler ya 3gün 3gündür şimdi teyzem aradı annem sevimin yanına gel ben hafataya köye gitcem teyzesi yanlız kalmasın dedi göz yaşlarımı tutmak için mutfaga gectim
doktor neyi bekleyelim dedi anlamadım progesteron alıyomusun hala
devam edecekmisin almaya
kan değeri de 2 günde bi katlamalı
pazartesi 69 sa
çarşamba 140
cuma 280
yaaa hayır inanmak istemiyorum belki şaka yapıyordur diye baştan sona okudum ama yok ... ne bugünkü yaşananlar o kadar gülemnin ardından ağlamak mı düştü yine topiğimize .... burpum sen bir mucize gerçekleştirdin inşallah bir daha olacak umudunu ve ne olur sabrını yitirme eşin için bunu yap...
salı günü gel dedi ama ben pazartesi gideceğim zaten bu herif klasik prof. yurt dışına çıkacakmış ben orada başka doktorlara gideceğim ama artık bir önemide yok tek yapılacak betahcg başkada bir işim yok eğer uzun sürerse bu iş kürtaj olurum zaten iki kere tanı amaçlı kürtajım var uzun süre ağrı çekeceğime bir iki gün ağrı çekerek kurtulurum kendi kendine düşmesi daha ağrılı oluyor kürtaj en azından kesin çözüm öbür türlü hem çok kanama hem sürekli kan aldırma hemde ağrı oluyor günlerce (((((((((((((((
hayatyine bize yalan söyledi ben bu şarkıyı söylerim artık kaç gündür terketme yavrumu söylüyodum burp um canım inan çok kötü oldum allahım ne olur hata olsun burpun dr yanılmış olsun bişey olmasın minik mercimeğimize
buurp canım ben de o gruptadım
zor hamile kalan ve düşük yapan
ama bak yine oldu her ne kadar çok panik yapsam da korksamda geldi yine ve inşallah kalacak benimle
bu böyle oldu diye hepsi böyle olacak değil
doktorum her hamilelik birbirinden farklı olur aynı kişi yaşasa bile demişti
aynı grip gibi bazen yatğa düşersin bazen ayakta atlatırsın
bence umutlu ol
ilk preseed le oldu yine olmaz diye bişey yok
sevimcim sen ne kadar güçlü bir kız çıktın ya maşallah sana her ne olursa olsun ister 7 ister 77 dayanılamaz buna ama sen büyük bir olgunluk örneğisin ve bir gün sende anne olacaksın canım benim canını hiç sıkma .... çok üzüldüm ama elden gelen birşey yok bende ne diyeceğimi bilemiyorum((
bekle bakalım burp değerin yavaş artıyo
ama senin dediğin kadar olmazdı zaten
ama yine de bi ilginçlik var
kanaman ağrın çok değilse 2 gün sonra gidip tekrarlayıp anlayacaksın ne olduğunu
başka çare yok kendini yıpratma denizin dediği gibi olmadı pazartesi üzülürsün şimdi sakin ol
çok şaşkınım ,çok üzgünüm ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum elim ayağım titriyor yemin ederim... boğazımda kalıyor yutkunamıyorum(( allahım ne olur bebişimizi bize bağışla....
mavicim doğrusun kafam uçtu ama ne değişirki doktorda en az 500 olması gerekir dedi zaten ağrı kendini fazlasıyla bellli ediyor doktor iğne olma sadece jel kullan dedi
özlemcim evet ne mutluyduk dimi kaç gündür nazar deydi topiğimize gerçek hayatla yüzleştik tipik türk filmi gibiyiz
denizcim biliyorum araştırma yaptırmam lazım ama bu araştırmaları kimse tavsiye etmiyor aslı astarından pahalıya patlıyor onun yerine bir tüp bebek yapın diyorlar en fazla pıhtılaşmaya bakılır genetik taramalara benim psikolojim yetmez zaten ne kadar çok şey biliyorsak okadar boka batıyoruz malesef ben çooooooook yoruldum eşimde öyle