Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh eğer ağrın çok olursa ve adetin normalden uzun oluyorsa anlaki kimyasal yaşadın gerçi kişiden kişiyede değişiyor bir çok şey

valla sizi sevindirdim bu ay ama burnunuzdan fitil fitil getirdim sevincinizi birdahaki sevinç her kimden gelecekse kalıcı olur inşallah

kociş geldi canlarım kızlara selam söyle diyor :))))) mama yiyecek bende kontromatrislik yapacağım ona :)))) benim canım hiiiç mama yemek istemiyor çünkü

Allahım,sonunda dualarımızı kabul etti,kan testi yaptırdı az önce ve değer 173:hooray:

CANIM arkadaşım,seni o kadar çok seviyorum ki,beni mutluluktan ağlattın,sonunda ne mutlu ki,bu güzel anı bize yaşattı,sonuna kadar sağlıkla,mutlulukla gider inşallah,kalbi temiz,yüreği sevgi dolu arkadaşım,çok ama çok tebrik ediyorummmmmm:sm_cool:

2 gün önce çok üzüldük ve hala da üzülüyoruz,cnm burpumun bebeği bizi terketti,ama her zaman yaşam devam ettikçe umudumuz olacak...Burpumun ve diğer canlarımın hepimizin yüzü gülecek.Sevimcimle konuşurken,ben nasıl söylerim dedi,burpum bu kadar üzgünken,ben de burpuma bu haberin iyi geleceğini,çünkü mutluluklarımızın mutluluklarla çoğaldığını söyledim...

hobaraeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:)))) :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…