Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet burpum ya ütüyü yap yap aynı yine dağ gibi... yıkanan, kuruyan , ütülenen bu üçgen hep devam ediyor....

anamın menüsü pazı sarması sarımsaklı yogur salata yeşilmercimekli erişteli çorba dünden yapılıpta yen,ilmeyen etler kanatlar köfteler

ayy burp ne manyaklar varmış ya anacım o incelemeyi onların değil dr ların yapmasını gerekmez mi?

sevimcim hadi artık yaptır şu testi de sevinç çığlıkları atalım
az kaldı sabreden derviş sabretmekten gebermiş
sevimcim eşini cok iyi anlıyorum negatif haber alırım korkusuyla bugun teste götürmedi bence seni.umut fakirin ekmeği misali....
evt bebingim çünkü daha önce çok aldık o negatifi
memo gelsin de yatıym diyo cadı ya bak:))))
adam gelene kadar ayakta onu görünce naz yapacak:))))

eee ne yapıyım yarına kadarda yapıyım nazımı inş 9daha yaparım oh onlar ban çok çektirdi bende onlara çektiririm

tamam sevimcim aldım deterjanları, bezleri, kaptım kovaları koşup geliyorum ......
kakılmıştır benim adımmmmmmmm:)))

mavim şuanadada yatıyorumda o gelince pc ye giremiyom kızıyor dr yanında dedikicep telefonu ve pc etkiliyo tutunmasını diye çamaşır makinası bile çalışırken etkiliyomuş ne alakaysa

sevimmmmmm ve burppppp menüler süper kocişi size göndersem olur mu zavallı benim yüzümden yemek yemekten kesildi((

yırtalım sevimmmmmmm atletlere badilere ölümmmmm:)))
yok canım ben gelemyorum malum sinopa gideceğiz 2-3 kilo daha vereyim o yesin:)))

ben kacar ayaklarım donuyor gidem bi sıcak suyapam sıcak su torbasına koyam yatayım dimi ama memo gelir birazdan öpüldünüz

özlemcim kocişinin iştahına nazar deydirdik vallaha ama oda çok zahmetli ayol her gün yeni yemek benim kocaya 3 günlük versen yer garibim :))))

sevim olabilirmi yaa sahiden ben nezaman tatile gitsem hamile kaldım döndüğümde düşürdüm biz burada yazışa yazışa kucağımızda laptoplar acaaba kısırlıktan kırılıyormuyuz
bir ay mola verip denesekmi kıllandım

aslında varya olabilir düşününce pazartesi işteydim salı günü evde laptop kucağımda çarşamba ağrılar başladı kıllandım haağğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…