Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh senin bu ates takibine göre regl olucagını bilmen cok ilginç geldi bana.inş. cok yakında hamile haberini de ateşinin düşmemesinden anlarsın canım...

inşallah canım adetim yaklaşınca ölçüyorum arada nolmalde 20,günden sonra 36,7 çıkıyor 34,4 e düşünce adet oluyorum bugüne kadar hiç yanıltmadı beni ateşimin düşmediği günleride görecekmiyim şaşırmak istiyorum bende

tuanayıımmm ya ben pko yuzunden kılo alıyorum demedm ki
benim kilolar yüzünden pko oluyor

canım bende pko görünümü vardı zaten ama pko yoktu
ben çok zayıfım pko olmadığımı gösterir mi zayıf olup da pko olabilirmiyim acaba

nbnh onun şişmanlıkla tam ilgisi yok aslında.. hem sadece kilo değil belirtileri yani zayıf insandada olabiliyor... bendede görüntüsü vardı kilo ver dediler verdm şimdi kendisine sahip oldum(

ya burp aslında o sinyaller benide zorluyor ha gerçekten yapar mı böyle birşey? yoksa niye korunun diye bağırsınlar değil mi... evet senin 2 yıldır böyle oluyor bana bak sen hamiş olduğunu duyunca hemen azalt.. hatta bizde azaltalaım ....

kızlar krishazelle tüp bebek tedavisi sırasında benzer olumsuzluklar yaşadık oda yüksek doza rağmen az yumurta geliştirip negatif sonuç aldı ve ondada rezerv azlığı var malesef

kızlar krishazelle tüp bebek tedavisi sırasında benzer olumsuzluklar yaşadık oda yüksek doza rağmen az yumurta geliştirip negatif sonuç aldı ve ondada rezerv azlığı var malesef

ii akşamlar kızlar nasılsınız burpum seni biraz toplnmış olarak görüyorum canım eşime söyledim oda çok üzüldü inş enkısa zamanda gelir bebekleri tekrar dedi...

sevim kız vallaha ne sabırlıymışsın ben 8. gün dayanamadım gittim test yaptırdım hemen sen maşallah bekledin test gününü...inş ii haberler verirsin canım... ben umutluyum zaten ....

denizcim kocişine kavuşmuşsun tatlım ama bugüleri kocişe kızıp boşa geçirme lütfen...

tuanayım ok geçmiş olsun canım eşine umarım büyük bi sorun çıkmaz emarda....

semracım ne güzel tatildesin teyzesi biz yarın 11. haftayı bitiriyoruz kısmetse...

özlem kolay gelsin canım baya bi temizlik yapmışsın....

mavicim sende benim gibi açsın ama herşeyi yiyemiyosun bende öyleyim açlıktan ölüyorum çok az yiyiyp kalkıyorum 1 saate yine aynı açlık....

sermestcim geçde olsa ziyafet çekmişsin afiyet olsun tatlım...

bebingim valla erkekler hep öyle zaten götür dedin de götürmedim mi derler ama anlamazlar ki o inceliği onlardan beklediğimizi sade senin kocişe has bi özellik değil canım sinir olma boşver...

nbnh bence dra gitmelisin tatlım presseed denemeden bi aksilik olup olmadığını öğrenirsin tatlım....

birde ben laptopu direk bağdaş kurup kucağıma koyuyorum gerçi tepsisi var ama carıl carıl radyasyon ve wireless saçıyor

kızlar topiğimizi milli eğitime bağlayacaklar gerçi ben yöke bağlıyım ama krishazelde öğretmen :))))))

ilettim tatlım inş olucak ...benimde göbeğim kıllandı alışık olmayınca azıcık tüy bile rahatsız ediyor....ama hamilelikte oluyomuş...

nbnh kırmızıları görmüşsün üzüldüm ama ben şu an o kırmızıları nasıl hevesle bekliyorum bir bilsen hani derler ya herşeyin hayırlısı gelecek ay preseed annesi olursun inşallah

inşallah canım ama çok üzülmedim bu defa sana daha çok üzüldüm

evet burpcum bebing doğru söylüyor bak belki bende kimsayal gebelik yaşadım bilmiyorum ki onun için rahat ol

nbnh canım adet gelmiş olsun presedde bala yumurtalam gününde bu ay tam 3tane hamile haberi alcaz yaz tatili süpriz yapcak bize

inşallah canım

evet burpum ya ütüyü yap yap aynı yine dağ gibi... yıkanan, kuruyan , ütülenen bu üçgen hep devam ediyor....

ohhhh evin misler gibi olmuş özlemcim eline sağlık

aa nursimim ilk defa duyuyorum hamilelikte göbeğin kıllandığını ama eminim ilerleyen hamilelik dönemlerinde dökülüyordur gerilmeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…