Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet bebingim ya,bayram yeri gibidir
ama keşke ilk zamandan herkese söylemeseler
neyse ya yaşasınlar sevinçlerini
ben şimdilik çıktım sayfam açık
duamı bitrmeye çalışacağım

özlemcikkkk sadece bana degil canim allahim hepimize böyle güzel haberleri vermek nasib etsin tatlikom benim:))))))))

kızlaar hep burda durmak istiyorum ama çıkmam lazım midem kötü gibi
bişiler yedim çıkmak üzere:)))

bu arada benim hiç tüyüm yoktur ama sanki benim de göbeğimde az az tüycükler var gibi normalde hiç yoktu:))))

aaaaayyyyy hepinizin güzel haberlerini alırız inşallaahh
özleem gel tabi doğumuma ben de gelirim seninkine:))))

bende öyle düşünmüştüm ama sevim yıllardır bu durumu herkesin bildiğini ve heyecanla beklediklerini söyledi... onların dualarıyla daha iyi olur inşallahç....

tüylenme gebelikte oluyormuş canım bazılarında tabi... ayy gelmem mi ya gelirim tabi mavişim....

melekcim sende aramışsın konuştuk bizde semrayla habersiz kalmasın kimseee
paylaştıkça büyüsün sevincimiz

ya bebingggggg hadi ben safımda sende benden safsın ha niye kedni numaranıda yazmadınki senkaydirigubbakcemile3

semra aradı beni :))) burpu arasak iyi olur dedi ve aramış şimdi tekrar aradı... hepinize selamı varrrrrrrr.... birazdan burpta katılır aramızaaaaaaaa

hobareeeeeeeeeeey nasıl yani yaaa sevim cadısı bütün gün çatlattın bizi yupipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha erken öğrensen daha çok mutlu olurdk ketum cadı yaşasın forumumuz şenlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…