Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ohhh burpum da geldi
hoşgeldin sekerim.

özlemcim bende cok safmısım
heyecandan okadar hızlı gönderdim ki elim ayagım karıstı zaten

ayol her pazartesi hobarey günümü ne ama inşallah sevimim allah sonunu benim gibi yapmazda semram gibi kucağına almayı nasip eder

demekki sevimin kanaması yerleşme kanamasıymıs
bide benim olmadı diye üzdü bizi cadı
demekki yerleşme kanaması bi işaret

evet bebingim artık bende öyle düşünüyorum kaç kişide olmuş bu demekki var öyle bir şey ve huzursuz olmamak lazım....

canim dr isini hic ihmal ve düsünmeden git en azindan kontrolünü olursun canim git ltf

canim benimkiside 3 gün baslamisti ondan entise etmene gerek yok canim insallah olur bu sefer canim

canim kimyasal olmasini sebi ne biliyormusun? doktorlar ne diyorlar bu drumda?

kızlar ben bu ay çok içki ve sigara içmiştim o yüzden düşük yapmış olabilirmiyim yağğ vicdan yaptım

canim vicdan yapmana gerek sonuncta o cocugun bu dünyada yiyecek ekmegi olsaydi herhalde gelirdi canim canin sagolsun vardir bundada bir hayir tatlim

oyy ütü beni mahvetti ya( evi süpürdüm toz aldım ama silmedim evi :))) neyse azcık bakayım daha yemek var....

kızlar yemek yapmam gerek kaçtım ben öptüm hepinziiziiiiiii

ne pisirdin kizzz:)))))))))

tatlim bu aralar senin sebze yemen lazim bebigin meslenmesi gerekiyor canim biraz gayret göster yemek ye bol bol:))))

bebingim bende annemin böreği annemin tavuk çorbası annemin dolması annemin plavi ve tavuğu var :)))))))))

ooohhh canim afiyet olsun tatlim

melek sana ve kocana çok kızdım one ya evlatlık falan daha kaç senelik evlisin hemen pes ediyosunuz sen ümütli ol olcak kendi bebişini alcan kucagına

kizma tatlim kocamda hakli ben en fazla 5sene bekliyelim diyorum ama o fazla orali olmuyor beklemek istemiyor artik canim hayirlisi neyse o olsun artik

özlemcim kocişinin iştahına nazar deydirdik vallaha ama oda çok zahmetli ayol her gün yeni yemek benim kocaya 3 günlük versen yer garibim :))))

ya benim kociste zahmetli benden 3 cesit yemek istiyor hergün ama ben cok nadir yapiyorum vallaha cadiyim birazcik:))))))

Merhaba arkadaslar . Ben Burp un arkadasiyim:)

hosgeldin canim

sevim hemen tötünü yayıyorsun annenden intikam vaktidir artık o hizmet edecek sana yihuuuuu

melekcim doktorlar kimyasal gebelik için hiç bir araştırma yapmıyorlar canım gebeliklerin %50 si kimyasalla sonuçlanıyormuş tabiki sevim gibi kan değeri yüksek çıkanların değil :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…