kızlar bende akşam dediğim gibi bugün adet oldum hiç de üzülmedim bu sefer hayırlısı olsa mutlaka olurdu
eşim de tuanayın dediği otları alıcak akşama onlara da başlarım
akşama preseed siparişi de veririz
dr da gitmelimiyim karar veremedim siz ne dersiniz adet oldum nasıl olsa gitmesem diyorum
kızlar yarın 2.aşılamam yapılacak. ilkinde başka doktora gitmiştim. folikül 21,5 mm olduğunda çatlama iğnesi yapılmıştı. bu doktor ise c.tesi gittim 17,2 civarındaydı 1 gün sonra vurdurdu yani tahminen 18,5 olmuştur. ilki 5.gün başlatmıştı klomene bu ise 3.gün başlattı.
umarım aşılaman başarılı geçer aren ben ilk aşılamamda da kimyasal yaşamıştım umarımsen kucağına alırsın semramız ilk aşılamasında kucağına aldı bebişini ben iki tüpte elde edemediğim başarımı aşılamada elde ettim
kızlar ben bu ay çok içki ve sigara içmiştim o yüzden düşük yapmış olabilirmiyim yağğ vicdan yaptım
oyy ütü beni mahvetti ya( evi süpürdüm toz aldım ama silmedim evi :))) neyse azcık bakayım daha yemek var....
kızlar yemek yapmam gerek kaçtım ben öptüm hepinziiziiiiiii
ben bu ara bişi pişirmiyorum
bugün mercimek çorbası yaptım sadece geçen hafta da yapmıştım canım başka bişi istemiyo ama çok açım ben(((
eşim evde olunca o bişiler yapıyo sağolsun ama makarna menemen basit yemekler
öyle uzun uzun uğraşmaya gücüm yok
çıkıyorum ben öperim herkesiii
bebingim bende annemin böreği annemin tavuk çorbası annemin dolması annemin plavi ve tavuğu var :)))))))))
melek sana ve kocana çok kızdım one ya evlatlık falan daha kaç senelik evlisin hemen pes ediyosunuz sen ümütli ol olcak kendi bebişini alcan kucagına
özlemcim kocişinin iştahına nazar deydirdik vallaha ama oda çok zahmetli ayol her gün yeni yemek benim kocaya 3 günlük versen yer garibim :))))
Merhaba arkadaslar . Ben Burp un arkadasiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?