Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla burp aynen öyle yaysın emretsin bundan sonra... zaten bende tlfnda dedim yok öyle bağ bahçe işi vur tıçını otur dedim burppppppp

ayy dün yapsalar öğreneceklermiş evlilik yıldönümlerinde kocişide ne kadar güzel yapmış telefonla öğrenmek yerine başbaşa gittiler tahminim ay zafer coşkusundan sonra detayları anlatacak sevim çok merak ettim umarım benim gibi mallık yapmaz ben hiç sevinememiştim dumurluktan

benim regl daha bugun bitti ki haftaya benim olmaz daha

bende sevime hemen yat iiş yapmak yok bundan sonra dedim.

aaaaaaa melekcim sabahtan böyle birşeyler ima etti ama tatlı cadı... ha ama bu güzel haberden sonra ne olur bilemem tabi...bilmiyorumkismile

yok be meleğim cadoloz deniz dün kocişe kıçını dönüp uyumuuş leylekmi getirecekse yiğenimizi

melekcim doktorlar kimyasal gebelik için hiç bir araştırma yapmıyorlar canım gebeliklerin %50 si kimyasalla sonuçlanıyormuş tabiki sevim gibi kan değeri yüksek çıkanların değil :)))))))))))

ama canim bunun illaki bir sebibi vardir ben bu kimyasali ilk defa senden duyuyorum ben kendime burda yeni bir prof dr buldum bi sorayim bakalim burdakilar ne diyecek canim

bebingggggggg haftaya zaten sıra senin değil tuanayın ondan sonraki hafta senin ... basacağım sıfırı hiç dikkat etmemişsin:))))

bütün kızlar toplandık toplandık.....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bende çıkıyorum ağzım kulaklarımda yarın bu güzel haberin detaylarını alırız taze annemizden ooohhh misssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…