Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şu preseedin yumurtlama testini falan nasıl yapıyosunuz presedi nasıl ve ne zaman kullanıyosunuz söyleyinde bende semraya yazıp vereyim çünkü bunda yabancı yazıyor bide tuanayım bu kız adeti 2ayda 3ayda bir görüyor ne yesin ne içsin hormonal bozuklukta var suratında falan tüylenme sen bilirsin balım

canım içinde tüpler var ya birini açacaksın şırınga gibi jelin ağzına vida gibi döndürüp ağzına dayayacaksın sonra şırınga gibi 3 mg a kadar çekeceksin
ağzını dik tutup jel tüpünden çıkartacaksın sonra vaginaya dibine kadar sokacaksın.))
soktuktak sonra şırınga gibi çubuğu iktireceksin bu arada altına yastık koy belin dik olsun biraz ıkınacaksın fazlalık çıkıyor ama çok çıkmadı bende..sonra 15 dk içinde ilişkiye gireceksin bizim 5 dk sonra oldu..20 dk ayaklarım havada durudum başının altına yastık koyma
beden eğitimi dersinde jimnastik yapar 2 elle belimizden tutar havaya kaldırırdık ya ayaklar düz yukarda o şekilde bisiklet çevireceksin..geri çevirme muhabbeti de ordan geldi..ben 20 dk böyle durdum ..öyle işte
kullanan tecrübeli arkadaşlarda anlatsın..
nbnh cim senin telin yok bizde ama
eveeeetttt..
hadi sende preseed ci oldun canım.

yaaaa cok ayıp ama sorucam cok merak ettim.bu geriye dogru cevirme de ne?:kedi:

semracım iyi bak kendine.masalıda öp.
haberini bekliyorum.
bebing mes attım sana
ya canım arkadaşım bilsen bizde ne kadar sevindik dediğin gibi ekndimize ancak bu kadar seviniriz hatta daha azı bile ..
tekrar tebrikler
cuma günü inşallah değer katlanmış olacak

Son düzenleme:
seviim cici anne insan kendine olunca öyle kitleniyo abartmaya gerek yok ne var hamileyim gibi oluyo:)))
bence senin arkadaşında pko var anlattığına göre doktora gitsin önce adetini düzene soksun sonra preseed kullansın

deniiz ne güzel anlatmışsın pressed kullanımını
eşin yine alalım diyomuş ya inşallah kızlar benim pressed arttı kime gönderiym diceksin burdan:))))

benim akşama misafirim var giremem kızlar merak etmeyin beni:))))

semra ovulasyon testi yazanı adetin 10. günü kulanmaya başalsın akşam üstü yapsın tuanayım anlatmıştı yapmadan 2 saat öncesinde çok sıvı almasın
bir kaba çişini yapsın
ok işareti olan yere kadar çubuğu 10. sn batıracak ve çekecek sonra bekleyecek 2 çizgi çıkınca ovulasyon var demek..
jeli de anlattım zaten az önce

aklıma ne geldi aşılama yaparken de doktora söylense de spermlarden 10-15 dk önce preseed kullanılsa ya
karşı mı çıkar ki doktorla aslında bilseler kullansalar belki de çok kişiye faydası olacak:))

hani test için sperm yıkıyolar ya pressed de o yıkanan sıvının maddesi mi ne varmış daha uzun süre canlı tutması ondanmış
ben doktor olsam aşılama yapmadan millete aldırırım denerim :)))

o ovulasyon testi ben de çıkmadı doğru düzgün 1 kere silik çıktı silik çıkınca negatif demekmiş ben o gün akşamı kullandım preseed i yumurta yok ama öğrenmiş olurum nasıl bişi diye sırf meraktan nasıl olsa daha çok var diye
bi daha da yapmadım idrarda yanma vardı ya o yaptı sandım
meğer yumurtlama da döllenme de olmuş

evet bende türkçe sitesinde okumuştum
aşılama da hazırlanan sıvıdan varmış içinde
ama aynı şey onlarda yıkıyor ya aynı sıvıyla
ben zaten aşılama da yasak falan dinlemeyeceğim aşılamadan sonra da kullanacağım

aslında bende çok bakmıyorum o ovulasyona
olacaksa bir şekilde olur

ah mavicim keşke olsa da göndersem ..
hoş bizden almayan kalmadı galiba :))
sermest var o da sipariş vereceğim diyordu

yaa börülce haşlayacaktım
su koydum kaynasın diye o kadar kaynamış ki suyun yarısı uçmuş:))

olsun deniz başka topükten birilerine verirsin sen de
ovulasyona bakma sen 2 günde bir düzenli olarak çalışın:))))
ve yıkanmadan yat:)))

kaçtım ben de akşam çok kaynatmayın ben yokum diye

gamze face e giriyor buraya girerse herhalde tepkimizden cekindigi için girmiyor.
o da oyle uçtu gitti hayatımızdan ne ilginç di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…