Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy kızlar sabahtan beri tüylerim diken diken olmuş duurmda okuyorum geçmişi aranıza yeni katıldım ama sevime o kadar çok sevindim ki anlatamam hele eşim aglıyodur bi yerde diyince tutamadım kenıdmı rabbim ne kadar büyüksün sen dualarımızı kabul ediyosun sırası zamanı geldıgınde herkese bu duyguyu bu sevinci yaşat ya rabbim.AMıN
sevim canım çok tebrik ederim rabbim kucagına almayıda nsaip etsin inş.hamılenın duası kabul olur derler bol bol dua et bize.

dilşad merhaba sevincimize ortak olmana sevindim
inşallah bizde senin sevincine ortak oluruz
sonuç tarihin ne zaman?

hobareyyyyy hobareyyyyy hobareyyyyyyyturkbayragiturkbayragiturkbayragi
sevimcim çok sevindim canım umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla doğurursun

dilşad merhaba sevincimize ortak olmana sevindim
inşallah bizde senin sevincine ortak oluruz
sonuç tarihin ne zaman?

inş. canım hepimiz aynı sonuç için ugraşıyoruz ve birbirimizi o kadar ii anlıyoruz ki
5 temmuzda doktorum gel dedi aşılamanın 12. günü oluyor bakalım hayırlısı bende hiç bir belirti yok sadece arada bir kasıklarıma bıçak saplanıyo o kadar.

canım iyiyim .9 temmuzda lap histero olucam.eylülde de tüp yapıcaz egeye karar verdim.senin temmuzda dimi aşılaman?

rabbim sana en kısa zamanda bebişini kucağına olmayı nasip etsin canım inş. bu sefer tutar zaten topik coştu baksana:)).sırayla hepimizin yüzü gülecek inş.

inşallah dilşad hepimizinki tutsun inşallah
biz 1 yıla yakındır bu kadar güzel haberleri peş peşe almadık
inşallah bundan sonra devamı gelir

bakarsın aynı zamanda başlarız tedaviye:))ama sana inşallah gerek kalmaz.benim için normal yol devri kapandı artık.

selam kızlar.çok mutluyuz yaa..bir hamiş daha geldi.geçmişi okuyamıyorum yine malesef.sağolsun melekcim ve denizcim habersiz bırakmadılar beni.sevim çok tebrik ederim tatlım.sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah kuzucuğunu.

nursimcim evet hamileyken bendede göbek bölgemde tüylanme oldu hafifden ama sanırım boca kullandığım badem yağınında etkisi var.tabi çatlamaya hiçbir etkisi olmadı amasende yinede kullan.o tüyler dökülür dedi doktorum sakın ağda falan yapmaya kalkma.ki zaten dökülmüş şuan karnım eskisi gibi tek bir fark var iğrenç ÇATLAKLARIM dışında((

ah semracım onlarda adanın sana hediyesi...
hala cıtırsın sen ben eminim bundan.teknoloji ilerledi süt verme işlerin bitince düşünürsün bişeyler canım.

preseed im geldi sekerler.anlatın bakalım nasıl kullanılacak bu meret..

denizim nasıldı preseed.ay içim bi tuhaf oluyor benim ya.

sevimcim dün o kadar cok agladım ki anlatamam aklıma geldikçe gözyaslarıma engel olamıyorum
canım benim saglıkla kucagına almayı nasip etsin Allah.
belli mi olur belki bazılarınızın dogumunda yanında olabilirm.

tuaanayım bu ay senin ermişliğinde bi artış var canım.

kızlar bizde preseed siparişimizi verdik akşam ne acaip siteymiş öyle kayıt olmak ne zor birde kayıt olurken kredi kart no su istiyor deli etti bizi ama eşim sinir ola ola yaptı normalde boşver deyip bırakır bebek için olsa gerek sonuna kadar uğraştı bu bebek bizi çok sabırlı yaptı bende dedim başka birşey için olsa bende uğraşmazdım
akşam bitki çaylarıma da başladım tuanaycım bir tatlı kaşığı olark koyamıyorum bitkiyi gözkararı bir tutam koyuyorum fazla olursa bir zararı olmaz değil mi
bende akşam giremedim ama kutlama yaparken beni hatırlamamışsınız(

denizcim saol annemler cenazeye gitti ankaraya haftasonu cıkıcaklar tatile.bizim de kesinleşmedi hala gidişimiz gidersek belki gelrisiniz.ay düşünüce bile heyecanlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…