Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi sende preseed ci oldun canım.

yaaaa cok ayıp ama sorucam cok merak ettim.bu geriye dogru cevirme de ne?:kedi:

[
hadi sende preseed ci oldun canım.

yaaaa cok ayıp ama sorucam cok merak ettim.bu geriye dogru cevirme de ne?:kedi:

canım benim anladığım kadarıyla bisitlet pedalını ters çevirme hareketi tabi deneyenlere sormak lazım
bebek için yatakta yapmadığımız şebeklik kalmadı valla

bebingcim msjını aldım akşama sana cevap yazıcam canım.tam olarak bilmiyorum da adresi.ama hiç zahmet etme canım.inceliğin yeter.

ben o masalı yerim teyzesinin güülü ayağınıda sürüdü kıçınıda semra anladıgım kadrıyla orda çok iyisin göbeginde çatlaklıklar varmış aman boş ver badem yagını sür ada masal gibi tatlı bir kız verdin cihana dahadamı olmasın çatlaklar düzelir

nbnh alınma canım ya sevinçten olur böyle seyler.
sermestten hala ses yok galiba
bişeyi mi var acaba girmemezlik yapmazdı ama....

canım dualrım seninle ve diğer kızlarla şimdi denize başladım bile sırayla hepinize arad tuanayıda kaynatacam
dilşatcım sevincimize ortak oldugun için teşekürler canım inş senin haberinide alırız
oh saplansın o bıçaklar banada saplanmışı kendini kasma olumlu düşün
evet canım temmuzda
aşılama olamzsa benimde eylül-ekim gibi tüp bebek
hayırlısı artık zaman ene gösterecek göreceğiz
inş tüpe müpe gerek kalmayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
o çatlaklar gitcek zamanlaaaaaaaaaaaaaaa
benim presedde geldi bu testleri nasıl kullanılacak anlatın

sıra sizdede ondan bende çok ağladım burpta mavide nurside semra doğum yapınca şimdi gene aglam nöbetini ben alcam

bebingim güzel sesli arkadaşım benim iyiyim dr bugün gittim aksilikler gene peşimi bırakmadı sistem çökmüş giriş yaapamadılar bu yüzdende kan alamadılar ama ven drumu buldum araya sıvıştım dünkü yaptığım testi gösterdim iyi hamilesin cumaya gel dedi hayırlısı bakalım cumaya gitcez şimdi müjde verme sırası kimdeyse çıksın çabuk ortaya

ya kızlar size bişey itiraf ediyimmi ben normalde çok heyecanlı telaşlı duygusal olurum birinin hamile haberini duydugumda aglamaktan gözlerim şişer memo diyoki geçen hafat yeşim hamileyim yazınca deli gibi aglıyodun şimdi salakca yüzüme bakıp gülüyosun yeşime ne dualar ediyodun yok inanmıyorum sen hamile degilsin dedi harbiden başkası hamile kalınca nasıl seviniyoruz ama bu iş başımıza gelince inanamıyoruz

canım benim o senin tatlılıgın.aksilikler artık bıraktı senin yakanı canım benim.
boşver isterlese kayıt etmesinler o senin içinde nasolsa.
sigara içmek yok yorulmak iş yapmak yok yoksa döverim seni zopalamam direk dalarım ona göre.
cumaya kadar hem degerinde cok artar hem belki bebişin bile görünür.

ah kıyamam size salak gibi oldunuz dimi canlarım benim.memoyu görmedim ama tahmin edebiliyorum canım.inş. dogumada elinden tutup götürebilirz canım.herşey gereçk ama inanılası gelmiyor.kolay mı bunca aradan sonra.canım Allah bize bişeyi daha gösterdi özelmiş devletmiş suakadar cm büyümüş filan mış flaanmıs hepsi herşey bahane ol diyince oluyor canım benim.
dualarımız artık saglıklı olmanız yönünde.

yok bitanem sigarada yok işde yok paso kbak çekirdeği dayıyolar önüme yatıyorum anaca

ben hamile kalbildimse cümle alem kalırmış ben buna inanıyorum drllar bu spermle zor diyolardı şimdi sıra sizde dualarım sizle

öyle düşünme canım bi tane sprem yeterli sonucta milyonlarca da olsa sadece bi tanesi işe yarıyor bunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…