nbnh cim senin telin yok bizde ama
hadi sende preseed ci oldun canım.
yaaaa cok ayıp ama sorucam cok merak ettim.bu geriye dogru cevirme de ne?:kedi:
canım dualrım seninle ve diğer kızlarla şimdi denize başladım bile sırayla hepinize arad tuanayıda kaynatacamben çıkıyorum kızlar böyle devam ederse mecburan giderim gene doktora iyi geceler hepinize sevimcim tekrar senide memoyuda tebrik ederim bak ilk misyonunu yükleyeyim sana hamilelerin duası olurmuş teknik olarak bende şu an hamile olsamda işlemez dua etde dış gebelik olmayayım
dilşatcım sevincimize ortak oldugun için teşekürler canım inş senin haberinide alırızayy kızlar sabahtan beri tüylerim diken diken olmuş duurmda okuyorum geçmişi aranıza yeni katıldım ama sevime o kadar çok sevindim ki anlatamam hele eşim aglıyodur bi yerde diyince tutamadım kenıdmı rabbim ne kadar büyüksün sen dualarımızı kabul ediyosun sırası zamanı geldıgınde herkese bu duyguyu bu sevinci yaşat ya rabbim.AMİN
sevim canım çok tebrik ederim rabbim kucagına almayıda nsaip etsin inş.hamılenın duası kabul olur derler bol bol dua et bize.
oh saplansın o bıçaklar banada saplanmışı kendini kasma olumlu düşüninş. canım hepimiz aynı sonuç için ugraşıyoruz ve birbirimizi o kadar ii anlıyoruz ki
5 temmuzda doktorum gel dedi aşılamanın 12. günü oluyor bakalım hayırlısı bende hiç bir belirti yok sadece arada bir kasıklarıma bıçak saplanıyo o kadar.
inş tüpe müpe gerek kalmayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkevet canım temmuzda
aşılama olamzsa benimde eylül-ekim gibi tüp bebek
hayırlısı artık zaman ene gösterecek göreceğiz
o çatlaklar gitcek zamanlaaaaaaaaaaaaaaaselam kızlar.çok mutluyuz yaa..bir hamiş daha geldi.geçmişi okuyamıyorum yine malesef.sağolsun melekcim ve denizcim habersiz bırakmadılar beni.sevim çok tebrik ederim tatlım.sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah kuzucuğunu.
inş canım bu adanın marifeti bide maviyle nursinin
nursimcim evet hamileyken bendede göbek bölgemde tüylanme oldu hafifden ama sanırım boca kullandığım badem yağınında etkisi var.tabi çatlamaya hiçbir etkisi olmadı amasende yinede kullan.o tüyler dökülür dedi doktorum sakın ağda falan yapmaya kalkma.ki zaten dökülmüş şuan karnım eskisi gibi tek bir fark var iğrenç ÇATLAKLARIM dışında ((
benim presedde geldi bu testleri nasıl kullanılacak anlatınah semracım onlarda adanın sana hediyesi...
hala cıtırsın sen ben eminim bundan.teknoloji ilerledi süt verme işlerin bitince düşünürsün bişeyler canım.
preseed im geldi sekerler.anlatın bakalım nasıl kullanılacak bu meret..
denizim nasıldı preseed.ay içim bi tuhaf oluyor benim ya.
sevimcim dün o kadar cok agladım ki anlatamam aklıma geldikçe gözyaslarıma engel olamıyorum
canım benim saglıkla kucagına almayı nasip etsin Allah.
belli mi olur belki bazılarınızın dogumunda yanında olabilirm.
tuaanayım bu ay senin ermişliğinde bi artış var canım.
yok bitanem sigarada yok işde yok paso kbak çekirdeği dayıyolar önüme yatıyorum anacacanım benim o senin tatlılıgın.aksilikler artık bıraktı senin yakanı canım benim.
boşver isterlese kayıt etmesinler o senin içinde nasolsa.
sigara içmek yok yorulmak iş yapmak yok yoksa döverim seni zopalamam direk dalarım ona göre.
cumaya kadar hem degerinde cok artar hem belki bebişin bile görünür.
ah kıyamam size salak gibi oldunuz dimi canlarım benim.memoyu görmedim ama tahmin edebiliyorum canım.inş. dogumada elinden tutup götürebilirz canım.herşey gereçk ama inanılası gelmiyor.kolay mı bunca aradan sonra.canım Allah bize bişeyi daha gösterdi özelmiş devletmiş suakadar cm büyümüş filan mış flaanmıs hepsi herşey bahane ol diyince oluyor canım benim.
dualarımız artık saglıklı olmanız yönünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?