Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
prof dr şenol bey bayağı güzel yorumlamış neyine gülüyorsun şekerim:))) inşallah dediği doğrudur inşallahhhhhh......

ayyhh çok korktum
yagmurdan kacarken doluya mı tutulduk şimdi

o zaman calısmaları engelleyen bı durum olmyacak denizcim
abinle konusman iyi gelecekse git tabi yine en iyi sen bılırsın

özlemm b ugün ovulasyon yaptım ıkmadı çfitçizgi
benimki diyor ki tuttu ondan artık yumurtlamıyorsun ne güldüm yaaa

adamlar da bize benzemeye basladı git gide ya:)

tamam tuanayla başlayalım o zaman yarın başlayayım bende ..... eee sonra kime okuyalım o zaman?

özlem babam sabah çıkış yapacakmış üstüne basa basa sordum abim bilir huyumu gerçekten gidecek dedi
bende zaten sabah başka yere bir arkadaş uğrayacağım ordan gideceğim
öğleni yaparım yine

tamam canım sen planını yaptıysan şimdiden iyi yolculuklar inşallah güzel zaman geçirir ve herşeyi halledip gelirsin...

ben tuanaydan sonra sana okuyacağım
tedavin bitmeden bitirmeye çalışacağım
sonrası allah kerim bir sıralama yapmadım ama allah izin verirse herkese okuyacağım

denizcim güzel yüreğinin hürmetine
eminim bu arada kendi bebişin gelievricek
süprriiiizz diyerek

hanaaaaaaaa çok heyecanlandım şimdi tuanaydan sonra sıra bende mi:)))) tamam bende sana okuyayım sonra sen söyle ne zaman okuyacağımı ben başlayayım ha tarih önemli değil diyorsan tuanaydan hemen sonra başlayayım ben....

inşallah
aslında çok üzülüyorum kırgınlıklar olsun hiç ,istemem ama hep beni buluyor geçen ağladım
dedim ya benimkine dedim bend emi sorun var ama ben haklıyım aynı ailede 2 kişiyle konuşmuyorum
dedim o da saçmalama ben herşeyi biliyorum sorun sende değil diyor
herşeyi akışına bırakmak lazım zamanla düzelir bendeki kin de geçer
aslında çok kinci değilim ama zamanla affedemez oldum

kızlar sanırım ben sinopa gittiğimde görüşemeyeceğiz çünkü anneannemde internet yok tabi:)))

önemli değil canım ya sen başla tuanaydan sonra
ne yüzsüzüm ama ya:))
allah kabul etsin hepimizinkini

canım benim kırıla kırıla kırmayı öğreniyoruz daha doğrusu öğretiliyoruz ... sonra biz onlara yapınca suçlu oluyoruz durum bu işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…