ya kızlar size bişey itiraf ediyimmi ben normalde çok heyecanlı telaşlı duygusal olurum birinin hamile haberini duydugumda aglamaktan gözlerim şişer memo diyoki geçen hafat yeşim hamileyim yazınca deli gibi aglıyodun şimdi salakca yüzüme bakıp gülüyosun yeşime ne dualar ediyodun yok inanmıyorum sen hamile degilsin dedi harbiden başkası hamile kalınca nasıl seviniyoruz ama bu iş başımıza gelince inanamıyoruz
analdım da sonra düştü jeton
dediğim gibi nasıl istersen özlemcim istersen tuanaydan başla çünkü bende ona başlayacağım ikimiz aynı anda 2 kere okuyalım benim öbür ay ya aşılama sonra da bana okursun ben de sana okumş olacağım
içtik canım söylemesi ayıp
uyu o zaman canım ya dinlenmiş olursun ama kapat camı kapıyı:))
denizcim ölemcim kendi dualarımı da bitirdikten sonra bende sizlerle birlikte okuyayım o duayı sıra sıra hepimize okuyalım kendimize faydamız olmuyor belki birbirimize olur güçlerimizi birleştirelim
bende bitki çayımı unutmuşum gidipte yapayım bari
evet canımdenizcim yarın gidiyorsun galiba abinlere
git gör tabi abini yengenle konuşmuyorsun diye görüşmeyecekmisin yani
ama sinirin bozulcak gibi olursa atlar dfönersin eve
iyi geceler canım senin başında ağrıyordu uyuyunca geçer belkikapadım canım ya üşüme geldi zaten serin baya hava
bu gidişle uyumaktan baska yol görnmüyor bana da
zaten yarın sabah erkenciyiz komisyon sekizde toplanıyormus
iyisi mi kacayım ben hepinize iyi geceler canlarım
kızlar ben dr a gitmekten vazgeçtim en son dr la tüp bebek konusunda konuştuk şimdi gidicem hamile zannedicek beni olmadığımı söyleyince de niye gittim diye düşünecek vajinal ultrasonla bakıcak falan istemiyorum artık kistlerime ilaç vereceğini de zannetmiyorum boş boş da gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?