Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar geçmişi okumadım bugün yiğenlerimi gezdirdim ablam doğumdan beri dışarı çıkamıyordu cesaret edemiyordu alışveriş yapıp yedik içtik dolaştık bal kokulu bebişi kokladıkça iyiden iyiye anladımki nasıl eksiğiz nasıl eksiğiz sanki hayatii bir organımız yok gibi bu hayatta süt koklu öyle masumki allah bizede nasip eder inşallah
sevim nasılsın canım yeni anne bebişimize iyi bak annene çoook iyi naz yap yok sevim katmer yap yok sevim yünleri yıkanın acısı çıksın muheaaaaa anneee katmer aşardim anneeeee yün aşerdim başla anacım hem kaynanana hem annene :)))))))
ben yarın erkenden doktora gideceğim öyle sahalara döneceğim arkidişlerim

vallaha sırf seni merak ettim nevar ne yok diye seni taradım geçmişten diğer kızlar kıskanmasın(geri kalanını yarın okuyacağım) ama sen bu günlerin bomba haberini verensin :) aynen tatlım beni dün semra aradı ben öyle çığlık attımki kociş mal mal suratıma baktı ne oldu diye öyle bir girişim vardıki nete ve geçen hafta aynı gün kendi haberimde bukadar mutlu olmadım :)))) bilemiyorum bu neyden kaynaklı dumur olmaktanmı endişedenmi billmiyorum ama birbirimiz için çok daha olumlu olabiliyoruz

burpcum aklım hep sende ama çok fazl bu konuda yazmak istemedim ne alemdesin diye
yarın doktora durum ne diye gidecksin galiba
senin için hayırlısı ne ise o olsun canım
hayırlı haberle gelirsin inşallah
eğer güzel bir durum olursa bir beni arasın akşama kadar yokum ben

ne güzeeell ya süt kokulu yeğen ayy bizimkiler büyüdü ama ben artık kendi çocuğumu sevmek istiyorum
koşturmacadan anlarsak tabi
dün semraya dedim tatil nasıl gidiyor diye ada ya bakmaktan tatili anlamadım diyor
bizde öyle olsak keşkeeee

burpcum doktordan güzel haberlerle için biraz daha rahatlamıs olarak dönersin insallah

deniz içtin mi çayları

kös kös oturdum sıkıntıdan uykum geldi valla
bilgisayarı acayım dedim şimdi de gözlerim kapanıyor iyi mi

içtik canım söylemesi ayıp
uyu o zaman canım ya dinlenmiş olursun ama kapat camı kapıyı:))

kapadım canım ya üşüme geldi zaten serin baya hava
bu gidişle uyumaktan baska yol görnmüyor bana da
zaten yarın sabah erkenciyiz komisyon sekizde toplanıyormus
iyisi mi kacayım ben hepinize iyi geceler canlarım

denizcim ölemcim kendi dualarımı da bitirdikten sonra bende sizlerle birlikte okuyayım o duayı sıra sıra hepimize okuyalım kendimize faydamız olmuyor belki birbirimize olur güçlerimizi birleştirelim

bende bitki çayımı unutmuşum gidipte yapayım bari

denizcim yarın gidiyorsun galiba abinlere
git gör tabi abini yengenle konuşmuyorsun diye görüşmeyecekmisin yani
ama sinirin bozulcak gibi olursa atlar dfönersin eve

kızlar ben dr a gitmekten vazgeçtim en son dr la tüp bebek konusunda konuştuk şimdi gidicem hamile zannedicek beni olmadığımı söyleyince de niye gittim diye düşünecek vajinal ultrasonla bakıcak falan istemiyorum artık kistlerime ilaç vereceğini de zannetmiyorum boş boş da gitmek istemiyorum

tabi canım ya dualarımız güçlenir
hep beraber okuruz
afiyet olsun
denizcim yarın gidiyorsun galiba abinlere
git gör tabi abini yengenle konuşmuyorsun diye görüşmeyecekmisin yani
ama sinirin bozulcak gibi olursa atlar dfönersin eve
evet canım
başkaları için kendimi üzemiycem artık dediğin gibi olursa dönerim zaten
ya da başka yere gider kendim girerim denize
kapadım canım ya üşüme geldi zaten serin baya hava
bu gidişle uyumaktan baska yol görnmüyor bana da
zaten yarın sabah erkenciyiz komisyon sekizde toplanıyormus
iyisi mi kacayım ben hepinize iyi geceler canlarım
iyi geceler canım senin başında ağrıyordu uyuyunca geçer belki

niye ilaç vermesin ki
birde illa hamile kalman mı lazım doktora gitmek için
bir ayımız bir ayımızı tutmuyor ki tedbiri elden bırakmamak lazım öyle değil mi
sen yinede git tamam tüp bebek dedi ama belki 1 ay öncesinde doğum kntrol falan verir
sen kendini daha iyi biliyorsun tabi ama tüpe kadar ihmal etme
planınız var mı ne zaman başlamyı düşünüyorsun tüpe..

canım eylülde başlarız diye düşünmüştük tüpe sonra benim kasımda sağlık kontrollerim var o da geçsin ondan sonra olsun dedik ocak gibi falan düşünüyoruz

ayy evet burpum ya ne güzeldir şimdi o mis gibi ... inşallah bizimde olacak canım sakın ümidini üzme... yarın dr a mı gidiyorsun hayrılısı olsun hakkında canım...

Kızlar ben geldim,MR çekimi vatdı eşimin,az önce çekilde,geldik eve,sonucu perşembe alacağız,ama büyük ihtimal fıtık,adamcağız çekim yapılırken bile duramadı ağrıdan,bu arada denizcim ve öslemcim,benim için okuyacağınız Ya Varis duası için Allah bin kere razı olsun,çok duygulandırdınız beni:gitme: Allah yalvarıyorum ki inşallah sizin ikinizin ve bütün buradaki kızların ilk hamiş haberlerini ben veririm,ilk hobereyi ben çekerim inşallahhhh,hepimiz okuyalım birbirimize,düşünsenize,kaç kişiyiz,kaç tane 707 eder,Allahım kabul eder inşallah:Saruboceq:

nbnh canım inşallah ocak gelmeden senin bebişin gelir canım benim.... ohhh çaylarda içiliyor misssss...

NBNH sen benim dediğim bitkileri kullanmaya başladın değil mi cnm,merak etme tatlım 1-2 ay içinde gelecek senden güzel haber :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…