Hoşgeldin denisim,deniz,güneş ve olumlu düşünceyle yumurtan yarın çatır çatır çatlasın,eşinin spermini hüppp diye içine çeksin inşallah,gününün iyi geçmesine çok sevindim.Sen iki abininde,babanında,anneninde prensesisin,çekip çevirenisin,hayırlı bir evlat,herkesin sahip olmak isteyeceği bir kardeşsin.Ve bizim minik denizinde mükemmel annesi olacaksın....
evet canım çok güzel geçti ama belim ağrıdı oturmaktandenizcim canım gününün iyi geçmesine çok sevindim canım... ne iyi oldu rahatladın biraz değil mi?
valla sen nasıl dersen öyle olsun okunur yani ... ben okurum yeterki su olsun:)))
yaa geçmişi okumadım ama irmik muhabbeti dönmüşYa irmik acayip içime oturdu,ya şimdi ben hamileysem ne olacak ha,cnm nasıl çekti,üşendim malzeme almaya,cnm böyle hazır geldin istedi,eşimde çıkalım kipada yiyelim dedi ama çıkmaya üşendim...cokacimcoook
yani özlem ben hiç dikkat etmezdim ems sayısı kalp falan akşam şok oldum seni görüncedenizzzzzzzzz bana bravo değil mi zaten kkyı ben kalkındırıyorum dermişim:)))
hanaaaaaaaaa kaç sayfa yazmışız biz ya dün sen de vardın halbuki... 2000e çok az kalmış vvayyyyyyy gelsin hamişler......
canımmm senin sesini duyduğum her günüm güzel geçiyor:dance:
canım benim çok sağol
vukuatsız geldim güzel geçti..
abimin desteğine çok ihtiyacım vardı zaten hep destek ama bana iyi geldi moral topladım geldim:lepi:
yarına bomba hazırım spermlerimzi de kaliteli olsun dedik babacığından çıkacak anneciğine yerleşecek inşallah:))
sermestim evde yapılanda kolay aslında un helvası zor ama bu öyle değil sen benim dediğim gibi yap çok kolay oluyor ...
aaa sermest acınacak halin yok lütfen öyle düşünme canım bak bizde seninleyiz :)))kaydirigubbakcemile3
kuzum 1.si olsa ne olacak?Denisim,yarın kocişin yok mu senin???Nasıl geleyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?