Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman allahım tuanaycım bilseydim söylemezdim yahu herkeste seviyormuş meğer gel kuşum gel yaparım ben sana ne var sanki..
ohhh akşam yemeğini yemiş kocişte beklesin 2 yumurta ile doysun dimi? evet ya bebing haklı neden kocişe götürmdin koka koka:)))

ayyy burpum ne güzel herşey elinin altında burada yok öyle şeyler ya... canım benim atlatacaksın bu günleri sen çok güçlüsün olacak herşey halledilecek bak gör...
karalahana yenmez mi ya haspam valla o zaman tüm müteahhitlerin karadenizli olması bundan mı aile boyu taş mı üretiyorlar:)) tamam tamam çok iğrençti kabul....
ohhh fındıklı bende cevizli yaptım fıstık kullanmamışız yani:)))
o ne ya fasülyemsi börülce ya ?

nbnh canım canınızı çektirdim ya keşke demeseydim yok bundan sonra menü falan:)))
evet iyiyce dinleneyim anneannemin yemeklerinden yiyeyim azcık enerji ve moral depolayım...
karadenizimiz çok güzeldir gerçekten muhteşem manzaralar yakalrsın... ayy belkide aynı dönemde oralardaydık 2 yıl üstüste gittik eşim çok beğenince:)))
herşeyde bir kısmet var işte facee değil buraya yazdın bak....

Burp ben senin drunun işini anlayamdım,değer kendi kendine düşüyor olsa bile meteotreksat denilen iğne yapılır,dış gebeliğin olası hasarlarından korumak,ve sökülmeyi sağlamak için.Ben anlayamadım sizin doktorlarınızı,çünkü bu durum öyle basite alınacak birsey değil hayatım....

Yahu siz inanıyor msunuz benim için bu ay hobarey yapılacağına,ilahi kızlar,olsa olsa bu bir şaka olur herhalde....

Kocişe daha yumurtaları kırmadım,benim kocam o kadar uyuzdur ki,benim ve annesinin dışında kimsenin yaptığı yemeği yemez,öyle gıcıktır ki bu konuda zor adam yani,ama tabi benim yaptığımı zannettiği oysa Cnm annemin pişirdiği yemekleri saymazsak,aptal,daha çok annemin yemeğini yedi haberi yoksempatiksalakcinni

NBNH sınavonline diye bir site var,soruları güzel fena değil yani,bol bol soru çözebilirsin...

NBNH sınavonline diye bir site var,soruları güzel fena değil yani,bol bol soru çözebilirsin...

sağol canım birara ordan çözüyordum sonra üye olun falan demeye başladı açmıyordu sınavları baktım şimdi açıyor birazda ordan çalışayım

hah tuanayım ya el at şu işe neden hala bekletiliyor burpum değil mi...
kız insan kocaya aptal dermi taş olursun taş ... benimkide çok seçer hep dua eder allahtan yemeklerin güzel o kötü kokanlardan değil diye ee tabi bende mutlu oluyorum tabi:)))
irmik helvası çok kolay ya...
ben yağı eritiyorum içine irmiği koyup rengi değişene kadar kavuruyorum tabi fıstık yapacaksan yağla beraber onuda kavur, ayrı bir yerde sütle şekeri kaynatıyorum sonra rengi değişen irmiğin üzerine cozzzzzz döküyorum ve kapağını kapatıp 10 dk kadar dinlendiriyorum..... veeeeee afiyet olsun:))) ben böyle yapıyorum farklı şekilde yapanıda var.... sütün içine su da karıştırabillirzsin ama ben sadece sütlü lunca daha çok seviyorum canım....

tamam bölelim duayı bölemesine de ben bugün abdest bile alamadım yine su yok çünkü(( mahvoldu evim ya yarın yine temizlik yapayım bari tabi su gelirse 2 gün önce yaptım sözde ama su olmayınca temiz gibi gelmiyor sanki daha hızlı kirleniyor gbi geliyor bana((

deniz ne yaptı acaba çok merak ediyorum inşallah güzel bir gün geçirmiştir benim cici arkadaşım....

yarasın bal şifa olsun burpcum da dogru adrese kapıdan teslim olsun insallah:)

yaa allah mol gebeliği göstermesin diyeceğim ama demeye korkuyorum desemmi demesemmi o en beteri

bence sen artık içten içe düşünmeye ve konusmaya ara ver biraz canım
ağzını hayra aç biraz bakayımlmaz:

kızlar pazartesi akçay'la tanışıcaz:))babamlarla akçaya gidicez.bikaç gün kalırız sanırım.babam orda işlerini hallede ev falan bakarlar bizde kızımızla tatil yapıcaz.tabi ne tatil olursa:)

ohh tadını çıkarın anne kız missler gibi

sermestttttttt canım ya senin okul ne zama bitecek ya bu ne böyle ne okulu bu....

dokuzunda bitecek nasipse sonra iki gün kpssde göerevliyim
sonra da evime marş marş Allah izin verirse

ben de her ikisini severim ama daha cok un helvasına bayılanlardanım
bir kere denedim tutturamadım gerci yıllr önceydi ama becerir miyim acep
denesem mi bak benim de canımı çektirdinizz kızlar ya

bugün kendini fasülye sanan börülce pişirdim kocişin yemiş olmak için yediği yemeklerden :)))) neyse özlemi sağolsun sayesinde yanında irmik helvası var ben içine fındıkta öğüttüm :)

oyy sıfat tamlamana kurban olayım seni sanatçı ruhu var ne de olsa hatundazemuszemus

Yahu siz inanıyor msunuz benim için bu ay hobarey yapılacağına,ilahi kızlar,olsa olsa bu bir şaka olur herhalde....

herkesi mucizelere inandırıyorsun da kendin niye inanmıyorsun şaşkınopuyorumnanaktan

hmm bu tarif çok kolaymış canım ya niye çekinmişim bunca zaman bilmem:kedi:

ahh yavrum abdest alamayacak kadar susuz mu kaldın çöllerde leyla mu oldun yavrumm
kıyamam sana yaa

Son düzenleme:
ben de gezdim tozdum geldim
bir sürü toka aldım deli miyim ne
illa para hacıycam çıkınca
para dürtüyor sanki çok varmış gibi

duş aldım mayıştım yine
gece uyuyamıyorum bu saatlerde uykum geliyor iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…