NBNH sınavonline diye bir site var,soruları güzel fena değil yani,bol bol soru çözebilirsin...
sermest siperişi doğru vereyim dimi ağustosta doğru adrese teslim spermler spariş edeyim kociş mesir macunu yiyor deli gibi birde keçiboynuzu tozu buldum keçiboynuzu pekmezi ile karıştırıp yiyor offçok sıkıcı
yaa allah mol gebeliği göstermesin diyeceğim ama demeye korkuyorum desemmi demesemmi o en beteri
kızlar pazartesi akçay'la tanışıcaz:))babamlarla akçaya gidicez.bikaç gün kalırız sanırım.babam orda işlerini hallede ev falan bakarlar bizde kızımızla tatil yapıcaz.tabi ne tatil olursa:)
sermestttttttt canım ya senin okul ne zama bitecek ya bu ne böyle ne okulu bu....
afiyet olsun özlemcim helvalar falan ohhhh
ben irmik helvasını sevmemde un helvasına bayılırım ama birtek onu yapmayı beceremiyorum
bir ara takmıştım durmadan yapmaya çalışıp olmayan helvalarıda yiyip duruyordum:))
bugün kendini fasülye sanan börülce pişirdim kocişin yemiş olmak için yediği yemeklerden :)))) neyse özlemi sağolsun sayesinde yanında irmik helvası var ben içine fındıkta öğüttüm :)
Yahu siz inanıyor msunuz benim için bu ay hobarey yapılacağına,ilahi kızlar,olsa olsa bu bir şaka olur herhalde....
hah tuanayım ya el at şu işe neden hala bekletiliyor burpum değil mi...
kız insan kocaya aptal dermi taş olursun taş ... benimkide çok seçer hep dua eder allahtan yemeklerin güzel o kötü kokanlardan değil diye ee tabi bende mutlu oluyorum tabi:)))
irmik helvası çok kolay ya...
ben yağı eritiyorum içine irmiği koyup rengi değişene kadar kavuruyorum tabi fıstık yapacaksan yağla beraber onuda kavur, ayrı bir yerde sütle şekeri kaynatıyorum sonra rengi değişen irmiğin üzerine cozzzzzz döküyorum ve kapağını kapatıp 10 dk kadar dinlendiriyorum..... veeeeee afiyet olsun:))) ben böyle yapıyorum farklı şekilde yapanıda var.... sütün içine su da karıştırabillirzsin ama ben sadece sütlü lunca daha çok seviyorum canım....
tamam bölelim duayı bölemesine de ben bugün abdest bile alamadım yine su yok çünkü(( mahvoldu evim ya yarın yine temizlik yapayım bari tabi su gelirse 2 gün önce yaptım sözde ama su olmayınca temiz gibi gelmiyor sanki daha hızlı kirleniyor gbi geliyor bana ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?