Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dene canım benim afiyetlede ye....
yanındayız tabi canım benim ,yalnızlık allaha mahsustur derler gerçekten öyle bizler yalnız yapamayız yaratılış gereği:)
amannnnn kendine dikkat et kuzum ya gider ayak hasta olma....

insallah olmam özlemim ya
kendime cok dikkat etmedim sanırım
kapı baca acık yattım
sıcagı görünce kabak cicegi gibi soyundum
ee neticeye sasırmamak lazım :)

sağol canım
valla hamişerinde canı çekecek unuttum ballandıra ballandıra naltıyorum amaç
tuanayımı görmek:))
belki kandırıırm diye elimden geleni yaptım
Kandırdın,ama ben zaten gönüllüyüm kanmaya,maksat tatlı yemek değil,seni görmek birtanem,çünkü özledimmmmmmm:içelim:

tamam özlemcim ama meyva yiyeceğim daha fazlasını kaldıramam
sonra da uyurum
tuanayyyy kipa ekspress var sağlık ocağının solunda
manavkuyudan dümdüz gireceksin önüne çıkacak kipa ekspres yukarı doğru dümdüz hiç sapmadan
konuşuruk zaten
ayy bir evin adersini açık yazmadığım kaldı
sen mühiti anla
gerisi telefondan tatlım:))

denizzzzzzz canım yarında revani günü olacak bak gör sen offf kaymaklı kaymaklı... ayy kaymak deyince aklıma ekmek kadayıfı geldi ya ne zamandır yemedim özlemişim ha...

Sevimi aradım şimdi,kızı tuvalete göndermiyorlarmış,o derece yani,evleri çok kalabalıktı yine,annesi,10 kilo undan lokma döktürmüş.Tam bir şenlik vardı yine,keşke orada olup sevinçlerine ortak olup,şenlik kutlamalarına katılabilseydik....kaydirigubbakcemile3

aaa hamişleri unuttuk valla aman ya onlarda çok becerikli onlarda yapar neye üzülüyoruz sanki olmadı maviye ben yaparım ya ne olacak...

hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum çok yorgunum muhabebt tatlı ama gideyim
kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar

aaa sermest biz sana cam kapı açma demedik mi kuzum şimdi adama naz niyaz olacak iş mi? aman dikkat et ne olur...

ay ne güzel ya
bu şenlik dokuz ay on gün sonra katlanarak artsın inşallah

hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum çok yorgunum muhabebt tatlı ama gideyim
kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar

güle güle tatlım dinlen yorgunlugunu at

denizzzzzzz canım yarında revani günü olacak bak gör sen offf kaymaklı kaymaklı... ayy kaymak deyince aklıma ekmek kadayıfı geldi ya ne zamandır yemedim özlemişim ha...

özleeeeeem revani dedin topik coştu olsun sayende tuanayımı göreceğim bahane oldu
sen hergün bir tatlı yazsan biz duba oluruz kız:))

hanaaaaaaaaa deniz senin evi bende öğrendim ha gözümde canlandı geleyim bulurum ... sen apartmanın adınıda versen tam olacaktı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…