melek neden canın sıkkın kuzum? demek soğan kötü ha(( neyse herşeyde vardır bir hayır canım ya...
meleğim 10 temmuzda lucrine başlıyorum tatlım herşeyin hayırlısı inşallah...
ya bebing nerede sabahtan beri aklımda soraacağım unutuyorum bir yere falan gitmeyecektide ne oldu ki?
sermestttttttttttttttttttttttttt nerde yapıyosunuz pikniği çaktımadan bende geliyim
bende sinemaya gittim yemek yedik bir alışveriş yaptımki bagajı bırak arka koltuğa kadar doldu evede aldım birşeyler stres attım filmde fena değldi örnek aile oda harcama üzerine bir filmdi ama benim harcamalar onun gazıyla değil okonuda doğal bir potansiyelim mevcut zati :) az önce görümcemin winsurf yaparken ayağını kestiiğini öğrendim içim gitti allah kaza bela vermesin kimseye küçücük kesiğine nasıl üzüldüm insanlar ne ağır kazalar geçiriyor tuanayımda elini zımbalamış canım benim kıyamam onada
kızlar allah katında dualar rumuzla kabul olunuyormu acep nbnh ile sermest isimlerinizi bilmiyorum canlarım
ben geldim sonunda yazanlari okudum biraz cok yoruldum artik dinlenmek tatil yapmak istiyorum eylüle kadar beklemek zorundayim ya öffff canim cok sikkin(((((((((
yaa benim kanamam hala başlamadı beni zehirlemez dimi bu materyel yada ne bileyim iç kanama falan zırp pırt ot bok olmazzmı ya bekle diyor doktor beklede nereye kadar bekle
semestcigim basin nasil oldu canim?
selam kızlar çok kalamayacağım
tuanayım geldi gitti ama doyamadım sabaha da eşimin iş yerinden börek istemişler koşturmaca pazara git gel derken
malum bugün yumurtlama derken iş çok:))
bu arada 2. çizgi silik çıktı ama durmak yok yola devam belki gelirim yine öptüm herkesi
valla sermest sana orada afakanlar basıyor birde beni düşün... gerçekten korku filmi gibi burası ya((
oohhhh ne güzel piknik falan iyice dinlen bari eee tatlı ne yaptın gönder bana da:))
iyileştin mi sen ya nasılsın şekerim? ama düzenli ye öyle yeme düzeni mi olur canım ya aç kalma bak yumişlikler çalışmaz sonra....
sermest canım tuanayın dediği gibi patates salatası yap ancak soğanını ayrı bir kaba koy, limon ve yağıda ayrı bir şişe yada kavanoza koy gidince karıştır salmazlar böylece... yoğurt sıcakta kötü olur canım ya...
meleğim 10 temmuzda lucrine başlıyorum tatlım herşeyin hayırlısı inşallah...
ya bebing nerede sabahtan beri aklımda soraacağım unutuyorum bir yere falan gitmeyecektide ne oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?