Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevim limonu çok tüketme canım allah korusun... ohhh yaprklar sarılmış yenmiş ee hani bize?
iyi demiş kız memo tabi senin hakkın kimin olacak ya.... o zaman sende her gebeye bir rüya görürsün ne var bunda:)))

tuanyım çok yorgun ibir gün geçirmişsin canım iyice dinlen... birde çooooook geçmiş olsun canım ya sorun olmaz inşalah aşım yok demişsin....

valla sermest sana orada afakanlar basıyor birde beni düşün... gerçekten korku filmi gibi burası ya ((
oohhhh ne güzel piknik falan iyice dinlen bari eee tatlı ne yaptın gönder bana da:))
iyileştin mi sen ya nasılsın şekerim? ama düzenli ye öyle yeme düzeni mi olur canım ya aç kalma bak yumişlikler çalışmaz sonra....

tuanyım canım benim hepimiz buranın birer parçasıyız çok ama çok teşekkür ederim bende sizi çooooooooooook özleyeceğm....

sermest canım tuanayın dediği gibi patates salatası yap ancak soğanını ayrı bir kaba koy, limon ve yağıda ayrı bir şişe yada kavanoza koy gidince karıştır salmazlar böylece... yoğurt sıcakta kötü olur canım ya...

burpum gelmişşşşşşşş:)))
ay canım ya sorma valla ne bu çektiğim kabus gibi ya...
güzel zaman geçirmene sevindim canım .... al tabi ya ne güzeldir ciciler güle güle kullan canım... görümcenede geçmiş olsun canım...

melek neden canın sıkkın kuzum? demek soğan kötü ha (( neyse herşeyde vardır bir hayır canım ya...

ayyy denizim ne çok işin var senin bugün allah sana güö kuvvet versin şekerim.. börekten isterim ama :)

ya bebing nerede sabahtan beri aklımda soraacağım unutuyorum bir yere falan gitmeyecektide ne oldu ki?

melek neden canın sıkkın kuzum? demek soğan kötü ha (( neyse herşeyde vardır bir hayır canım ya...

haalar sicak isde cok yogun canim sikildi üstüne bide sogan suyu igrenccccc((((

meleğim 10 temmuzda lucrine başlıyorum tatlım herşeyin hayırlısı inşallah...

az kalmis canim hadiy hayirlisi olsun tatlim allah gönlüne göre versin

sermestttttttttttttttttttttttttt nerde yapıyosunuz pikniği çaktımadan bende geliyim

gel yavrum çaktıra çaktıra gel baş misafirimiz ol hatta:)
bize yakın çamlık var orada yapıcaz uzaklara acılamıyoruz araba olmayınca malesef

oh ohh en iyi ilaç kadınlara alışveriş iyi yapmışsın bitanem ya
ne kadar kafam karışık üzgün olsam da o an unutuyorsun bir anlık da olsa iyi geliyor
aşılama sonucu negatif aldıgımda agladım sokaklarda adam basedemeyecegini anlayınca tuttu kolumdan göturdu alısverıse bastan dedım bu ruh halıyle alısverıs mı olur ık mıkk
eve geldıgımızde adamı epey göçerttiğimi farkettim o da ayrı mevzu:)
görümcene de üzüldüm gecmis olsun canım ona da

kızlar allah katında dualar rumuzla kabul olunuyormu acep nbnh ile sermest isimlerinizi bilmiyorum canlarım

canım ben sana atmamısmıydım alla alla atıyım hemen özelden

ben geldim sonunda yazanlari okudum biraz cok yoruldum artik dinlenmek tatil yapmak istiyorum eylüle kadar beklemek zorundayim ya öffff canim cok sikkin(((((((((

iznin niye o kadar geç zamana canım ya
zordur bekle bekle herkes biyerelere giderken
ben napayım güya tatile çıkıyorum
bir evden çık baska bir eve gir
bana da yok bu sene tatil
bebiş saolsun
üç senedir çalışmayı bekliyordum
ahdım vardı gezicem bu sene catır catır diye
bebiş işleri saolsun mum dikti bütün hayallere
canı saolsun napalım gelsinler de razıyım evde oturmaya ben

yaa benim kanamam hala başlamadı beni zehirlemez dimi bu materyel yada ne bileyim iç kanama falan zırp pırt ot bok olmazzmı ya bekle diyor doktor beklede nereye kadar bekle

canım yanlış ellere mi düşüyon yoksa doktorun gercekten bır bıldıgı var da mı bekletıyor anlamadım ki tatlım ya umarım hiç zarar görmeden kurtulursun hayırlısıyla
istersen bi doktora daha git diycem ama hepten kafa karısıklıgı
umuta da bir gitsene canım belki faydasını görürsün

semestcigim basin nasil oldu canim?

bugün daha iyiyim melekcim
en azından tek taraflı değil bütünsel bir ağrım varkaydirigubbakcemile3

çalış çalış aferimmm denizim
emeklerinin karsılıgını göreceksin insallah yakında

valla basıyor özlemim ben susuzluga gelemem her anlamda
tatlımı söylemıyım ya hamişlerin canı çekmesin
sütlü bir tatlı yaptım
bugün biraz daha iyiyim gibi çok şükür
aç kalmıyorum da çok saçma sapan besleniyorum orası sakat birazkaydirigubbakcemile3

canım ben de dısarı götrcegım zaman öyle sosunu sonradan dökerm de
ben yogurtlusunu mu yapsam dıyordum vazgectm
mercımek köftesı yapıcam nasipse sabahtan

meleğim 10 temmuzda lucrine başlıyorum tatlım herşeyin hayırlısı inşallah...

hayırlı sonların hayırlı baslangıcı olur ınsallah özlemcim

ya bebing nerede sabahtan beri aklımda soraacağım unutuyorum bir yere falan gitmeyecektide ne oldu ki?

ben de merak ediyorummmmmmm
hiç girmedi bugün diymi
misafiri falan mı geldi ansızın acaba

yine hiçkimse yok bugün yaa
tuanay derste deniz çalışmalarla meşgul
burpcum kocasıyla kafa dagıtıyordur
bebingim kayıplarda mechule bacı
sevimcim akrabaların hapsinden kurtulamamstır
NBNH'cim de ders calısıyordur kesin
özlemin sular geldi herhalde :)
nursim maviş izinli annelik kadrosundan zaten
ben burdayım gelin artık bu aksam uyumuyom da bak:))

denizcim gelince ilk sayfadaki listede sevimi düzeltiver
bebişimiz geldi Allahın izniyle ya soncumuzu aldık yazılsın o da listeye

melekcim oraalar çok mu sıcak canım ya ... aman boşver 2 günlük düyada iş için kendini üzmeye değer mi hiç ....
valla herkes az diyor ama bana günler geçmiyor meleğim:)))
demek bir yere gitmedi ee bu kız nerede ya bebingggggggg tatlım çok merak ettim ama.....

ama sermest oldu mu şimdi söylesene ne yaptın canım çekti...
susuzluk çok zor canım ya her iş kalıyor işte...
sende beslenmene dikkat et ne olur bak iyi değil bu yaptığın....
mercimek köftesini söylemişsin ama eee bulguru şişer onun:))) aman olsun o her türlü yenir...
canım ya inşallah hayırlı bir başlangıç ve son olur .....
bilmiyorum ki canım ya mavinin misafiri var ama ... bebingte habersiz bırakmazdı ama ne oldu acaba ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…