Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Burpum,aktif olmak,sinema ve buluşmalar sana iyi gelecektir,şu aralar senin kendinle yalnız kalmamaya ihtiyacın var,hayırlısyla bir atlatsan şu dönemi,sonra bak ne güzel sürprizler gelecek sana...

insallah film iyi gelmiştir burpcuguma
en iyi toparlanma şeklidir hayat karışmak

Öslemim,susuz bırakmasın Allah kimseyi,elektiriksiz olabiliyor ama susuz asla,sen de gidiyorsun cumartesi,sensiz bırakacaksın bizi,senin enerjin bambaşka,burayı aydınlatıyorsun....

Kızlar,bu akşam ders var yine 9-11 arası,şimdi kimse yok ama akşama olursunuz sanırım...

ben de yogurtlu mayonezli patates salatasını düşündüm ama
gidene kadar sıcakta salar mı kendini ona takıldım canım

ben de markete gideyim de eksiklerimi tamamlayayım bari
saat sekiz olmuş yemekti salataydı derken daha geçe kalmayayım
görüşürüz canlar

sermestttttttttttttttttttttttttt nerde yapıyosunuz pikniği çaktımadan bende geliyim

tuanayım ben başladım duaya geçmiş olsun canım o ş zıbba görmedimi senin elini bu arad eşine de geçmiş olsun canım denzilede bulumuşuz oh yedin revaniyi boğazında kalmadımı ama deniz yapınca oh löp löp gitmiştir afiyet olsun canım

canlarım benim birtanelerim özledim sizi bir iki saatte bile
tunanayım nazarmı deydi sana güzel arkadaşım geçmiş olsun birtanem senden sonra 6. histe ben ikinci sıraya oturmak istiyorum bende ne hisetsem çıkıyor kocişinde fıtık çıkmayacağını biliyordum canımcım çok sevindim çıkmamasına karı koca size geçmiş olsun
dediğin gibi tuanay içten gelmeden kabulde olmaz bu duaalar ben can-ı gönülden yapacağım ama henüz başlamadım kolaymış dua ama yarın kısmetse başlarım hepinize sırayla allah bebişinizide versin kucağınıza
sermestciğim gerçi markete gidip gelip yapmışsındır aama kırmızı lahana salatası tavsiye ederim içinede pancar turşusu atarsın mor mor bu sıcaklarda bozulmazda iyi gider
nursim yaa benimde canım sıkıldı nerden çıktı bu batman işi inşallah iptal olur
mavicim demek tatlı istemiyor canın sen tatlısın ondan olmasın valla benim ablam ilkinde ekşi yedi doğurdu kızı ikincide tatlı yedi doğurdu erkeği tesadüfmüdür bilmem önemli olan düzenli beslende sağlıklı doğur tatlısı ekşisi kusur kaldın ozaman biberli yiyene gaymi doğuruyor puhah
sevim dolmalar lüplenmiş afiyet olsun yarasın bebişimize ilyas ha yok artık birde utanmadan söylüyor oldu anacım deseydin benimde başka derdim yoktu yıllardır senin isim koyman için beklettim ben çocuk yapmayı :))))) memoda noktayı güzel koymuş aferim
özlemcim 20 dakika sumu gelir yaağğğ ne bu yağğğğ tam işkence zor işn tatlım ya susuz susuz nereye kadar neyse sinopa gidince rahatlarsın biraz
denizcim ohh eline sağlık revani negüzel olmuştur o buluşmada olmak okadar isterdimki hem bana gene uğur getirirdiniz canlarım benim
bebing nerde yaaa allah allaaah

bende sinemaya gittim yemek yedik bir alışveriş yaptımki bagajı bırak arka koltuğa kadar doldu evede aldım birşeyler stres attım filmde fena değldi örnek aile oda harcama üzerine bir filmdi ama benim harcamalar onun gazıyla değil okonuda doğal bir potansiyelim mevcut zati :) az önce görümcemin winsurf yaparken ayağını kestiiğini öğrendim içim gitti allah kaza bela vermesin kimseye küçücük kesiğine nasıl üzüldüm insanlar ne ağır kazalar geçiriyor tuanayımda elini zımbalamış canım benim kıyamam onada

kızlar allah katında dualar rumuzla kabul olunuyormu acep nbnh ile sermest isimlerinizi bilmiyorum canlarım

ben geldim sonunda yazanlari okudum biraz cok yoruldum artik dinlenmek tatil yapmak istiyorum eylüle kadar beklemek zorundayim ya öffff canim cok sikkin(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…