Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa benim kanamam hala başlamadı beni zehirlemez dimi bu materyel yada ne bileyim iç kanama falan zırp pırt ot bok olmazzmı ya bekle diyor doktor beklede nereye kadar bekle

iyim brupcugum tsk ederim hayatim suanki tek dilegim senin su sorunu biran önce atlatman canim allahim sana güc ve kolalaylik versin güzelim

canim zehirlemede miden bulanir kusarsin bunlara dikkat et canim öfff ya ne kötü biseymis allahim biran önce bitsede kurtulsan

ben bugün sogan kürüne basladim ama tadi igrenc kusacaktim nerdeyse geri midem cok kötü oldu hicbisey yiyemedim devam etmiyecegim herhalde yani baslamadan bitecek

amin teşekür ederim melekcim banada öyle gelmişti soğan ilk içişte hatta kızlar bilir bayağı bir şikayet etmiştim ılık su niyetine iç tatlım

nursimcigim esinin 1 hafata yaninda olmamasina üzüldüm canim ama sen kendini fazla üzüme unutmaki iki canlisin bebisini düsün hayirlisiyla gider gelir insallah esin canim

selam kızlar çok kalamayacağım
tuanayım geldi gitti ama doyamadım sabaha da eşimin iş yerinden börek istemişler koşturmaca pazara git gel derken
malum bugün yumurtlama derken iş çok:))
bu arada 2. çizgi silik çıktı ama durmak yok yola devam belki gelirim yine öptüm herkesi

yarin denerim su sogan suyun baktim midem cok kötü bidaha icmem brupcugum yoksa 15 gün icinte baya kilo veririm ben

bende cikayim yemek yiyegim sabahtan beri hic bisey yiyemedim su sogan suyundan dolayi biseyler yemeye calisiyim sonra yine gelirim fistikler

TUANAYYYYYY canım allah kabul etsin 500 taneyi okudum , sular geldi tabi yine gitti o başka:)))) hemen duşumu aldım abdestimi aldım ve okudum:))) kaldı 207 tane inşallah yarına su olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…