Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama demin burp u görmüştüm ben.
demekki okuyup cıktı bişeyler yazamadı...
simdide tuanayı görüyorumm bakalım o neler yazıcak

benimde uykum var yaaa
simdi sıcacık yatagıma yatsam
yorganımı ceksem üstüme ne güzel olurdu diymi ama

huhuhuhu
orda değilseniz banada müsade ancak yarına görüşürüz cıkmaya calısıcam tabi ayrılabilirsem

bebingcim canım benim kıskanma kuşum sen yarına sende burda olursun,hem daha güzel oluo okumak geçmişi..

annemde öyle dio saçları çıkıomuş.1 aydır yanma var ama bugünkü çok felaket..

ben yokken fecii kaynatmışsınız hainler lafta yetiştiremedim size
manyak yorgunum fecii bir gün geçirdim şimdide yapmam gerekenler var

semracım sen onu sevmem bunu sevmem nasıl kilo almışsın zati kuş kadar zayıftın hamile kalmadan önce doktorun kkörmü ayol neyine diyor kilo aldın diye

semracım sen onu sevmem bunu sevmem nasıl kilo almışsın zati kuş kadar zayıftın hamile kalmadan önce doktorun kkörmü ayol neyine diyor kilo aldın diye

burpcum canım valla aldım doktorum haklı ama napiimm.hiç tatlı sevmezdim ama şu günlerde tatlı krizinden çıkamıyorum.napıcam yaaa????çok çabuk kilo veriyorum aslında şuan kilomuda çok seviyorum ama doktorum istemioooo....

sen nasılsın canım ?çokmu yoruldun bugün bakiim sen?

kkızzzzlar geldim ben
temizlik yaptım bugün sil süpür toz al banyo tuvalet
hafta sonuna yüküm hafifler
temiz evde oturmak ta ne iyi kirlenmese hiiiç:))))))))))))))

denizcim akıntın nasıl koyu kıvamlı şeffaf renkte ise yumurtan çatlamıştır 10.gün için erken ama olabilri boş geçirme değerlendirin:=))))))))))))

özleem yarın gidiyorum m.akif bey e selamını söyliym mi??????????
randevu aldım bugün 12 katılım payı
8 muayene ücreti alıyolarmış artık

bakalım bana dua edin kızlar defolup gitmiş olsun kist ve yumurtlamış olıym kaliteli kaliteli:)))))))))))

kilo aldım yine şişko şişko oldum
bari hemen hamile kalsam da dert etmesem
sıkı bi diyet yapmam lazım
sigarayı bıraktım kürtaj ,ilaç derken şiştim şiştim hele adetten önce balon gibiydim
şişlik geçince anladım ki çok kilo almışım:=((((((((((((((((
diyetisyene mi gitsem nee
AMA hiiiç diyet yapacak gücüm yok(((

mavicim kiloyu verirsin takma kafana sigarayı bırakmak daha önemliydi aferin sana bırakamazsın sanmıstım.tebrik ediyorum.
temiz temiz otur sekerim
valla iyi oluyor temizlik ama yorgunluğu ayır nankör ev işleeri işte.

özlemin diyetisyeninie git seker hem görüşmüş olursunuzopuyorumnanaktan

özlemim sen ne zaman fotonu göstercen bize hem total kac kilo verdin sen hiç söylemiyorsun

mavicim inşallah gitmiştir kistin de bu ay bebiş gelir senden cok umutluyum ben çünki çok pozitifsinzemuszemus

semracım valla onu bunu derken ne seviyorsun kuzum sen.bayagı zayıfmıssın zaten iyi olmuş keyfini cıkar vverirsin sonra bebişleyken.kaç kilo aldın simdi canım sen...
özlem veriyor sen alıyorsun çok komikkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…